PLOG: bloemenfoto’s Costa Daurada

Ik houd van bloemen en de schoonheid van de natuur. Tijdens de perstrip naar de Costa Daurada heb ik dan ook niet alleen foto’s gemaakt van de culturele dingen. Of van mijzelf. De spiegelreflex heeft namelijk een geweldige close-up bloemenstand om van dichtbij bloemen te fotograferen. Vandaag deel ik dit zen-momentje met jullie. Want: bloemen!

natuur costa daurada natuur costa daurada natuur costa daurada natuur costa daurada natuur costa daurada natuur costa daurada natuur costa daurada natuur costa daurada natuur costa daurada natuur costa daurada natuur costa daurada natuur costa daurada natuur costa daurada natuur costa daurada natuur costa daurada natuur costa daurada natuur costa daurada natuur costa daurada natuur costa daurada natuur costa daurada natuur costa daurada natuur costa daurada natuur costa daurada natuur costa daurada

Ik vind ze prachtig. De bloemen en het resultaat van scherpte-diepte met de camera. Is alweer een tijd geleden dat ik een bloemenplogje deelde, dus bij deze. Hopelijk werd je er net zo blij van als ik.

Bloemige dag gewenst!

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me het glitterkanon dat jouw leven opleukt of in ieder geval een bende van glitters achterlaat. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om door het leven te sprankelen als en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 8 en 9 jaar. Ze schelen maar 15 maanden en zijn dikke vriendinnen, maar toch zo verschillend. Je leest hier over ondernemen, fijne perks in het leven, bijzondere ervaringen en leuke dingen voor leergierige kinderen.

Maxaro – Sanitair voor een complete badkamer

Recente Blogs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.