Keek op mijn Week: woop woop superdruk en van hot naar her

Bizar druk weekje was het. Mijn familie dacht dat ik zoveel in de zon had gezeten vanwege het kleurtje in mijn gezicht, maar nee… dat was vermoeidheid. Ik was steeds maar ‘on the road’ en kreeg van verschillende grote offertes een ‘go’. Alles tegelijk. En dit weekend Blogger by Nature. Knallen dus!

in het vakantiehuisje
Thee zetten bij het ontbijt.

Knutselen voor Earth Day op Landal Heideheuvel

Zaterdag werd ik om 6 uur gewekt door een Kurio met knoerthard geluid. Dochterlief dacht, ha vakantie… en was dus lekker vroeg wakker en gaan gamen. Ik ben uiteraard lekker blijven liggen. Na het ontbijt zijn we rondom ons vakantiehuisje natuurfoto’s gaan maken. De meisjes hadden al een eekhoorn weg zien rennen en dat motiveerde wel.

natuurfoto's maken landal

Daarna gingen we naar het Atelier om dit knutselwalhalla op het vakantiepark te beleven. De meisjes knutselden een lampion met echt lampje vanwege Earth Day. De optocht die avond hebben we echter niet mee gedaan, toen lagen ze fris gedoucht in hun bedjes.

speeltuin landal heideheuvel

Ze waren de complete ochtend zoet in het atelier met onder meer een toffe knikkerbaan, een bouwhoek van Berg Toys, hamertje tik op de muur en nog veel meer toffe werkvormen. Terwijl dochterlief met iemand van het animatieteam aan het figuurzagen was, bezocht ik de Parkshop om lekkere broodjes en een krant voor de lunch te halen.

atelier heideheuvel
Lampion knutselen.

Na de lunch ontdekten we een stoere speeltuin, daarna werden de meisjes geschminkt en deden ze mee met de Bollo show. Ondertussen zat ik met verse muntthee, brood en smeersels op het terras ernaast mee te genieten.

schminken landal

Huifkartocht en zwembad

Zondag had ik ons aangemeld voor de huifkartocht. Zoiets hadden we nog niet eerder gedaan en de meisjes zijn weg van paarden. De enige andere passagiers waren een single mama en haar kinderen. Alsof het zo moest zijn. Leuk om even samen te kletsen over het alleenstaande moederschap en vakanties. Het was best fris op de huifkar, maar erg leuk om te doen. In een rustig tempo zie je zo wat van de omgeving.

huifkartocht landal

Daarna bezochten we nog snel de kinderboerderij op het vakantiepark en gingen we op verzoek van de meisjes lunchen in de vernieuwde Brasserie Woods. Deze vernieuwing was de reden dat Landal ons heeft uitgenodigd, dus een tosti voor de meisjes en een lekker broodje voor mij besteld. Zo konden ze nog even spelen in de speeltuin naast dit restaurant. Toen moesten we snel terug naar het huisje om alles rustig in te pakken. Het huisje was tot 4 uur geboekt.

brasserie landal

Omdat we nog wat tijd over hadden voor ze weer bij papa moesten zijn, mochten de meisjes kiezen tussen bowlen, de bingo of het zwembad. Het werd dat laatste.  Met de auto vol leverden we de sleutel in en genoten we nog even een uurtje van het warme water. Landal Heideheuvel heeft een klein zwembad zonder toezicht en dat was voor ons ideaal. Het was er lekker rustig, er waren glijbaantjes en omdat de meiden hun A en B hebben hoefde ik ook niet heel erg op ze te letten. Toen ik er klaar mee was dook ik in het zonnetje op een strandstoel en kon ik ze gewoon nog zien. Na waterpret voor 10 vertrokken we richting huis. Wat een heerlijk weekendje weg!

Speeddaten voor stedentrips

Maandag draaide ik wassen en werkte ik de achterstand van het weekend weg. Tijdens ons verblijf in Landal redde ik het niet om naast alle fotografie en instagramposts, het ontdekken van het park en zorgen dat mijn dochters het leuk hadden, ook nog eens uren achter de laptop te kruipen. Hard doorwerken dus, want ik moest ook naar de mondhygiëniste en ’s middags in de auto naar het Hilton in Rotterdam. Daar organiseerde een pr-bureau het CityBreaks event, waarbij je kon speeddaten met leuke Europese bestemmingen. Goed om contacten te leggen voor volgende persreisjes, want ik moet zeggen dat dit als single mama allemaal een stuk beter te organiseren is. Bovendien genieten ook de kinderen er ontzettend van als ze mee mogen. Veel leuke gesprekken gehad en nu brainstormen of ik wat leuke voorstellen kan doen. Daarna had ik geen zin meer om te koken, dus plofte ik bij La Place neer. Niet zo gezellig in je uppie, maar kon wel leuk mensen kijken.

Foto: Baltus
Aan het speeddaten met Leipzig waar je toffe rondleidingen in de fabriek van Porsche en BMW kunt doen.

Call productnamen

Dinsdag hard aan de bak met het uitzetten van opdrachten bij mijn bloggers. Leuk om te doen, maar altijd wel even goed opletten of ik alles correct in de briefing heb staan. En daarna ontvang je natuurlijk heel veel mailtjes terug met het antwoord of ze de opdracht willen doen of niet. In de middag had ik een Mastermoves Call over het bedenken van een productnaam. Ik had een vraag ingestuurd voor een product waar ik wat onzeker over was, maar zowel de trainer als de andere deelnemers aan de call vonden het een catchy naam. Gewoon gebruiken dus. ’s Middags ging ik met een vriendin mee naar een ziekenhuis controle. Voor dat soort dingen moet je tijd maken, maakt niet uit hoe druk je bent. Op de terugweg flink wat files en een mega onweersbui. Was wel een erg mooi gezicht zo langs de snelweg over de weilanden. Die avond door tot de late uurtjes om alles qua opdrachten in gang te zetten.

Atletiek en verjaardag

Woensdag was een gezellig dagje. Met de meisjes hadden we grappige vrolijke liedjes aan gezet om de dag positief te beginnen. Op school hadden ze de Grote Rekendag met allemaal leuke rekenspelletjes en opdrachten. Ik deed snel boodschappen en toen even knallen achter de laptop. Thuis konden ze nog even rustig samen spelen, daarna omkleden voor hun eerste proefles Atletiek. Via het Bravo-programma van de gemeente hadden ze zich opgegeven voor de 2 kennismakingslessen met deze sport. We reden naar de atletiekbaan in Reeuwijk waar de meisjes gingen rennen, estaffete lopen, vortex werpen en verspringen. Op het laatst deden ze nog een renspelletje. Ze vonden het erg leuk allemaal! Toen door naar hun jarige opa, waar we met de hele familie patat gingen eten. Gezellige afsluiter van de dag.

Uitpakfilmpje opnemen

Donderdag maakte ik toch even wat tijd vrij om naar de sportschool te gaan. Was door de drukte niet mogelijk om mijn hele programma te doen, maar even bewegen is goed voor je. Dus ging ik. We hadden een gezellig gesprek over hoe vroeger het huishouden gedaan werd, zonder alle makkelijke apparaten die je tegenwoordig hebt. Thuis snel weer aan de bak. Hoppa, en door! De jongste had een speeldate, daarom kon ik in alle rust met de oudste een uitpakfilmpje opnemen van alle leuke spulletjes die Souza ons gestuurd had. Ze mocht de kindermake-up uitproberen en wilde dolgraag ook mijn make-up doen. Dat mocht en ze deed het erg netjes!

Alle Souza nagellakjes proberen.

Gratis bureau en naar Stayokay

Vrijdag had ik nauwelijks tijd om achter de laptop te zitten. Er stond een belafspraak in mijn agenda, ik pakte mijn tas voor Blogger by Nature, verzamelde alle dozen met goodies voor onze goodiebag en had de laatste overlegmomenten met Esmée en Joyce. Toen kreeg ik een berichtje van mijn schoonzus met de vraag of ik nog een bureau kon gebruiken. Ik wilde er eigenlijk één op maat laten maken, maar dat komt er gewoon niet van én het kost geld. Een gratis bureau, omdat haar werk aan het opruimen was… tja… dat is natuurlijk super! Mijn vader kon gelukkig met me mee het bureau ophalen en mijn moeder paste ondertussen op de kinderen. Komende week wordt het poetsen en werkplek inrichten!

Maar eerst bracht ik de kinderen naar hun papa en reed ik door naar Stayokay in Soest. Tijd voor Blogger by Nature! Ik deelde weer een kamer met Esmée en we hebben alle goodiebags ingepakt. Ondertussen gezellig bijkletsen en de laatste dingen doorspreken natuurlijk. Daarna nog even borrelen met de dames van Chicamoms, Miriam van MeervanMir en Fleur van Mamasliefste. Eigenlijk veel te laat naar bed, maar de voorpret is ook al leuk!

Blogger by Nature was weer awesome. Megedrukke week voor mij en ik moest gisteren echt even bijkomen met een dagje offline, daarom dit weekoverzicht iets later dan je gewend bent. Heb jij een leuk weekend gehad!

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. MarjonS zegt:

    Je schrijft altijd van die uitgebreide keek op mijn week blogs. Heerlijk om te lezen. Drukke (werk)week, maar volgens mij geniet je er volop van.
    Ik vind het maar knap hoe je alles doet!

    1. Marguerita zegt:

      Dankjewel wat lief dat je dat zegt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.