PLOG: bloemenfoto’s Costa Daurada

Ik houd van bloemen en de schoonheid van de natuur. Tijdens de perstrip naar de Costa Daurada heb ik dan ook niet alleen foto’s gemaakt van de culturele dingen. Of van mijzelf. De spiegelreflex heeft namelijk een geweldige close-up bloemenstand om van dichtbij bloemen te fotograferen. Vandaag deel ik dit zen-momentje met jullie. Want: bloemen!

natuur costa daurada natuur costa daurada natuur costa daurada natuur costa daurada natuur costa daurada natuur costa daurada natuur costa daurada natuur costa daurada natuur costa daurada natuur costa daurada natuur costa daurada natuur costa daurada natuur costa daurada natuur costa daurada natuur costa daurada natuur costa daurada natuur costa daurada natuur costa daurada natuur costa daurada natuur costa daurada natuur costa daurada natuur costa daurada natuur costa daurada natuur costa daurada

Ik vind ze prachtig. De bloemen en het resultaat van scherpte-diepte met de camera. Is alweer een tijd geleden dat ik een bloemenplogje deelde, dus bij deze. Hopelijk werd je er net zo blij van als ik.

Bloemige dag gewenst!

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.