PLOG: 10x mooi in mijn tuin

Ik houd hem wellicht niet altijd even goed bij, mijn tuin, maar ik doe mijn best. En ik ben er best trots op. In de maand mei gaat alles bloeien en dan is hij zo mooi. Eigenlijk te mooi om er niet wat langer van te genieten!  Om mijn fotografieskills te pimpen heb ik de bloemenstand op de spiegelreflex even uitgeprobeerd. Het resultaat: 10 prachtige plaatjes uit mijn tuin.

DSC_0002

DSC_0004

DSC_0006

DSC_0007

DSC_0009

DSC_0010

DSC_0011

DSC_0012

DSC_0014

DSC_0016

De plantnamen heb ik er niet bij, maar vooral het blauwe boompje is werkelijk prachtig deze maand. Ik weet het, een wat andere blogpost dan je van mij gewend bent maar zo’n plog (picture log) vond ik wel een keer leukvoor de afwisseling. Ben jij op zoek naar fijne inspiratie voor je tuin? Kijk dan zeker op de site met tuininspiratie van KARWEI voor gave sfeerplaatjes.

Welke foto vind jij het best gelukt? En maak je zelf weleens close-up foto’s van je tuin?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me het glitterkanon dat jouw leven opleukt of in ieder geval een bende van glitters achterlaat. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om door het leven te sprankelen als en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 10 en 11 jaar. Ze schelen maar 15 maanden en zijn dikke vriendinnen, maar toch zo verschillend. Je leest hier over ondernemen, fijne perks in het leven, bijzondere ervaringen en leuke dingen.

Geef vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. sammie zegt:

  Prachtige plaatjes! Heerlijk zo’n tuin in bloei 🙂

 2. ingrid zegt:

  Het mooist vond ik de gebroken hartjes. Maar het belangrijkste is het plezier wat je er in hebt hè
  Fijne dag nog
  Groeten Ingrid

 3. Wauw, je tuin is echt prachtig!

  1. Marguerita78 zegt:

   Dankjewel!

 4. liesbeth zegt:

  Moooooooooiiiiiiiiiiiiiiii!!!!! Leuk zo’n plog met een specifiek thema!

 5. Charlotte zegt:

  Mooi! Wij hebben niet zo’n fotogenieke tuin haha

 6. Nathalie zegt:

  Mooi alles in bloei!

 7. simpel, met een snufje liefde zegt:

  Prachtig! Hier zijn nu ook van die mooie bloeiende planten. Ik kan daar zo van genieten.

 8. Nicole zegt:

  Wij hebben geen bloemen in de tuin haha.. Zijn alleen tegels. En plantenbakken gaat niet met de honden helaas!

  1. Marguerita78 zegt:

   Aaaaaah jammer, nou ja, kun je van mijn foto’s genieten 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.