Zelfs Poldermama kan opruimen!

De woonmaand is begonnen: oktober! We trekken ons en masse in ons huisje terug nu het buiten regenachtiger en kouder wordt. Tijd om na te denken over wat je anders wilt in huis. Minder rommel is een van de wensen die wij in huize Poldermama hebben. Maar het hele interieur omgooien is ook weer zo wat. Door een persbericht over bijzondere nieuwe merken, besloot ik een kijkje te nemen in de webwinkel Ikbenzomooi.nl en daar vond ik een hele gave oplossing voor ons rondslingerend-speelgoed probleem.

DSC_0046

We hadden geluk, want ik mocht een bestelling doen voor mijn blog en koos natuurlijk voor dit opruimideaal: de Play and Go. Het is een cirkelvormig speelkleed waarop je het speelgoed deponeert. In ons geval Playmobil, maar voor Barbies, Leog of Duplo is het natuurlijk ook ideaal. Na het spelen leg je alle losse stukjes op het kleed, even aan het touwtje trekken en voilà: opgeruimd!

Lekker spelen op het kleed
Lekker spelen op het kleed

Playmobil opruimen

Handig! We zijn er dan ook erg blij mee, al slingeren er natuurlijk ook weleens puzzelstukken en spelletjesonderdelen door de kamer, met dit kleed zijn in ieder geval de kleine Playmobil frutsels snel aan kant. Minder risico om er een in je voet te krijgen 🙂 De grote Playmobil dingen staan netjes op een tafeltje. Voor dit kleed hadden we het in een plastic bak zitten, maar dat werkte toch niet helemaal met al die minuscule dingetjes. Hoe heb jij de Playmobil opgeruimd?

 
Wat voor leuks kun je nog meer vinden bij Ikbenzomooi.nl?

De prachtige slaapzakken van het merk Anatology, waarover ik las in het persbericht. Mijn kinderen zijn er te groot voor, maar ze zien er heel hip uit. En ook zo leuk voor de kinderkamer, de kledingrekken van Code37. Deze kun je ook als kraamcadeau gebruiken door ze te personaliseren met naam en geboortedatum. Er is nog veel meer leuks te krijgen voor de kinderkamer in deze webwinkel, dus neem zeker een kijkje als je op zoek bent naar decoratie of andere items om de kinderkamers een make-over te geven.

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.