Keek op mijn Week: huwelijksaanzoek, Kreadoe, speelgoed testen, geurtje in huis

Ik besloot deze week om me niet langer druk te maken om zelf opgelegde deadlines. Gewoon doen wat lukt en verder even zien hoe het loopt. Scheelt een hoop stress, ook al is het niet makkelijk als je prestatiedrang hebt. Het leverde me wel de vrijheid op om gewoon dingen ‘voor de leuk’ te doen. De groeiende stapel reviewproducten verdwijnt natuurlijk niet uit mijn oog, maar toch.

ring
Ineens weer een ring om mijn vinger…

NMLK etentje met aanzoek

Zaterdag las ik even in een boek en ging ik winkelen. Van vriendinnetjes had ik een cadeaubon van de juwelier gekregen, dus dat was mijn missie: oorbellen uitzoeken! Ik heb hele leuke van Zinzi gevonden en meteen ook een setje namens de Sint gekocht. Voor de meisjes vond ik bij Kruidvat leuke dingen voor in de zak. De laatste to do op mijn lijstje was de Zeeman: de jongste heeft een andere maat ondergoed nodig, dus ik heb lekker ingeslagen. Nu alles nog even in de was, dan kan het de kast in.

mojito thee tastea
Even relaxen met een non-alcoholische mojito van Tastea. Eerder al een review over deze mojito thee geschreven en het blik is nog lang niet leeg.

In plaats van weer een zaterdagavond achter de laptop, besloot ik even op NMLK te kijken of er nog iets gezelligs te doen was. Er stonden 2 etentjes gepland en ik koos voor die in Utrecht, die was het dichtste bij. Lekker als je dat zo spontaan kunt beslissen. Die avond zat ik dus in een sfeervol restaurantje in Utrecht om 3 nieuwe mensen te leren kennen. Gezellig en je komt nog eens ergens. De organisator van dit event kwam ook met interessante en wat diepere vragen dan gebruikelijk, dus we hadden een interessante conversatie. Na afloop van het etentje waren we getuige van een huwelijksaanzoek… Een man op zijn knieën voor een meisje van de bediening. Vriend met filmende telefoon erbij… foute blouse aan en een flinke voorraad plastic ringen… Grappig: een vrijgezellenfeestje! Het meisje van de bediening vond het wel een beetje spannend en ons gezelschap stond er geamuseerd naar te kijken. De opdracht was om 10 mensen ten huwelijk te vragen en ik was de volgende in de rij  😆 . “Ik ben net gescheiden dus ja hoor, kom maar door,” zei ik, waarna ik een ring om mijn vinger geschoven kreeg. Hilarisch. Daarna volgde de rest van ons gezelschap. Leuke afsluiter van de avond en een ring én een mooi verhaal rijker stapte ik de auto in.

oorbellen
Love these… dank voor het fijne cadeautje meiden!

Creabea op de Kreadoe

Zondag was ik vroeg uit de veren. Vandaag stond de Kreadoe beurs in mijn agenda. Net als vorig jaar mocht ik hier de hele dag als officiële Kreadoe blogger aanwezig zijn om verslag te doen van deze creatieve beurs. Ik trok mijn speciale werkshirt aan voor de herkenbaarheid (deze kregen alle officiële bloggers), ondertekende een bewijs dat ik mocht fotograferen op de beursvloer en ging aan de slag met mijn spiegelreflexcamera. Mooie plaatjes schieten en later in de bloggersspot achter de laptop om alles uit te werken tot een mooi verhaal. Tussendoor deed ik nog een aantal workshops en de nodige aankopen. Aan het einde van de dag had ik mijn verslag van de Kreadoe online en was ik heel erg moe, maar tevreden. Wat een leuke werkdag zo!

kreadoe verslag

Sportschool

Maandag stond mijn wekelijkse date met de sportschool. Ik kreeg een nieuw trainingsschema met allerlei oefeningen afgewisseld met cardio. Goed bezig geweest al zeg ik het zelf. Daarna door naar de supermarkt voor de nodige yoghurt met banaan en meteen avondeten inslaan. Thuis gedoucht, de wasmachine aan en achter de laptop. Ook de pakketbezorger wist me weer te vinden. Met de aankomende cadeaumaanden in het vooruitzicht begint mijn reviewproducten voorraad al weer aardig uit te puilen… Luxe problemen en van schrijven komt naar mijn zin te weinig omdat ik het druk heb met andere dingen die ook belangrijk zijn. ’s Avonds geen puf meer en een begin gemaakt aan The Bodyguard op Netflix. Toffe serie!

groenten
Lekker en gezond: deze ovenschotel van de Jumbo uit het versschap.

Sneakerfoto’s

Dinsdag was het stralend weer… maar zat ik binnen achter de laptop. Tot ik het zat was! Dit weekend had ik mijn nieuwe sneakers van Xsensible al ingelopen voor de review (ging helemaal prima op de Kreadoe, goeie vuurdoop), maar ze stonden nog niet op de foto. Tijd voor een blokje om. Na een korte herfstwandeling waaide ik bij mijn moeder aan, die heel lief een paar fotootjes van mij schoot. Zijn die vast klaar en kan ik later op mijn gemak het artikel gaan schrijven.

ootd xsensible

Mijn huis stroomde vol met perspakketjes dus toen de meisjes thuis kwamen deze avond, wisten ze niet wat ze eerst moesten bekijken. Eigenlijk had ik weinig puf om meteen met het fototoestel aan de slag te gaan, maar ik kon het ze niet weigeren. Is ook te verleidelijk al dat nieuwe speelgoed. Daarom mochten ze 1 pakje open maken… de Yellies.

Speelgoed, speelgoed, speelgoed

Woensdag zouden we eigenlijk naar Amsterdam voor de Speelgoed van het Jaar verkiezing. De dochters hadden er echter geen zin in: museum NEMO en heel veel speelgoed leek mij toch superleuk, maar ze waren een beetje eventmoe. De oudste had afgelopen weekend een scoutingkamp en heeft weinig geslapen en beiden waren ze erg verdrietig dat er bijna nooit speelafspraakjes plaats kunnen vinden nu ze in 2 huizen wonen. Aangezien ik het zelf ook razend druk had en we toch op een bepaald moment ook al dat speelgoed wat hier ligt moeten uitproberen om erover te kunnen schrijven, vond ik dat ze een goed punt had. Heb ons dus afgemeld zodat de oudste voor het eerst in tijden bij haar BFF kon spelen.

haba knikkerbaan
Samen met mama nieuw speelgoed testen…

De jongste had geen speeldate, maar vond dat geen punt: samen met mama nieuw speelgoed testen zorgde voor een leuke middag. Hoewel ze ietwat gefrustreerd was toen de HABA knikkerbaan steeds uit elkaar viel terwijl we hem samen probeerden op te bouwen, genoot ze van de 1 op 1 tijd met mama. En daarna natuurlijk lekker spelen met de baan.

tekenen leren

Ik wilde ook het enorme NERF apparaat proberen vandaag, maar we bleken niet de juiste batterijen in huis te hebben. Door naar een leuk bordspelletje dan maar toen grote zus eenmaal thuis was. Er werd nog iets bezorgd, dat ik ingepakt heb gelaten omdat ik weet dat ze deze anders als eerste wilden proberen… (LOL Surprise speelgoed uiteraard.) En ik liet het boek ‘Versier je leven’ aan ze zien, waarna ze enthousiast aan het tekenen sloegen. Heel veel speelgoed geprobeerd en gefotografeerd dus.

kitten
Isn’t he cute <3 ?

En we mochten ook nog even bij kleine kitten Thor kijken, zodat de meisjes hem konden kroelen.

fonkelschat
Bordspelletje met draken: Fonkelschat van HABA.

Work, wandelen, zwemles…

Donderdag liet ik me eens een keer niet afleiden door de mailbox. Ik maakte wat meters en dat voelt fijn. Tijdens de lunch ging ik verder met een Yoast cursus en daarna besloot ik even van het aantrekkelijke zonnetje te genieten. Sneakers aan en lekker wandelen in de buitenlucht. Goed voor je ogen én helpt tegen een muisarm. ’s Middags was er weer zwemles voor de jongste.

Geurtje in huis

Ook besloot ik even wat kleine huishoudelijke taken op te pakken. Zoals een lekker geurtje neerzetten in huis! Van Kneipp kreeg ik hun nieuwe geurstokjes toegestuurd en daarmee zet je direct een fijne sfeer neer in je huis. Ik besloot eerst voor mijn favoriete geur te gaan: lavendel.  In alle hectiek kan ik wel een rustgevende omgeving gebruiken en lavendel werkt kalmerend. De Home Fragrances van Kneipp zijn pas sinds dit najaar op de markt en gemaakt van etherische oliën. De verpakking ziet er luxe en cadeauwaardig uit, dus mocht je nog niets weten voor je verlanglijstje… Ook leuk voor als je het Sinterklaas dobbelspel gaat doen, want dit kan natuurlijk voor zowel mannen als vrouwen.

Kneipp heeft 4 geuren uitgebracht:

 • Sandalwood-Patchouli – zorgt voor een harmonieuze omgeving, goed om te ‘aarden’. De geur is zacht, zoet, warm en houtachtig.
 • Vetiver-Mandarin – just relax and unwind! Een zonnige frisse, vrolijke geur die fruitig en kruidig ruikt.
 • Lavender – zorgt voor een rustige ambiance en meer ontspanning. De geur is bloemig-kruidig.
 • Macadamia-Star anise – geeft je een gevoel van geborgenheid. Een bijzondere combinatie van macadamia, steranijs en sinaasappel die een warm-kruidige elegante geur afgeeft.

Je kunt deze geurstokjes voor je huis kopen bij Kruidvat en Trekpleister voor € 8,99 (50 ml).

kaartje
Dit leuke kaartje zat bij een perspakketje dat ik deze week ontving.
knutsel halloween
Deze grappige halloweenknutsel verzon ze bij oma.

Bijna weekend…

Vrijdag was een druk maar gezellig dagje. Terwijl grote zus bij een vriendin mocht lunchen en in de middag school had, nam de jongste een speeldate mee. We aten poffertjes en daarna gingen ze los met de nieuwe Nerf-blaster (had ik zelf onder schooltijd uiteraard al even mee gespeeld, te leuk om dat niet te doen haha). Ze speelt het liefst met jongetjes en deze stoere blaster viel dus in de smaak. Uiteraard hebben ze ook andere dingen gedaan en waren ze zoet. Het was in ieder geval voor mij een fijne speeldate: geen kattekwaad, geen geruzie en ik kon lekker doorwerken. Daarna haalden we grote zus uit school en brachten we de speeldate en nog een vriendje thuis. Gezellig zo’n auto vol. Daarna werd er thuis verder met pijltjes geschoten, tot het op ruzie uitdraaide…

nerf blaster
Wow: wat een vuurpower heeft deze Nerf blaster!

’s Avonds mochten ze de LOL Bigger Surprise uitpakken saampjes. Wat enorm veel schatten zitten hier in! Het kost een paar centen, maar dan heb je ook wat. Er zit echt van alles in en als je meerdere dochters hebt die into de LOL Surprise zijn, is dit zeker een tof cadeau.

LOL Bigger Surprise
Perfect cadeau als je 2 dochters hebt: de LOL Bigger Surprise.

En nu weekend vieren, wat ga jij doen?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Lisette zegt:

  Haha nou we komen bier drinken hoor op je trouwfeest!!

  1. Marguerita zegt:

   Gezellig, wees welkom! haha

 2. MarjonS zegt:

  Gezellige, drukke week. Wat fijn dat er een speeldate was voor je dochter.

  Vinden ze het wel speciaal om nog cadeautjes te krijgen met verjaardagen of Sint?
  Dit is natuurlijk voor jouw werk en de meiden helpen mee. Maar op deze manier krijgen ze natuurlijk al veel en geregeld iets.

  1. Marguerita zegt:

   Ha Marjon, je zou hun verlanglijsten eens moeten zien 😉 Cadeautjes krijgen blijft speciaal en het is fijn als ze er niet perse mee op de foto moeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.