Pink Ribbon steunen met je roze waterflesje

Hebben jullie de roze waterflesjes van Solán de Cabras al gezien? Pink Ribbon heeft hiervoor inmiddels een cheque van 10.000 euro gekregen. Dat moet de minimale opbrengst gaan zijn van de afdracht voor de verkochte flesjes Solán de Cabras mineraalwater in Nederland. Het bekende Spaanse merk verwisselde daarvoor tijdelijk haar iconische blauwe fles voor een roze. De roze limited edition fles vind je bij verschillende speciaalzaken, supermarkten, tankstations, Xenos en DA drogisterijen.

solan de cabras
Solan de Cabras heeft roze flesjes vanwege de borstkankermaand. Ik kreeg flesjes om dit onder de aandacht te brengen.

Ik kreeg zelf een paar flesjes water om het goede doel van deze metamorfose aan jullie kenbaar te maken. Roze is mijn lievelingskleur en vanzelfsprekend wil ik alle lezeressen die met borstkanker te maken hebben of hadden graag een hart onder de riem steken. Je koopt deze flesjes Solán de Cabras voor 99 cent!

Ook interessant: een beauty shake met Green Juice Mix

Heilzaam bronwater

Het mineraalwater van Solán de Cabras heeft haar naam te danken aan een geitenhoeder uit de 15de eeuw die zag dat zijn dieren genazen nadat ze uit de bron bij  Serrania de Cuenca hadden gedronken (solan=drinkplaats, cabras=geiten).  Dankzij de overlevering werd deze bron een bedevaartsoord voor zieken vanwege de vermeende geneeskrachtige werking. Tot in de jaren ‘60 was Solán de Cabras in Spanje slechts in apotheken verkrijgbaar! Grappig weetje nietwaar? De bijzondere samenstelling van het water zorgt voor de goede balans in het lichaam: een lage concentratie natrium en een optimale verhouding tussen calcium en magnesium. Water drinken is sowieso heel goed voor je lijf!

Pink Ribbon

Pink Ribbon financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en langetermijneffecten van borstkanker. Met als doel de juiste behandeling en optimale begeleiding én een beter en langer leven voor iedere borstkankerpatiënt. Inmiddels zijn al meer dan 200 onderzoeken en projecten gefinancierd. Een beter leven voor borstkankerpatiënten in alle fases van de ziekte. Dat is de missie van Pink Ribbon.

Leeff: de mooiste flessen in je badkamer of keuken(Opent in een nieuwe browsertab)

Nu zijn er in oktober altijd nog veel meer acties waarmee je Pink Ribbon kunt steunen, dus ik ben benieuwd. Heb jij in oktober een ‘roze actie’ gesteund? Laat je regelmatig borstonderzoek doen?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.