WIN: Kom jij met mij glitteren op de Kreadoe?

Het is weer tijd voor de Kreadoe! Van woensdag 30 oktober tot en met 3 november kunnen we ons weer onderdompelen in allerhande creatieve hobby’s, lekker shoppen en gezellig kletsen met mede creabea’s in de Jaarbeurs in Utrecht. Net als de afgelopen jaren kun je mij ‘meeten en greeten’ in de Influencerspot waar ik glitterworkshops ga geven met Rust Oleum. Zie ik jou daar?

rust oleum
Glitter make & takes met Rust Oleum op donderdag in de influencerspot.

Bloggen is natuurlijk een behoorlijk creatief proces, waarvoor ik aldoor inspiratie opdoe. In 2017 bezocht ik de Kreadoe met mijn ontzettend creatieve mama, jeugdsentiment want als meisje van een jaar of 10 mocht ik al met haar mee naar deze beurs. In 2018 ging ik alleen, omdat je als je aan het werk bent toch op een andere manier naar de dingen kijkt. Veel fotograferen, proberen toffe workshops mee te doen en dan nog achter de laptop in de influencerspot.

Lees hier mijn verslag van de Kreadoe 2017 en hier van de Kreadoe 2018.

Dit jaar doen we het anders! Kreadoe vroeg mij om een workshop te geven vanuit de influencerspot. Dat is leuker om naar te kijken en hopelijk laagdrempeliger om een praatje te komen maken.

Glitter Make & Take met Rust Oleum

Als ongekroonde glitterprinses vond ik verfmerk Rust Oleum een hele goede match om een workshop mee te doen. Dit nog redelijk onbekende verfmerk had ik al bij de Karwei gespot, vlak voordat ik er zelf mee mocht werken. Hun product GLITTER is awesome!

De glitterverf hebben ze in zilver, goud en roze. Zoals jullie op de foto’s zien heb ik met de roze Ultra Shimmer GLITTER een krukje gepimpt tot bijzettafel en windlichten laten sparklen. Je hebt Ultra Shimmer, waar je geen grondverf voor nodig hebt, en Medium Shimmer voor het laten sprankelen van je item met een toplaagje. Deze verf is geschikt voor muren, meubels en woonaccessoires. Ik vind het een ultra tof product, dus ben ontzettend blij dat ze me willen sponsoren met deze Make & Take.

Op de Kreadoe kunnen jullie gratis bij mij (die dame met de naam Marguerita op haar schort) een leuke kleine accessoire komen pimpen met Rust Oleum op de Influencerspot. Ik sta daar donderdag 31 oktober van 10 tot 11.30 uur. Niet heel lang dus, zorg dat je erbij bent! Lijkt me gezellig om met je bij te kletsen en ondertussen samen te verven. Maximaal 30 plekjes! Glitter, dus supertof voor de KERST!

Win vrijkaarten

kreadoe verslag

De meeste van mijn lezers zijn nog veel creatiever en handiger dan ik. Daarom maak ik je graag blij met vrijkaarten voor de Kreadoe, hét DIY-event voor de Benelux! Ik mag 3x 2 vrijkaarten weggeven, zodat je er met een vriendin, je dochter of je moeder een gezellig dagje weg van kunt maken. Zelf koop ik op de Kreadoe altijd een paar decembercadeautjes in, die zijn namelijk genoeg te vinden als je creatieve kinderen hebt.

Kans maken? Laat een reactie achter en vertel me voor welke hobby jij de Kreadoe bezoekt en wie je meeneemt als je wint. Ik wil zondag loten, dus snel reageren. Like Kreadoe op facebook en extra tof als je wat creatievelingen tagt onder mijn Kreadoe-bericht.

Superleuk, ik heb nog een extra winnaar kunnen loten! De winnaars krijgen van mij de codes voor hun vrijkaarten toegemaild, dus houd je mailbox in de gaten als je Rieke, Didi, Romy of Petra heet. Gefeliciteerd en veel plezier op de beurs.

Oh, wie van jullie komt er donderdag 31 oktober tussen 10 en 11.30 uur bij mij glitteren met Rust Oleum?

disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Corrie van de Heg zegt:

  Ik ga naar de creadoe om Ideetjes op te doen voor allerlei hobby’s. Zoals breien haken quilten en van alles met papier

 2. Romy zegt:

  Ik zou heel graag met mijn zus gaan. Wij zijn al lang niet samen weg geweest. Ik maak paracord halsbanden en stippen lijkt mij heel leuk maar dat heb ik nog niet gedaan, wie weet op de beurs wel. Maar ook met jou willen wij wel komen glitteren. ?
  Ik ben nog nooit eerder bij kreadoe geweest dus ik ben heel benieuwd maar ik weet zeker dat ik het leuk ga vinden!?
  Veel plezier alvast voor jou, op de beurs.?

 3. Nadine zegt:

  Wat leuk! Ik wil heel graag samen met mijn moeder. Ik doe aan Bullet Journal, maar er zijn zoveel dingen die ik daarnaast nog leuk vind om te doen. Ik doe dan ook graag mee!

 4. Ingrid Kleijer zegt:

  Mijn grootste hobby is naaien, samen met ons clubje “de naaimutsen”. Daarnaast ben ik dol op knutselen, vooral samen met mijn kinderen. 2 jaar geleden samen met mijn dochter naar KreaDoe geweest en was zeker voor herhaling vatbaar. Dus maak graag kans op de vrijkaartjes.

 5. Cobi zegt:

  Ik haak graag, maak cosmetica en ben sinds kort met mijn moeder samen aan het quilten Dit jaar willen we graag met 3 generaties naar de Kreadoe dus het zou super gaaf zijn als we kaartjes winnen

 6. Marijke zegt:

  Ik vind haken en breien erg leuk! Ik zou mijn dochter meenemen, gezellig!

 7. Linda zegt:

  Ja, ik maak heel graag kans!
  Ik ga nooit specifiek voor een bepaalde hobby… of teminste. Vroeger ging ik echt voor het scrappen maar daar had ik geen tijd meer voor. Nu ga ik om inspiratie op te doen, vaak wat dingen voor mijn eigen webshop in te kopen (zakjes en dergelijke) en kijken wat de nieuwe trends worden.
  Kijk er elk jaar weer naar uit 🙂

 8. Claudia Diependaal zegt:

  Ik loot graag mee voor mijn vriendin Jenneke! Ik gun het haar zo!

 9. Didi zegt:

  Ja lijkt me super leuk! Ik maak van alles met epoxy en zou graag met mijn vriendin Tanja ideeën op willen doen.

 10. Wat enorm leuk! Mocht alles meezitten ga ik met wat andere dames vrijdag 1 november. Haken doe ik graag, dus katoen en garens kijken vind ik leuk. Verder borduren wat ik jaren niet heb gedaan zou ik ook eens wat meer bij willen gaan kijken. Maar ik sla eigenlijk geen kraam over, de 1 ga ik wat sneller voorbij dan de ander. Al die mensen die moeite hebben gedaan om de kraam zo mooi als mogelijk te maken vind ik de moeite waard. Ik doe dan ook wat graag mee om kans te maken op 2 vrijkaartjes ♥. vr gr Jenneke en natuurlijk wens ik je ook veel plezier toe en vele gezellige mensen.

 11. Suzanne Hin zegt:

  Super leuk! Ik zou er graag heen gaan met mijn dochter van 10. Zelf ben ik dol op freubelen. Momenteel vooral handletteren, zentangle en bullet journaling. Ook ben ik altijd opzoek naar crea ideeën om te gebruiken in mijn klas. Mijn dochter is dol op tekenen en wil later illustrator worden, dus die hoopt daarvoor inspiratie op te kunnen doen.

 12. Lieke van Veen zegt:

  Leuk ik maak heel graag kans op deze kaartjes! Ik maak heel veel scrapkaarten samen met mijn schoonmoeder. Ze heeft al een kaartje voor de beurs, dus ik maak graag kans voor kaartjes voor mij en mijn vriend.

 13. Ik doe mee om samen met mijn moeder te gaan.mijn moeder maakt zelf kaarten. Ik doe aan bible journaling en de meiden zijn gek op knutselen dus super leuke actie!

  1. Suzan winters zegt:

   Ik zou het super vinden te mogen komen met mijn dochter

   Pixxel vinden wij waanzinnig en zon leuke dag kreadoe lijkt ons te gek

 14. Marange Krouwel zegt:

  Ohyes ik doe super graag mee. Mijn dochter wilt zo graag heen, ze is 10 bijna 11 en een grote kreabea. Ze is helemaal into handletteren, ik weet wel zeker dat we daar de meeste van de tijd zullen doorbrengen. Ik hou van bakken, en koekjes decoreren en ik zou daar ook willen rondsnuffelen. Fingers crossed

 15. Rieke zegt:

  Nou wellicht zie ik je daar!! Ik ga voor het eerst en ga dus voor alles! Ik heb Mohammad (mijn rechterhand) weten te strikken voor deze toch veelal door vrouwen bezochte beurs?. Tuurlijk kan ik vrijkaarten goed gebruiken! Dus graag loot ik mee.

  Tot dan!!
  Rieke
  CreAcademy

 16. Petra de Wit zegt:

  Jaaaa! I ❤ de Kreadoe! Ik ben altijd al creatief geweest.. handig wil ik niet zeggen maar heb er wel veel plezier in! ? mijn dochter heeft dit van mij overgenomen en gaat graag met mij mee. Hebben we meteen een moeder/dochter uitje ? ik ga vooral voor de stofjes, garen en wil mijzelf dit keer echt in de wereld van het haken verdiepen. Mijn dochter is van de kralen en accessoires maken ???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.