Keek op mijn Week: donuts, Phantasialand en washimals

Een week waarin ik besloot dat ik me lang genoeg om van alles en nog niks druk heb gemaakt. Doe ik nog steeds, maar ik probeer niet meer naar dat stemmetje te luisteren. Gewoon doen wat er qua werk gedaan moet worden, genieten en er voor de meisjes zijn. Daarom begon ik ook weer veel te laat aan dit weekverslag, haha. Maar ik weet dat er vaste lezers zijn, dus bij deze!

rumag
Mijn schoonzus kent me… en appte deze Rumag quote door.

Escape Room

Zaterdag racete ik nog even heen en weer naar de ex met onze tekenpen. Er bleek er helaas nog één geconstateerd… Ieks! Ik had de week ervoor veel nieuwe input gekregen qua ondernemen, dus dat moest allemaal even bezinken. Doe je het beste door lekker te ontspannen, dus ik heb op een terras gezeten en voor het eerst in mijn leven een escape room gedaan. Vroeger was ik nogal fanatiek Dungeons and Dragons speler en ook LARPs vond ik leuk, dus ik had wel zin om even te puzzelen. Was heel erg leuk om te doen. Erg gelachen. Gelukkig ook binnen de tijd ontsnapt! Stond al een paar jaar op mijn lijstje om zoiets eens te beleven en 2019 is voor mij het jaar om heel veel dingen af te vinken, wat dat betreft. Voor herhaling vatbaar.

Huishouden

Zondag heb ik wat gewerkt, maar vooral ook tijd besteed aan mijn huishouden. Wassen draaien, stofzuigen, boodschappen doen, spullen van de kinderen opruimen… En lekker op de bank gehangen met een mooie film op Netflix. Tamara kwam nog langs om even bij te kletsen en een lekkere maaltijdsalade met vers fruit te maken en toen was de zondag weer voorbij.

phantasialand ervaring
Tamara kwam mij verwennen met een heerlijke salade met vers fruit, jummie!

Grappige donuts

Maandag startte ik mijn dag in de sportschool. Daarna deed ik even koffie bij mijn ouders en toen aan het werk. Facturen sturen, administratie, mails beantwoorden en schrijven aan mijn coachingsprogramma. Ik had een skypecall staan die niet doorging, wat tijd vrijmaakte om nog meer te schrijven en in te regelen achter de schermen. Hard gewerkt, maar het is voor jullie als lezers even weinig zichtbaar wat ik allemaal doe.

Net toen ik op de bank plofte om uit te puffen, ging de deurbel. Het was half 10 in de avond en de buurman stond voor de deur met een tasje. Was die ochtend voor mij bezorgd. Nieuwsgierig pakte ik het uit: 4 bioscoopkaartjes voor de film Ugly Dolls en grappige Ugly Dolls Donuts van Dunkin Donuts. Ze stonden inmiddels al even buiten de koelkast, dus dat werd proeven! Maar ja… ik was only the lonely. Daarom besloot ik bij diezelfde buren aan te bellen om een donutje uit te delen. En een paar deuren verder nog een buurvrouw te verrassen. De rest van de donuts gingen de vriezer in, maar ik heb daar heel gezellig een bakkie gedaan en de zwangere buik van de poes bewonderd. Over een paar weekjes kittens <3.

Wimpers, skypecalls en een healing

Dinsdag lekker gewerkt. Daarna naar Woerden om mijn wimpers te laten doen, want dat was best wel heel erg nodig. Om het zachtjes uit te drukken. Helaas was ik nogal gestresst, wat aan mijn wimpers te merken was. Iets met te bevlogen zijn voor je eigen bestwil. Moet nog meer denkruimte gaan inbouwen.

Genoeg stof ook weer om over na te denken, want die middag had ik een aantal leuke skype calls met andere ondernemers. Ik wilde graag weten waar zij tegenaan liepen met hun marketingcommunicatie en ze op ideeën brengen. Zo kan ik straks met mijn coachingsprogramma precies helpen waar het nodig is.

Tussendoor kwamen de kinderen ook weer thuis, dus even knuffeltijd. En ’s avonds stond er in het Spiritueel Leiderschapsprogramma een healing door Miranda op het programma. Ik blijf het erg mooi vinden om dat te beleven, het is zoiets bijzonders. Voor mijn gevoel werd er een hoop emotionele rotzooi opgeruimd. Zo is de weg vrij om dingen anders te gaan doen.

phantasialand ervaring
Roadtrip!

Naar Phantasialand!

Woensdag stond Joyce al vroeg voor onze deur. Bagage in de auto en we vertrokken naar Duitsland! Roadtrip tijd. Hoewel, dat viel reuze mee want Brühl ligt op 2,5 uur rijden. Ik reed uiteraard nog even verkeerd, ik kan dat. Ook met Google Maps. Rond het middaguur kwamen we aan bij Hotel Matamba dat bij Phantasialand hoort. Wat een beleving is alleen dat hotel al zeg, klimparcours op de route naar onze kamer maar ook een enorm ballenbad vlakbij de receptie. We hadden geluk dat onze kamer al schoon was en we dus daar onze bagage al konden stallen. De roomtour staat al op youtube. 

Daarna snel het pretpark in waar onze lunch uit heerlijke wafels bestond. Ik was nog niet eerder in Phantasialand geweest, maar het is een erg leuk park. Deze dag zijn we vooral in het Fantasy deel geweest en hebben we de nieuwe achtbaan Crazy Bats gedaan. Deze familieachtbaan is er eentje die je met VR-bril op doet! Ik vind achtbanen best spannend, maar die grappige vleermuisjes in virtual reality maken deze wel heel erg leuk! Binnenkort een uitgebreid verslag.

Nog een dagje pretpark

Donderdag genoten we van het heerlijke ontbijtbuffet waar de mascotte van restaurant Zambesia ons erg aan het lachen maakte. Daarna snel spullen in de auto (die vlakbij geparkeerd stond) en door naar het pretpark. Vandaag wilden we een aantal shows bekijken en de rest van Phantasialand. Ook maakten we gebruik van de Quick Passes die je als hotelgast krijgt, waarmee je via een speciale ingang niet in de rij hoeft te staan bij bepaalde attracties. We hebben weer genoten deze dag. Ben heel benieuwd naar het nieuwe Rookburgh, een steampunk themagebied dat nu nog niet geopend is. De meisjes hadden genoeg stempels verzameld in hun avonturenboekjes om een oorkonde mee te krijgen: ze gingen op de foto met draken, deden kindvriendelijke attracties en werden geschminkt. Een leuk park om nog eens te bezoeken en overal prachtige bloemen.

Washimals

Vrijdag deden we lekker rustig aan. Ik heb de ontplofte mailboxen bijgewerkt. De oudste volgde haar typecursus van LOI Kidzz en we keken met elkaar een film op Netflix. Chips erbij en relaxen.

washimals

Er was een zending bezorgd met een Washimals reiskit van Crayola en op deze regenachtige dag, wilden de meisjes die heel graag uitproberen voor de blog. Leuk speelgoed: je kleurt de beestjes die er in zitten met stift en spoelt ze daarna weer af in het badje, om het ritueel te herhalen. Binnenkort een review. 

Nu weekend vieren! Wat zijn jouw plannen?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. MarjonS zegt:

    Phantasialand zeker leuk! Van ons uit dik uurtje rijden en jaren ons familie uitje geweest.

    Fijne zondag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.