PLOG: bloemenfoto’s Costa Daurada

Ik houd van bloemen en de schoonheid van de natuur. Tijdens de perstrip naar de Costa Daurada heb ik dan ook niet alleen foto’s gemaakt van de culturele dingen. Of van mijzelf. De spiegelreflex heeft namelijk een geweldige close-up bloemenstand om van dichtbij bloemen te fotograferen. Vandaag deel ik dit zen-momentje met jullie. Want: bloemen!

natuur costa daurada natuur costa daurada natuur costa daurada natuur costa daurada natuur costa daurada natuur costa daurada natuur costa daurada natuur costa daurada natuur costa daurada natuur costa daurada natuur costa daurada natuur costa daurada natuur costa daurada natuur costa daurada natuur costa daurada natuur costa daurada natuur costa daurada natuur costa daurada natuur costa daurada natuur costa daurada natuur costa daurada natuur costa daurada natuur costa daurada natuur costa daurada

Ik vind ze prachtig. De bloemen en het resultaat van scherpte-diepte met de camera. Is alweer een tijd geleden dat ik een bloemenplogje deelde, dus bij deze. Hopelijk werd je er net zo blij van als ik.

Bloemige dag gewenst!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.