Keek op mijn Week: vermoeide kids, interessante calls, receptie en buitengesloten…

Geen spectaculaire week als je het vergelijkt met de vorige, maar jullie kennen me: nooit saai. Dus ook nu weer niet. Met als persoonlijk dieptepunt dat ik mijzelf buitensloot. Met de sleutels nog in zowel de voordeur als de achterdeur. Zodat je niets aan reservesleutels hebt. Dat gaf wél mijn vader de kans om mijn superheld te zijn met een spectaculaire reddingsactie! 

Uitslapen

Zaterdag was uitslaapdag. Ik merkte deze week heel erg hoe de kinderen toe zijn aan vakantie. Daarom nog even geen clubjes op zaterdag. Even lekker bijkomen. We keken Doornroosje en Herbie op Disney+. Het regende buiten en ik had geen puf om boodschappen te doen. De meisjes waren er ook te moe voor. Nadat ik er veel te laat achter kwam dat de jongste vorig jaar Pfeiffer had, wil ik daar meer rekening mee houden. Dus even niks en chill. Ze speelden heerlijk met de Barbies en ik genoot van hun stemmetjes terwijl ik achter de laptop zat te werken. Verder pakten we Slide Quest van de blogplank, een tof spel van Asmodee dat we mogen reviewen. Genomineerd voor Speelgoed van het Jaar en errug, errug leuk!

Er staat al een filmpje op YouTube:

Badderen en niksen

Zondag zetten we het relaxweekend lekker voort. De meisjes hebben om de beurt met de LOL poppetjes gespeeld in bad. Ja, ik weet het ik heb geen gewoon bad, maar we hebben nog steeds het Stokke badje dat onder de douche kan en ze passen er nog net aan in. Vinden ze heerlijk en heel speciaal. Verder lekker gekroeld, spelletje Slide Quest nog meer gespeeld, voorlezen… nou ja, de relaxte dingen die je zo eens kunt doen op een zondag.

slide quest
Superleuk spel dit: Slide Quest. Ik wil snel de review schrijven.

Interessante call

Maandag veel aan de blog gewerkt en previews opgeleverd. Einde van de middag had ik een call met Jasper von Richthofen over de toegevoegde waarde van meditatie voor ondernemers. Daarna nog even verder knallen. En weet je wat zo heerlijk was aan deze dag? Ik kon daarna zo aanschuiven bij mijn ouders. Mijn moeder had een lekkere uienhachee gemaakt, iets dat ik al heeeeeeeeeeeeeeel erg lang niet op had. Lekker! En daarna op een andere manier verder knallen, hehe. 

call met Jasper
Skypen met Jasper.

Business lunch

Dinsdag work, work, work. Afgewisseld met een interessante business lunch en de kans om marketingcampagnes te bedenken, wat ik supertof vind. Daarna kwam de schoonmaakster, zodat ik nog een gezellige koffiepauze had. En natuurlijk weer work, work, work. Klinkt heel saai als ik het zo opschrijf, maar ik zat me toch een partij fanatiek en geïnspireerd te werken en pitchen. Was er zelf heel tevreden over in ieder geval. En ’s avonds kwamen mijn meisjes weer thuis. Kroelen, voorlezen… dat.

knuf
Kroeltijd!

Webinar van Marieke

Woensdag ging ik sporten. Daar werd ondertussen een nieuw product gelanceerd waar ik zeker gebruik van ga maken: je kunt in mijn sportschool voortaan verse, gezonde diepvriesmaaltijden zonder shit kopen. Ideaal voor als ik alleen ben en niet in de buurt van de groenteboer kom. De magnetronmaaltijden uit de supermarkt zijn toch ook niet helemaal top, dus ik ga dit zeker eens proberen. Ik vond het een slimme actie. 

Meteen een afspraak bij de kapper gemaakt voor mijn oudste dochter, die nu wel erg lange haren had. Ze wilde graag sparen voor een haardonatie, maar heeft zulk dun haar dat het eigenlijk niet geschikt is. Even bijpunten dat het weer gezond oogt, was wel nodig. Ze kon diezelfde middag nog terecht, yay. Aangezien de meisjes heel erg moe waren, hadden we geen speeldates gepland. Even chillen, naar de kapper en dat was het.

vlechtjes
Bij de Kids Hairspace maken ze na het knippen altijd nog mooie vlechten, zoals deze combi van invlechten, zigzag en vierstrengenvlechten. Supergaaf!

Zelf had ik die avond een interessant webinar van Marieke van EchtScherp. Eerder kreeg ik van haar een demo scancoaching, maar nu heeft ze haar diploma en is ze er echt mee aan de slag. Ze doet de ene bijzondere ontdekking na de andere. In haar webinar vertelde ze over de 5 meest voorkomende onbewuste patronen die ze tegenkomt bij haar klanten. Heel interessant om te horen hoe die thema’s zich uiten en waar het in terug komt. Ik herkende ze bijna allemaal, waarvan ik een aantal omgekeerd had. En deze thema’s zie je ook vaak terug in je liefdesrelatie: de ander triggert vaak één of meer van deze thema’s bij jou of andersom, wat zorgt voor de aantrekkingskracht. Waanzinnig interessant en ik ga zeker nog een keer langs om te zien welke zaken er nu met scancoaching naar boven komen, het is namelijk altijd een momentopname. Ik vond het de vorige keer al zo gaaf en bizar dat ik nog wel een keer wil. 

kidi talkie
Walkie Talkies uitproberen van VTech voor de blog, dat wilden ze heel graag doen vandaag.

Feestelijk dagje

Donderdag was een feestelijke dag. Het begon voor mij minder feestelijk bij de mondhygiëniste, die echt heel erg aardig is enzo. Maar me toch flink pijn deed. Meh. Daarna werd de dag beter. Weer een zakenlunch en daarna de meisjes uit school gehaald. Was even racen met de limonade, want we wilden ons op tijd melden bij Checkin PR dat haar nieuwe pand officieel opende in het centrum van ons eigen dorp. De meisjes vonden het heel leuk om Eline weer te zien, die ons meenam naar Puy du Fou in Frankrijk eerder dit jaar. Was een gezellige receptie met tot vreugde van de kinderen ook veel lekkere hapjes.

checkin pr
Chillen in de hangstoel bij Checkin PR.

Na dit eerste feestje reed ik door naar de snackbar, vanwaar de kinderen alvast op stap gingen met bestemming PAPA. Die was vandaag jarig en ze hadden mooie tekeningen voor hem gemaakt. Van mij kreeg hij avondeten dat hij zelf mocht uitkiezen en we hadden bij de groenteboer een sapjesproeverij voor hem samengesteld met een cadeaubon erbij. Was gezellig, hij tipte mij om Beste Zangers te kijken waar Floor Jansen van Nightwish nu in zit. En ja die stem… prachtig. Gaaf om haar eens andere liedjes te horen zingen. Ik tipte om mijn beurt dan weer de Herz-muziek, maar dat bleek voor hem geen nieuwe tip te zijn. Ach ja, misschien is het voor één van jullie nieuw? Gaat net als de scancoaching door op het alles trilt en everything is connected principe, waarmee de trillingen in de muziek ook bepaalde delen van je brein kunnen activeren. 

Daarna snel de kinders in hun bedje gestopt, want er stond nog een webinar van Spiritueel Leiderschap op het programma over Authentiek je Podium Pakken door Kelly. Nu is dat best wel een ding dat ik ‘rock’ zeg maar (lees zeker even de aanbevelingen op mijn linkedin als je het niet gelooft en dit weekoverzicht altijd leest omdat ik zo 13-in-een-dozijn ben), maar toch was het weer vreselijk inspirerend en kreeg ik allerlei nieuwe inzichten en ideeën waar ik graag mee aan de slag wil. Super! 

Mezelf buitengesloten…

Vrijdag schoolstress dus stapte ik iets uit mijn normale ritme de deur uit. Kids renden al naar de auto. Ik doe de deur dicht en KAK! Sleutel zat er aan de binnenkant nog in… En in mijn achterdeur ook. KAK! Snel mijn ouders gebeld, dat ik straks even de reservesleutel zou komen halen maar niet wist of ik daarmee naar binnen zou kunnen. Echt een idioot domme actie dit. Overkomt heel veel mensen, maar dit was mijn “first time”. Pfff… nou ja, kinderen naar school, waar ik de nieuwe hoge tafeltjes en stoelen in hun klas bewonderde. Snel een paar boodschapjes gehaald en naar huis, waar mijn vader to the rescue kwam. Geen kostuum aan ofzo, maar je vader is toch altijd je superheld. Mijn superheld klom het dak op om via mijn slaapkamer uiteindelijk de deur vanaf binnen te kunnen openen. Was best even spannend, ik kneep hem behoorlijk. 

ladder
Tsja… jezelf buitensluiten is niet handig…

Daarna de wimpers weer laten bijwerken, een gezellige poffertjes lunch met mijn jongste gedaan, work en kind 2 uit school gehaald. En toen kwamen we thuis… de deur werd opengedaan door de jongste en ze had glaasjes limonade en chocoladeletters voor ons klaargezet op tafel. Ik voelde me zo MEGATROTS. Dikke complimenten gegeven, wat een goede gastvrouw. #lovemykids

Nu heerlijk herfstvakantie. Heb jij leuke plannen dit weekend of deze week?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. MarjonS zegt:

    Fijne herfstvakantie! De onze is alweer voorbij.
    Oei de sleutels. Hier hebben we “nieuwe” sloten en kan de deur ook geopend wanneer er aan de binnenkant een sleutel zit.

    1. Marguerita zegt:

      Oh dat is wel een soort van handig idd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.