Moederdag komt eraan; tijd om je lieve mama in het zonnetje te zetten!

Moederdag staat weer voor de deur (8 mei) en dit betekent dat we massaal op zoek zijn naar leuke en originele Moederdag cadeaus. Ik ging zelf het internet ook maar eens afstruinen en kwam al snel op hele leuke ideeën uit om jou te inspireren. Vorig jaar hadden mijn lieve dochters een super leuk boekje in elkaar geknutseld en zijn ze vervolgens de keuken ingedoken voor een heerlijk ontbijtje. Persoonlijke aandacht doet het altijd goed en daarom deel ik hier een lijstje met de leukste Moederdag favorieten!

my jewellery armband ketting

Moederdag idee #1: bereid een heerlijke brunch 

Liefde gaat door de maag, dus wie zegt er nee tegen een heerlijke brunch? Precies dat doet niemand! En onthoud een brunch is het ideale excuus om zo vroeg aan de mimosa’s te zitten. Ga voor een brunch met hapjes die je zelf hebt bereid. Zo zijn de cinnamon rolls van Danerol erg lekker. Bestel heerlijke knapperige broodjes bij de bakker of ga voor afbakbroodjes. Wil je nog meer uitpakken? Ga dan voor scrambled eggs, fluffy pancakes en vergeet ook zeker niet om wafels te bakken. Heerlijk! Kleed de tafel mooi aan en zet daarop die mooie bos met je moeders favoriete bloemen neer.  

my jewellery armband
Moederdag idee #2: ga naar de wellness!

Moeder zijn is het hele jaar door een fulltime job die we met liefde vervullen. Iedere dag doen we weer ons best om een voorbeeld te zijn voor onze kinderen zodat ze zichzelf later kunnen redden, zorgen we dat het thuis spik en span is, race je als taxi-bedrijf mama heen en weer en kunnen de kids ook nog aanschuiven aan tafel ‘s avonds. Dit zijn maar een paar voorbeelden van wat we allemaal voor onze kinderen doen, daarom is een dagje ontspannen soms ook wel eens lekker. Verras je moeder daarom met een cadeaubon voor de wellness en maak er een echte moeder-dochter(s) (of zoon natuurlijk) dag van! Mijn eigen moeder houdt vanwege haar longen niet van de sauna of floaten, maar een gezichtsbehandeling of manicure telt ook als wellness hè! Sluit de dag nog af met een diner in haar favoriete restaurant en ik weet zeker dat Moederdag voor haar geslaagd is.

my jewellery samen verbonden

Moederdag idee #3: stel een Moederdagbox samen

Een persoonlijk Moederdag cadeau doet het altijd goed. Hoe leuk is het om een mand samen te stellen met alle favorieten van jouw lieve moeder? Denk aan haar favoriete chocola, een heerlijke geurkaars, haar lievelings doucheproduct maar bijvoorbeeld ook dat ene tijdschrift dat ze graag leest. Om de box extra speciaal te maken, is het toevoegen van een persoonlijk sieraad super leuk. Bij My Jewellery op de site kun je een mooie moeder & dochter armband set vinden, heel leuk als je moeder en jij van sieraden houden. De armbanden hebben niet alleen een fijn prijsje, maar zijn ook nog eens van premium stainless steel. Dit wil zeggen dat ze niet verkleuren en dus helemaal waterproof zijn. Zo kun je de armband het hele jaar met je moeder matchen. Houd je moeder niet van sieraden? Dan is er ook nog parfum in geuren die het altijd goed doen, of kies een accessoire om haar te verrassen. Klinkt het nog niet helemaal perfect voor jouw lieve mams? Dan kun je ook nog een beauty pakket samenstellen, want ze hebben echt voor ieder wat wils!

my jewellery moeder dochter armband

Moederdag idee #4: be creative

Jij kent je moeder als de beste en weet als geen ander waar ze van houd. Is jouw moeder helemaal fan van een moestuintje? Steek je handen dan uit de mouwen en plant samen met haar zaadjes voor sla, radijzen, wortels, paprika’s en noem maar op. Vind je mams vieze handen prima, maar is dit niets voor haar? Dan is een cursus bloemschikken of servies stippen wellicht wel hét idee! Eén ding is zeker beide ideeën zijn ontzettend origineel. Ze zal het zelfs nog leuker vinden om extra quality time met jou door te brengen. Neem jullie creaties mee en je hebt allebei iets om op terug te kijken. Ik zeg doen, heb mooie herinneringen aan het de workshops die ik met mijn moeder deed op bijvoorbeeld de Kreadoe

my jewellery moeder dochter baby

Ik ben super benieuwd welk idee jou het meest aanspreekt. Laat het zeker weten in de comments!

disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.