Winactie: flexibel kinderbadje

Mijn dochters zijn dol op badderen, maar in mijn nieuwe huis gaat dat niet meer zoals we gewend zijn. Er is geen bad. Dankzij Stokke kun je gelukkig in de zomer ook als je geen bad hebt toch even de vieze voeten wassen en je kinderen lekker laten poedelen. Speciaal voor mensen met een kleine doucheruimte hebben zij het Flexi Bath en bijbehorende speeltjes uitgebracht. 

stokke bad
Sinds kort zijn er nieuwe kleuren verkrijgbaar van het Flexi Bad van Stokke: wit met zeeblauw en transparant met blauw of roze. Ik denk dat ik zelf ga voor de roze variant. Dit internationaal bekroonde opvouwbare badje is eigenlijk bedoeld voor baby’s en kinderen tot vier jaar, maar ik probeer straks graag voor jullie uit of er ook meisjes van 5 en 7 in passen.
De badkuip is volledig inklapbaar en licht van gewicht, waardoor hij overal in huis te gebruiken en makkelijk op te bergen is, maar ook heel handig is om mee te nemen voor onderweg. Het badje is gemaakt van zacht TPE, wat vrij is van schadelijke stoffen. Er kan in totaal 39 liter water in. Om hem voor baby’s te kunnen gebruiken, heb je de Newborn Support set nodig.
stokke bad
Van hetzelfde materiaal hebben ze bijpassende badspeeltjes ontwikkeld. De ‘Flexi Bath Toys’. Dit zijn kleurrijke, zacht bekertjes waar je water uit kunt laten druppelen, ‘regenen’ en schenken, en je kunt ze opstapelen. Dit stimuleert dus zowel de zintuigen van je kindje als de motoriek.

Winactie

Ik mag van Stokke onder mijn lezers een flexibel badje verloten ter waarde van 41 euro. Heb jij thuis geen bad en wil je kans maken? Laat mij dan weten in welke kleur je deze zou willen winnen: wit met groen, transparant en blauw of transparant en roze? Hoe oud zijn de kindjes die er in zullen badderen als je wint?
En de winnaar is geworden… Lysbeth Koudenburg. Van harte gefeliciteerd, ik ga je mailen!
Wist jij dat er opvouwbare badjes bestonden?
Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Berber zegt:

  Dat is handig voor onze dochters van 1,5 en 3 jaar. Wij hebben geen bad, maar het is wel super fijn om even lekker in bad te kunnen. Het zou geweldig zijn. Kleur maakt niet uit.

 2. Linda zegt:

  We zijn voor onze dochtertje van 14m toevallig opzoek naar een ‘compact’ badje, want de douche is echt te klein om iets groots neer te zetten en met 10 kilo wordt mevrouw ook wat zwaar om te blijven tillen! 😉 We gaan voor transparant en roze.

 3. Willemijn zegt:

  Ik zou graag de transparant/roze winnen voor mijn dochtertje. Ze is nu 2 maanden en groeit als kool. Binnenkort past ze niet meer in d’r badje op standaard.

 4. Sofie zegt:

  Ik zou dolgraag de transparante winnen voor mijn baby van 2 maanden

 5. Femke zegt:

  Wat leuk! Ik heb er al eens naar gekeken omdat zo’n flexibad me heel handig leek in onze badkamer met enkel douche. We hebben net ons tweede kindje gekregen en er nog een van bijna 2. Ik zou zelf voor de wit-groene variant gaan! 🙂

 6. Sun van Dijk zegt:

  Ik doe graag mee voor de transparante met blauw voor mijn dochtertje Cato van 7 maandjes!

 7. Dayenne zegt:

  Wat een geweldig badje, bij gebrek aan een eigen bad lijkt dit me perfect! Graag zou ik de transparant en blauwe winnen!

 8. Rianne zegt:

  Ik zou graag een transparant badje voor mijn nieuwe buurmeisje van 8 weken willen winnen! 🙂

 9. Sophia Grootjans zegt:

  Leuke actie! Graag transparant en roze.

 10. Coby Bot zegt:

  Kleur groen is het leukst, daar is mijn wellicht toekomstige badderaar van 3 gek op

 11. Nelly zegt:

  Leuk voor mijn dochter, kleur roze is dan leuk

 12. Nelly zegt:

  Leuk voor mijn dochter, leur roze is dan leuk

 13. Lynn Mahieu zegt:

  Wij hebben hetzelfde badje en zijn er heel blij mee! Echt super handig voor op vakantie! 😀 Ik maak graag kans op een transparant-blauw om binnenkort als geboortecadeau te kunnen geven aan een goede vriendin! 😀

 14. Liesbeth zegt:

  Een opvouwbaar badje, wat een idee! Zou superfijn zijn om mee te nemen!!! Ik ga voor transparent met blauw natuurlijk!

 15. Evi Huys zegt:

  Een wit met groen badje lijkt me wel leuk. Voor mijn zoon van 4 zal het te klein zijn, maar kleine broer die binnenkort geboren wordt, zal hier veel plezier aan hebben!

 16. Andy E zegt:

  Een transparant met blauw zou ik erg mooi vinden. Ons zoontje wordt eind deze maand geboren, zijn zusje van 2,5jaar kan er waarschijnlijk in tussentijd wel ook nog in. Lekker badderen, heerlijk.

 17. Raaf Klein zegt:

  Wit met groen lijkt mij erg mooi.

 18. Anita H. zegt:

  Gewenste kleur: transparant en roze.
  Leeftijd: 2 weken.
  Wat een leuke actie!

 19. Bianca Schonewille zegt:

  Graag de transparant met blauw.De jongens zijn nu 16 weken 🙂

 20. Trezie Meuwissen zegt:

  wit met groen gaat mijn voorkeur naar uit!
  De kindjes (meisje en jongen, vandaar de neutrale kleur) zijn 2 en 3. Ze zullen hiervan gaan genieten!!

 21. Geer Jonker zegt:

  Voor mijn superneef!
  Wit met groen ♥

 22. JS Gajadhar zegt:

  Wit met groen voor onze zoon! ♥

 23. Sien van Biessum zegt:

  Deze oma doet mee voor haar kleinzoon: wit met groen!

 24. Josien Hillebrands zegt:

  Wit met groen voor koning Ravi! ♥

 25. Lottie zegt:

  Wat een leuke winactie! Graag: wit met groen!

 26. Daphne van Beurden zegt:

  Ik wist überhaupt niet dat deze badjes bestonden! ik had wel gehoord van opvouwbare teiltjes voor op de camping. Wat zou dit enorm handig zijn zeg! wij hebben zelf geen bad. Niet alleen handig voor binnen maar dalijk ook voor in de zomer. Lekker buiten spetteren?. Ik zou graag de groene willen winnen!

  Geweldig actie!

 27. Geertje zegt:

  Opa en oma hebben geen bad , dit zou geweldig zijn voor onze kleinzoon , de groene binden we erg leuk

 28. Angelique zegt:

  Wat een leuke actie zeg! Ik zou graag kans maken op een transparant badje met roze voor mijn dochter van (vandaag) 7 maanden ?

 29. Erika van koert zegt:

  Super leuk! Ik doe graag mee voor mijn zusje die een baby verwacht. Het word een jongen dus ik kies dan een blauwe

 30. m chen zegt:

  Heel erg handig, hij is bijna 1 voorkeur kleur: transparant/donker blauw!

 31. Laura K. zegt:

  Dat zou ideaal zijn! Wij hebben geen bad en ook niet zo’n grote badkamer dus het is super handig om een flexibel en inklapbaar bad te kunnen gebruiken 😀
  Spelen met water vinden ze hier onwijs leuk.
  Ik doe graag mee voor het transparant met blauwe badje.
  De jongens zijn 2 weken, 2 jaar en 7 jaar oud en ze zullen er vast en zeker alle 3 veel plezier aan beleven! 🙂

 32. Adriana de Ruiter zegt:

  Goedemorgen! Ik wist niet dat dit badje bestond, en ik doe daarom héél graag mee! Als pleegmoeder zorg je voor kinderen die vaak verwaarloosd zijn en tot nu toe bij ons ook bang voor water/in bad gaan… Dit kleine badje zou het in bad gaan enorm veel minder indrukwekkend maken, lekker laag bij de grond én op vakantie kun je hetzelfde badje meenemen! Lijkt me waanzinnig handig!
  Welke kleur ik graag zou willen? Maakt mij écht niet uit, maar als je graag wilt dat ik kies dan zou ik voor de roze gaan want dat vind ik zelf de mooiste kleur! 😀

 33. Nency zegt:

  Handig zeg. Graag wit met groen.

 34. Nicol Rolefes zegt:

  Heel graag wit met groen voor ons zoontje die in juli wordt geboren. Echt ideaal!!!

 35. Willemien zegt:

  Oh wat een uitkomst is dit! Wij wonen in een woongroep en delen de badkamer met anderen. We hebben alleen een douche en er is dus geen ruimte voor het opslaan van een kinderbadje. Dit zou DE oplossing zijn! Wit met aqua lijkt mij een mooie kleur!

 36. Nina Mol zegt:

  Dit badje is ideaal voor mij: als oppasoma kan ik dan ook mijn kleinzoon even in bad stoppen zonder dat het veel ruimte in beslag neemt! Ik do graag mee voor de kleur: wit met groen

 37. Lucienne zegt:

  Transparant en blauw voor mijn zoontje van bijna 6 maanden.

 38. Natasja zegt:

  Mijn kleine meisje is nu 6 maanden en inmiddels te groot voor de Tummytub maar nog te klein voor het grote bad. Deze flexibele badjes van Stokke zijn een uitkomst! En straks in de zomer kan ik hem zelfs buiten op het terras gebruiken als het warm weer is. Ik maak graag kans op het transparant met roze badje.

 39. Tamara zegt:

  Wat een handig bad, hier maak ik graag kans op. Mijn zoon is net 2 geworden en vindt het heerlijk om in bad te gaan. Het babybadje neemt veel plek in in de badkamer, dit bad zou veel praktischer zijn. Wij zouden graag het transparante bad met blauw willen. Wanneer onze zoon te groot is geworden voor het bad, kan zijn broertje of zusje erin.

 40. Cristel stoef zegt:

  Ik zou graag het blauwe badje willen winnen!

 41. Anneke zegt:

  Ik zou heel graag de wit met groene winnen! Het badje zou gebruikt gaan worden door ons 2 jaar oude zoontje en zijn op dit moment -17 weken oude zusje 🙂

 42. Annet zegt:

  Graag voor mijn dochter dan kan haar ( bijna) 2 jarige zoontje erin. en later ook het zoontje dat eind maart geboren wordt
  Ze zouden het goed kunnen gebruiken

  transparant en blauw

 43. Charlotte zegt:

  Wit met groen lijkt mij een heel mooie voor mijn zoontje van 2. Ik ben er pasgeleden achter gekomen dat Stokke zo’n mooi opvouwbaar badje heeft ontworpen. Deze lijkt mij achteraf gezien al ideaal vanaf m’n zoontje z’n babytijd. We hebben een ontzettend kleine badkamer en een badje staat eigenlijk gewoon super in de weg. Douchen is natuurlijk lang zo leuk niet als badderen, dus zonder kunnen we nog niet. Dit mooie badje zou een uitkomst zijn!

 44. Een vriendin van me is op dit moment zwanger en ik maak dan ook graag kans op het doorzichtige met blauwe badje.
  Ik had al eens eerder gelezen over dit badje en het lijkt me super handig om er een te winnen.

 45. Anna zegt:

  Oooh woww geweldig! Inderdaad geen bad alleen een douche.. ik doe mee voor wit met groen..

  Facebook: An Na

 46. Marian van Dijk zegt:

  Transparant en roze voor zoontje van net 3 en vooral voor dochtertje van net 6 maanden. heel fijn in de kleine badkamer zonder bad!

 47. nicki zegt:

  Wit met groen voor mijn lieve vriendinnetje, die haar eerste kindje verwacht!

 48. van erum maria louisa zegt:

  transparant zou handig zijn

 49. Melinda zegt:

  Heel graag transparant met blauw. We hebben geen bad. Mijn zoontje van 16 maanden vindt water geweldig.

 50. Marian van Trigt zegt:

  Wel eens een houten rek gezien met soort zak erin was ook bad en inklapbaar, maar dit ken ik niet. Wel ideaal voor Rijk ook mee naar de camping en lekker buiten er in zitten. Eigen bad

 51. Amanda Gout zegt:

  Transparant en blauw, voor Kian die óf in een wasmand baddert, óf gillend onder de douche staat 😉

 52. Elianne Gräffner zegt:

  Transparant en roze voor onze kleine meid van 5 maanden! Wat een handig ding om mee op vakantie te nemen!

 53. Anneke Brussaard zegt:

  Transparant met roze

 54. Willeke zegt:

  Ik loot heel graag mee voor het wit met groene badje voor mijn nog ongeboren kindje.
  Wij hebben zelf niet een hele ruime woning dus dit zou dan echt ideaal zijn!
  Ik ga mijn duimpjes draaien:)

 55. Willemijn zegt:

  Graag loot ik mee naar het wit met groene Flex badje.

 56. Tineke zegt:

  Ik zou hem graag willen winnen in het transparant met roze. Ons zoontje is bijna twee en zou er eerst nog gebruik van kunnen maken. In April ben ik uitgerekend van onze dochter en zou het badje nog een ronde mee kunnen. Vooral als ze net zo`n waterratje als haar grote broer zou worden!
  Liefs

 57. Sharon de Ridder zegt:

  Ik maak graag kans op de wit met groene versie <3 Mijn lieve vriendin verwacht eindelijk een baby; dit badje zou ik dan ook aan haar geven, zodat zij haar kleintje heerlijk kan badderen!

 58. Marian B zegt:

  Wat handig! Wij hebben geen bad, hier kan ons dochtertje heerlijk in spetteren, dus ik doe zeker mee! De transparant/roze heeft de voorkeur.

 59. Jenneke zegt:

  Leuk! Onze jongens van 8 maanden en bijna 3 jaar zouden hier lekker in kunnen spelen! Transparant met blauw graag ?

 60. Shiv Chin zegt:

  Wat een mooie prijs, ik doe graag mee met de transparante en groene rand.

 61. Kool Family zegt:

  Fijne winactie! Ziet er echt heel leuk uit. Wij zijn zelf uit de baby-badjes-fase, maar ik wens de winnaar alvast veel plezier ermee!

 62. Brenda Walraven zegt:

  Gaaf, ik doe weer mee!! Natuurlijk voor de transparant met rose (al is blauw ook niet zo erg).. ideaal in gebruik zo te lezen! En ook handig voor in de zomer buiten of bij oppas oma zonder bad (Lenthe en Manoah zijn inmiddels al 8 en 10 maanden!)..

  Duimen maar weer ??!

 63. Lysbeth koudenburg zegt:

  wit met groen. mijn kindertjes van 2 maand en 2.5 jaar kunnen dan lekker in bad. ik heb spijtig genoeg zelf geen bad.

 64. Inge Vermeulen zegt:

  die van 8 en 6 zullen er niet meer inpassen maar die van 3 jaar en en die van 6 weken kunnen er samen wel in! graag de wit met groene.

 65. Anita Stieber zegt:

  Zou heel graag een doorzichtig badje met groene rand willen winnen, kan ons schatje Livia lekker in badje.

 66. Lenthe zegt:

  Wit met groen! Ik had er al eerder van gehoord en wil graag een badje hebben.
  Ik ben vandaag uitgerekend van onze zoon, maar ik denk dat het nog wel anderhalve week gaat duren voor hij geboren wordt…

 67. Joy Lap zegt:

  Wat mooi, zou deze graag winnen voor mijn neefje en zijn vriendin die 2 maand geleden ouders zijn geworden op jonge leeftijd. Maar ze doen het heel goed, maar alle meevallers en kadootjes helpen natuurlijk. 😀

 68. Nina Haven zegt:

  Hallo,
  In de zomer is onze zoon 2 jaar, en dit opvouwbare badje zou dan superhandig zijn op de camping! Graag transparant met blauw…

 69. Maddy zegt:

  En dan natuurlijk een roze!!

 70. Maddy zegt:

  Leuk! Ik doe graag mee!! Ben erg benieuwd hoe het in gebruik zou zijn.

 71. Ghanna Loot zegt:

  Wit met groen

 72. Jolanda zegt:

  Oh wat handig! Wel apart dat op de foto’s een gewoon bad achter het Stokje badje staat… Als ik een bad zou hebben zou ik lekker met m’n kindje daarin gaan. Maar die hebben we dus helaas niet…

  Ik zou graag de blauw/transparant winnen voor onze zoon die nu 8 weken is (en bijna.al niet meer met gestrekte benen in het babybadje past 🙁 )

 73. Annabel de Ruiter zegt:

  De doorzichtige met blauwe rand voor m’n neefje van 6 maanden oud.

 74. Patricia Bouthisma zegt:

  Ik zou wel de Wit met groene willen winnen. Wat een uitkomst is dit zeg. Die zal super vaak gebruikt gaan worden. Vrees dat ze niet meer onder de douchen willen als werkgever deze hebben hihi

 75. Milou zegt:

  Hoi!

  Ik doe graag mee met deze actie. We hebben geen bad en niet veel ruimte dus het Stokke badje lijkt me ideaal!
  Ik heb twee meiden van 3 en 2,5 week 🙂
  De kleur maakt me eigenlijk weinig uit maar als ik moet kiezen de wit met groene.

  Groetjes, Milou.

 76. Ria Boere zegt:

  Ik wil graag meedoen en ga voor de transparante versie.

 77. melissa zegt:

  transparant en roze voor ons nichtje dat gisteren geboren is 🙂 dus 1 dag oud 😉 kunnen ze er lang plezier van hebben.

 78. S. Stolvoort zegt:

  Te gek en heel graag! Wij hebben 6 kids in verschillende leeftijden. De jongste zijn 3 en 5 maar we zitten te overwegen nog een kindje bij te nemen dus dat zou heel fijn zijn!

 79. Jolanda veltman zegt:

  Wat leuk ?.. Ja graag een transparante met blauw.. Hoe oud ze zijn. Net 5 en 1. Het lijkt me ideaal, maar ook voor zomers, even lekker snel badderen en dan fris in bed

 80. Rianne zegt:

  Wat zou ik graag kans maken op dit bad!
  Wij hebben ook geen bad in huis, een kleine douche.
  Hierdoor hebben we ook geen badje gekocht voor de baby die zich tussen nu en april mag gaan melden.
  Ik maak graag kans transparant met blauw, Al is wit met groen ook mooi denk ik. Ik laat mij verrassen ?
  Wat een leuke actie in samenwerking met stokke!!

 81. Marita zegt:

  Transparant met blauw We hebben geen bad ,dus het zou wel fijn zijn dat mijn zoontje zo wel badderen kan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.