Keek op mijn Week: interieur makeover, etentje, 4 events… uhm… was best druk

Ik had dit weekoverzicht de titel ‘bezig bijtje’ kunnen geven. Maar dat dekt de lading niet. Bovendien voelde ik me meer de Kickass Killerbee Queen deze week, de 10x overtreffende trap zeg maar… Was heel veel on the road, kreeg daardoor een overload aan inspiratie, heb gave dingen gedaan, leuke mensen gesproken, veel werkzaken kunnen aftikken en zat in een flow van heb ik jou daar. Dit weekend maar even onthaasten!

flexa verf gele muur

Project Gele Muur en Grieks etentje

Zaterdag reed ik naar de bouwmarkt om verfgerei in te slaan. Project Gele Muur zat al maanden in mijn hoofd en nu had ik de verf binnen en waren de kids bij hun papa. Perfect om dit klusje af te tikken dus. Alles afgeplakt en klaargezet.Het was stralend weer dus de tuindeur kon open, waardoor de verflucht niet bleef hangen. Die avond kreeg ik nog als tip dat een emmer water of een emmer azijn neerzetten ook helpt tegen de verflucht. Nog niet zelf geprobeerd, maar ik deel hem toch even. Baat ’t niet dan schaadt ’t niet. Ik ging als een malle tekeer met de kwasten en rollers. Lekker muziekje erbij en gaan!

radijsjes
De radijsjes van de jongste groeien explosief! (Geplant op Generation Discover.)

Tijdens het drogen van de eerste laag, tikte ik mijn weekoverzicht. Daarna hop door met de volgende laag en de kwast om witte plekken te behandelen en de gele verf goed dekkend te krijgen. Zelf eten koken zag ik niet zitten, dus intussen meldde ik me aan voor een NMLK etentje bij het Griekse restaurant Irodion in Capelle aan den IJssel voor die avond. Dat betekende wel dat ik extra hard moest doorwerken met de kwast om tijdig in het restaurant te zijn. Is gelukt, we waren met een groep van 10 ‘nieuwe mensen’ en het was erg gezellig. Ouzo, gyros en lachen. Een cadeautje om deze dag zo af te sluiten!

Voorbereidingen

Zondag even een klein beetje bijkomen, maar vooral achter de laptop gezeten. Er moest nog een blog af, ik wilde de voorbereiding maken voor de live dag van maandag en ik wist dat ik komende week weinig laptoptijd zou hebben. Doorbikkelen dus! En daarna lekker netflixen, heerlijk.

strand
Inspiratiedag georganiseerd door Kelly Smit aan het strand in Oostvoorne.

Live dag Spiritueel Leiderschap

Maandag reed ik naar de Brunotti Beach Club in Oostvoorne. Daar hadden we de tweede live dag met de dames van Spritueel Leiderschap. Kelly vertelde weer inspirerende verhalen, we kregen superleuke cadeautjes, deden brainstorms voor onze business, een bijzondere begeleide meditatie en gingen in de middag creatief aan de slag met een eigen inspiratieboek. Het was gezellig om iedereen weer te spreken. Een dag vol gezelligheid, ideeën en vooral inspiratie!

Glitter event van Rust Oleum

Dinsdag ging ik in de ochtend hard aan de bak achter de laptop. Even de mail zoveel mogelijk wegwerken. Ik was maandagavond zo moe, dat ik de laptop dicht had gelaten. En ja… dan moet je even in actie komen. Maar niet te lang, want ik moest op tijd in de auto naar Restaurant Anaphora in Utrecht. Google Maps herkende die locatie niet goed, dus het was even een zoektocht. Al zoekende kwam ik gelukkig een medeblogger tegen en zijn we er samen heen gelopen. We dompelden ons vandaag onder in de interieurinspiratie en glitters op het #sparkleyourworld event van verfmerk Rust Oleum.

sparkleyourworld
Foto: Rust Oleum

En wat een onwijs inspirerende en gezellige dag was het! Dit was echt één van de betere bloggerevents. We waren met een klein clubje interieurbloggers en instagrammers, dus een intieme setting op een prachtige locatie. Eerst kregen we een inspiratiesessie van VTWonen stylist Frans Uyterlinde. Hij vertelde over de laatste trends, hoe hij zelf inspiratie opdoet en hoe de producties voor televisie in hun werk gaan. We kregen heel veel mooie voorbeelden te zien. Waanzinnig leuk!

Daarna was er een lunch verzorgd die er prachtig uit zag. Foodstyling is ook wel een ding hoor, wauw! Helaas ben ik nogal een zeikerd met eten, maar ik zat naast iemand die dat ook is. De locatie vond ons gemiep geen probleem en serveerde heerlijke hapjes met de dieetwensen die er net zo tof uitzagen als de rest.

Ondertussen werd er een soort ‘shop’ neergezet met allemaal producten van hout en glas. Hier konden we items uitzoeken om met de Rust Oleum lijn te pimpen. Echt supertof! Ik koos een klein krukje uit, dat ik als bijzettafel naast mijn kleine salontafel wilde neerzetten. In de Karwei had ik dat weekend de glitterverf van Rust Oleum al zien staan, dus ik wist precies wat ik wilde: roze glitterverf op het blad en zwarte pootjes die matchten met mijn andere salontafeltje. Ik gebruikte voor het blad de Rust Oleum Ultra Shimer Roze. Verder ging ik met spuitbussen los op een houten kratje, pimpte ik met diezelfde glitterverf 2 grote glazen windlichten en trachtte ik nog even een fruitschaal te laten matchen met de roze glitterverf en zwarte schoolbordverf. Inspiratie all over the place, want de andere dames maakten ook hele toffe dingen. Supergezellig en we kregen nog toffe alcoholvrije cocktails om het feestje compleet te maken.

rust oleum event

Zin gekregen om ook zoiets te doen? Ik ben donderdag 31 oktober aanwezig op de influencerspot op de Kreadoe en ga daar met Rust Oleum glitter make and takes doen. Schuif jij gezelllig aan om even bij te kletsen en mee te glitteren?

Even rust

Woensdag was even een rustdag. Hoewel ik natuurlijk ’s ochtends wel in de sportschool stond om te voorkomen dat mijn lijf vast gaat zitten. Je moet blijven bewegen tenslotte. Verder achter de laptop en de kinderen uit school gehaald. Ook zij waren moe, dus we maakten er een lekkere chillmiddag met z’n drietjes van. Lekkere broodjes gehaald bij de Jumbo en een rustige middag. We konden toch nergens heen, omdat er namens de verhuurder iemand naar mijn klemmende toiletdeur kwam kijken. Probleem was gelukkig heel snel gefikst. Oh en de meisjes vonden de gele muur en glittertafel helemaal leuk, heerlijk die reacties!

travelpressentation
In gesprek met Europapark over Rulantica dat met mijn verjaardag opent. Foto: Baltus

TravelPressentation en Platform Z

Donderdag werd een absurd drukke dag, maar uiteraard verschrikkelijk inspirerend. Toevallig viel het allemaal even in 1 week en ik vond het te cool om ook maar iets te cancelen. FOMO hè, de fear of missing out in combi met ‘I want it all’. Dus ’s ochtends bloggen achter de laptop, en daarna naar de trein. De meisjes mochten vanwege mijn drukke dag bij hun vader slapen, wat superfijn was. Ik had een zwik visitekaartjes in mijn tas en de Telegraaf die ik een dag eerder van een promotieteam had gekregen. Met de trein zit je zo in Utrecht en aangezien ik in het Beatrixgebouw naast het station moest zijn, was dat wel zo handig. 

travelpressentation
Wat valt er te beleven in Flevoland? Nou best veel, zo vertelde VisitFlevoland mij. Foto: Baltus

Op de TravelPressentation kon ik – samen met nog 99 andere journalisten – speeddaten met zo’n 30 travelmerken en bestemmingen. Ik kwam veel bekenden tegen en heb ook weer allerlei nieuwe mensen leren kennen. Heel veel indrukken, maar ontzettend leuk. Ik houd van dit soort events! Van Landal hoorde ik hoe mooi ze mijn content vonden, wat natuurlijk heerlijk is om als compliment te ontvangen. De meisjes vonden het tijdens het videobellen die avond geweldig om te horen welk park we volgend jaar mogen bezoeken. En ik had nog meer inspirerende gesprekken en leuke ideeën om met verschillende merken verder uit te gaan werken. Lang niet iedereen gesproken die ik wilde spreken, maar toch de hele middag gezellig aan allerlei tafeltjes gezeten. 

bollo

In de trein snel wat van de Burger King gegeten en zowaar had ik thuis nog even tijd om met de meisjes te videobellen. Toen hup deo op en door! In het Evertshuis organiseerde Platform Z de jaarlijkse inspiratieavond met een interessante spreker, waar je uiteraard ook weer met je mede-ondernemers kon netwerken. Paul Smit gaf een presentatie getiteld ‘hoe werkt mijn brein?’. Razend interessant natuurlijk, al die mindfucks. Hij maakte er een interessante show van, inclusief filmpjes en muziek. Erg leuk!

Lunch met de kids en bijslapen

Vrijdag moesten er een paar deadlines gehaald worden achter de laptop. Daarna had ik een lunchdate met mijn dochters. Even gezellig bijkletsen, zodat ik de oudste nog even kon zien. Uit school had zij namelijk een klassenfeest op het programma staan. Heel erg leuk, tof als ouders de organisatie daarvan op zich nemen en er zo’n succes van maken. Ze deden levend stratego en er waren allemaal lekkere hapjes geregeld. 

Zelf deed ik met de jongste een 4×4 experience door de blubber om onze oude Senseo (met koffiepads) naar het nieuwbouwhuis van mijn broer te brengen. Zij hadden de sleutel gekregen en ik was heel nieuwsgierig! Prachtige woning, ben heel benieuwd naar het resultaat als ze straks zullen verhuizen. 

texelse schaapjes
De meisjes zijn blij met de schaapjes die we kregen van VisitTexel. Staat nog op mijn wishlist om met ze te doen: naar een Waddeneiland.

Eenmaal thuis maakte ik snel wat werk af en dook toen mijn bed in. Ik met een leesboek en de jongste lag naast me met haar telefoon. Even bijkomen! Uiteindelijk ben ik zelfs in slaap gevallen. Was ook zo’n megadrukke week geweest. ’s Avonds deden we gezellig de kaarsjes aan en keken we First Dates. #guiltypleasure

Dit weekend wil ik vooral even rust. Wat ga jij doen?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. MarjonS zegt:

  Het glitter krukje weg heel gaaf geworden. Was een druk weekje voor je zo te lezen.
  Wij rustig weekend, kijkles gehad bij het dansen van dochterlief en ik een feestje.
  Vandaag chillen en tassen pakken voor midweekje vakantie. (Herfstvakantie)

  1. Marguerita zegt:

   Oh nu al herfstvakantie, lekker hoor een weekje vrij. Wij een week later, ik heb op dit moment gewoon nog helemaal geen plannen dus ben benieuwd hoe we ons zullen vermaken, komt vast goed

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.