Keek op mijn Week: Pasen, tuinieren, Ajax, Pathé Thuis en Kenny Koken

Het was heerlijk weer en ik genoot volop van de zon. Na alle stress van de aanrijding vorige week, was het wel noodzakelijk om even pas op de plaats te maken. Ik plan mijn dagen blijkbaar toch te vol of eigenlijk gaan de zaken gewoon heel erg goed en ben ik druk met werk. Maar daarom moest ik wel wat leuke zaken uit mijn agenda schrappen. Lastig. Maar: je kunt nu eenmaal niet alles… 

Samen een selfie: ze is weer opgeknapt!

1 op 1 tijd en tuinieren

Zaterdag werd ik wakker naast een lief slapend meisje. Mijn zieke meisje was nog een nachtje bij mij gebleven, terwijl haar zus bij papa was. Voor het eerst zonder zus dus. Best gek. Ik maakte haar wakker en keek of ze een slokje water kon drinken en een biscuitje binnen kon houden. Dat ging goed, ze had wel trek. (Niet gek na de dagen ervoor.) Maar ze vroeg zich wel af waar haar zus toch was. Ze werd gemist. Gelukkig was daar Facetime en hebben de meisjes elkaar even kunnen spreken, zo schattig. Ik heb mijn moppie even vertroeteld en alle aandacht gegeven. In de middag haalde papa haar bij me op, toen grote zus naar al haar afspraken was gebracht en hij ook alle tijd voor haar zou hebben. 

Ik besloot om ’s middags naar het tuincentrum te gaan. Ergerde me al een jaar aan de lelijke voortuin en ook de achtertuin kon wel wat opgefleurd worden. Tijd voor bloemenpracht! Met een auto vol keerde ik huiswaarts, waar ik hard aan de bak ging. Niet achter de laptop, maar in de tuin. Eind van de middag had ik alles zo’n beetje hoe ik het hebben wilde. Kom nog wel wat siergrind tekort, maar dat haal ik later nog wel bij. Eindelijk een wat gezelligere aanblik van mijn voortuin in ieder geval. Blij mee!

Paaslunch

Zondag pikte ik Tamara op en reden we samen naar Café Americain voor een gezellige Paaslunch met ons ‘borrelclub’ groepje. Heerlijk relaxt op het terras gezeten en gelachen. Daarna thuis nog even achter de laptop gezeten en natuurlijk op mijn loungebankje in de zon. Moest toch van mijn opgefleurde tuin genieten!

Paasbrunch en auto inleveren

Maandag had ik alweer zo’n gezellige paasafspraak, maar nu met mijn familie. Voordat ik naar mijn broer en schoonzusje reed, pikte ik eerst een pakket en post op bij mijn oude huis.

chocolade
Leuk paaspakket gekregen van House of Rebels, Libeert Chocolade, So Pure en Kazidomi!

Toen door naar Berts Car Cleaning om mijn auto in te leveren. Was een tip van een lezeres (thankyou!) om de kotslucht uit mijn vehikel te krijgen. Van diverse ervaringsdeskundige lezers en lezeressen kreeg ik de nodige privéberichtjes dat je deze lucht er zelf gewoon… niet uit krijgt. En ik had nogal wat ritjes voor de boeg. Niet goedkoop en helaas ook niet te verhalen op de man die ons heeft aangereden (ik heb geen aangifte gedaan, geen schadeformulier en behalve mijn dochters geen getuigen). Maar goed, het is een auto van de zaak en ik gebruik hem intensief.

Auto weer schoon, yay! Ook de kinderzitjes zijn gedaan.

Daarna lekker paasbrunchen. Mijn dochters gingen ook gezellig mee en iedereen was er. De zon scheen, de tafel zag er very instagrammable uit en het eten smaakte voortreffelijk. Dan het gezelschap… Hahaha, nee was ook errug gezellig en we hebben weer veel gelachen met elkaar. De kinderen maakten plezier en de sfeer was prima. Daarna waren mijn ouders zo lief om de kinders af te zetten bij hun papa en mij bij mijn eigen huis. Nog even werken en en huishouden en de dag was weer voorbij.

Sportschool en schone dingen

Dinsdag startte ik in de sportschool. Op mijn smartwatch van Xiaomi (druk aan de review nog, jaja) zag ik dat er een belletje binnenkwam van Berts Car Cleaning. Dat de auto weer teruggebracht zou worden na de ozonbehandeling en reiniging van de bekleding. Voor wie ook te maken heeft gehad met kotsende kinderen: zo’n reiniging kost 175 euro en is het geld meer dan waard. Weg vieze lucht! En bovendien een schoon en fris interieur van je auto. Nu moet ik alleen de buitenkant nodig wassen zodat het plaatje weer matcht, haha. 

Ook mijn ramen zijn weer schoon. Toen ik terugkwam van de sportschool bleek net de glazenwasser bij de buren bezig. Of ie mijn ramen ook kon doen? Nou graag! Hij rekende een veel schappelijker prijs dan het bedrijf waar ik vorig jaar een offerte had opgevraagd. 

groepsfoto
Groepsfoto na de wedstrijd met de heren van Inshape Hair en de andere bloggers.

Naar Ajax met Inshape Hair

’s Middags reed ik naar Tamara in Amsterdam. Even bijkletsen, werkoverleg en samen eten. Daarna waren we uitgenodigd door Nordic Nature haarmerk Inshape Hair om de uitverkochte wedstrijd Ajax-Vitesse bij te wonen in de Amsterdam Arena. Superleuk en ze wonnen met 4-2 dus de sfeer tijdens de wedstrijd was erg goed. Ondertussen kon ik bijkletsen met Yvonne van Vega Lifestyle die ik al even niet had gesproken en heb ik tijdens de wedstrijd erg gelachen met Wendy van Passievrouwen. Na de wedstrijd was er een afterparty met bitterballen en hoewel ik de spelers van het huidige Ajax elftal nog niet zou herkennen, zag ik wel Edwin van der Sar, Louis van Gaal en Humberto Tan. Die laatste 2 wilden graag onze groepsfoto met de Inshape Hair mensen photobomben, maar dat mocht niet. Wat natuurlijk hilarisch was en een te mooi verhaal om niet te vertellen. Tot slot kregen we nog een tasje mee met daarin een fijne droogshampoo en verzorgende haarcrème van Inshape Hair om te reviewen. Uiteindelijk was ik om half 2 ’s nachts pas thuis…

inshape hair testen
De Inshape Hair droogshampoo testen (oogjes dicht, want ze kennen hun mama).

Filmpje op Pathé Thuis

Woensdag was ik gesloopt. De meisjes stonden om 8 uur op de stoep en ik had het heel erg druk met werk. Zowel de meisjes als ik zelf hadden een kort lontje. We deden gezellig boodschappen op de fiets om de sfeer er weer een beetje in te krijgen en snoven in de tuin wat Vitamine D op. Ik probeerde nog een half uurtje te slapen in de zon, maar dat lukte niet echt. Gelukkig ontvingen we een mailtje van Pathé Thuis, met de vraag of we deze vakantie toe waren aan een leuke film. Nou zeker wel, ik had net een zak chips gekocht omdat de meisjes graag een filmavondje wilden doen.

We kozen voor Elvy’s Wereld: So Ibiza met Jill, Meisje Djamila en Buddy Vedder (die de meisjes al eens ontmoet hebben bij het Generation Discover Festival). Een heerlijke meidenfilm over tekenen, mode en vriendschap. En nu we hem eenmaal gehuurd hebben, kunnen we hem op onze eigen televisie via Pathé Thuis vaker bekijken. Yay! In vorige vakanties genoten we zo al eens van de Dylan Haegens film en deden we een marathon met De Dolle Tweeling.

Pas op de plaats

Donderdag zou ik eigenlijk met de kinderen een rondvaart maken door het prachtige Haarlem en daar de kathedraal beklimmen. Omdat ik aardig ingestort was, heb ik last minute een gastblogger gevraagd om voor me te gaan. Zo kon ik werken en hadden de meisjes nog even rust. Ik volgde een SEO call in Mastermoves waar mijn sitespeed, backlinks en trustflow werden doorgelicht. Met de meisjes nam ik een filmpje op voor De Bijlesmeester, met de producten die we hebben ontvangen. Er waren wat energievreters, dus einde dag ploften we met z’n drietjes op de bank voor onze guilty pleasure tv-serie: First Dates. En daarna de meisjes op bed en weer verder werken tot laat…

Ruzie, piemels en Kenny Koken

Vrijdag sliepen de meisjes lang uit en heb ik ze eerst onder de douche gezet om wakker te worden. Ze maakten veel ruzie deze dag. Hoort er ook bij in de vakantie, maar gezellig is anders. Verder was het aan de ontbijttafel tijd voor seksuele voorlichting. Ietwat ongemakkelijk voor mama, maar ze moeten weten dat ze met dit soort vragen altijd bij me terecht kunnen. Zal daar nog een apart artikel over schrijven. De piemels en vagina-termen vlogen me al de hele week om de oren dus ik was daar even klaar mee. Na het vragenmomentje was het ook afgelopen en hebben ze keurig hun kamertje opgeruimd.

kenny koken van der valk

’s Avonds waren we vanwege de 43e trouwdag van mijn ouders uitgenodigd bij Van der Valk waar de kinderen konden meedoen met Kenny Koken. Als volwassenen zit je dan gezellig aan tafel, terwijl de kinderen mee mogen de keuken in om hun eigen gerechtjes klaar te maken. We hadden een ontzettend gezellige avond. Dankjewel pap en mam en alvast van harte gefeliciteerd met jullie trouwdag <3.

Ik wens jou een heel leuk weekend. Heb je op Koningsdag nog wat leuks gedaan?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.