PLOG: 10x mooi in mijn tuin

Ik houd hem wellicht niet altijd even goed bij, mijn tuin, maar ik doe mijn best. En ik ben er best trots op. In de maand mei gaat alles bloeien en dan is hij zo mooi. Eigenlijk te mooi om er niet wat langer van te genieten!  Om mijn fotografieskills te pimpen heb ik de bloemenstand op de spiegelreflex even uitgeprobeerd. Het resultaat: 10 prachtige plaatjes uit mijn tuin.

DSC_0002

DSC_0004

DSC_0006

DSC_0007

DSC_0009

DSC_0010

DSC_0011

DSC_0012

DSC_0014

DSC_0016

De plantnamen heb ik er niet bij, maar vooral het blauwe boompje is werkelijk prachtig deze maand. Ik weet het, een wat andere blogpost dan je van mij gewend bent maar zo’n plog (picture log) vond ik wel een keer leukvoor de afwisseling. Ben jij op zoek naar fijne inspiratie voor je tuin? Kijk dan zeker op de site met tuininspiratie van KARWEI voor gave sfeerplaatjes.

Welke foto vind jij het best gelukt? En maak je zelf weleens close-up foto’s van je tuin?

Comments

 1. Nicole says:

  Wij hebben geen bloemen in de tuin haha.. Zijn alleen tegels. En plantenbakken gaat niet met de honden helaas!

  1. Marguerita78 says:

   Aaaaaah jammer, nou ja, kun je van mijn foto’s genieten 😉

 2. simpel, met een snufje liefde says:

  Prachtig! Hier zijn nu ook van die mooie bloeiende planten. Ik kan daar zo van genieten.

 3. Nathalie says:

  Mooi alles in bloei!

 4. Charlotte says:

  Mooi! Wij hebben niet zo’n fotogenieke tuin haha

 5. liesbeth says:

  Moooooooooiiiiiiiiiiiiiiii!!!!! Leuk zo’n plog met een specifiek thema!

 6. Wauw, je tuin is echt prachtig!

  1. Marguerita78 says:

   Dankjewel!

 7. ingrid says:

  Het mooist vond ik de gebroken hartjes. Maar het belangrijkste is het plezier wat je er in hebt hè
  Fijne dag nog
  Groeten Ingrid

 8. sammie says:

  Prachtige plaatjes! Heerlijk zo’n tuin in bloei 🙂

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.