Win een winterjas!

Weten jullie nog dat ik schreef over mijn kapotte winterjas? En hoe lastig ik de zoektocht vond naar een fijne dames winterjas om de koude periode een beetje stijlvol door te komen? Jullie reageerden allemaal ontzettend leuk op dit artikel over winterjassen, vooral op facebook kreeg ik heel veel tips. Welk type jas me zou staan, waar ze mooie jassen hebben, aantrekkelijke prijzen… Echt super! Daarom wil ik nu iets terugdoen: ik mag van webshop Style Italy één van jullie blij maken met een nieuwe winterjas! Hoe leuk is dat?

Afhankelijk van het soort winterjas dat je kiest dan hè, ik verloot 50 euro shoptegoed dat je bij Style Italy mag besteden. Ze hebben hier zowel winterjassen voor dames als voor heren. Eigenlijk hadden ze mijn artikel gelezen en mocht ik voor mijzelf iets uitzoeken. Superlief! Alleen was ik net geslaagd en dan nog wel 2x: een vriendin gaf me een oude maar nog nette winterjas die zij zelf niet meer paste én één van mijn lezeressen heeft me in haar winkel geadviseerd. Daar heb ik een knalrode, korte winterjas van Esprit gekocht, die je binnenkort in een outfitpost zult zien. Vandaar dat ik Style Italy vroeg of ik misschien een samenwerking voor mijn lezers aan kon gaan, zie hier het resultaat. Ik weet zeker dat er onder jullie veel dames zijn die graag een nieuwe winterjas aan willen schaffen voor zichzelf of hun partner. En het is ook leuk voor de 20% van mijn lezers die geen vrouw is: mannen, ook voor jullie heel veel keus in deze webshop!

Leuke winterjassen van Style Italy

Ik heb even een paar leuke modellen verzameld om je een indruk te geven van de Italiaanse winterjasontwerpen die Style Italy verkoopt. Echt hele mooie jassen!

Ze hebben er uiteraard nog veel meer, dus keus genoeg! Lang model, kort model, sportief, praktisch, fashionable, bikerlook, bomberjacks, siek… Voor ieder wat wils, ik heb in ieder geval veel jassen gezien die ik zelf erg mooi vind.

Win shoptegoed

Van Style Italy mag ik één van jullie blij maken met 50 euro shoptegoed in deze leuke webshop. Hiervan kun je een leuke winterjas uitzoeken voor dames of heren óf het beschouwen als een mooie korting op een wat duurder model. Om kans te maken, klik je even door naar de website en laat je mij weten welke winterjas jij zou aanschaffen als je wint. Gebruik een geldig mailadres zodat ik je de shopcode kan toesturen, mocht je de winnaar zijn. Superlief als je dit berichtje zou willen delen op je socials, whatsapp of je vrienden wilt taggen.

De winnaar is: Yessica Koot. Van harte, ik ga je mailen!

Lees ook: compleet overzicht winterjassen voor kinderen

Welke winterjas zou jij uitzoeken?

Afbeeldingen jassen: Style Italy
Uitgelichte afbeelding: Shutterstock

 

disclaimer

 

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Marian zegt:

  Ik zou de € 50 als korting gebruiken voor deze: D532-FW-8287R!

 2. Oma Will zegt:

  Graag voor mijn man deze jas: https://www.styleitaly.nl/gov-denim-casual-jack-bomber-jack-navy.html/
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee voor het shoptegoed.

 3. Corinne de Keijzer zegt:

  Wat een mooie exemplaren! Ik vond er 1 in de sale (jawel), die ik erg mooi vind: Duimen maar!

 4. emmy zegt:

  Waa-haauw, een warme winterjas met bontkraag die nog eens elegant is, dat vind ik bijna nergens en op deze site vind ik meer dan een terug. Ja, ik doe graag mee en twijfel nog welke ik het leukst vind 🙂
  https://www.styleitaly.nl/adrexx-bontjassen-dames-winterjas-kort-bon-8656639.html/ (of blauw) of deze

 5. Patricia lubbertje zegt:

  https://www.styleitaly.nl/bikerjack-dames-lammy-coat-dames-suede-jas-roze.html

  Deze vind ik super.
  Kan wel een nieuwe jas gebruiken.

 6. Marian van Trigt zegt:

  Zou voor de blauwe winterjas gaan, lijkt mij heerlijk warm en vindt deze kleur mooi.
  Maat XL

 7. Sharon de Ridder zegt:

  Oh, in eerste instantie zag ik alleen maar hele dure jassen, maar na wat verder te kijken zag ik dit fantastische (fanjastische) exemplaar: https://www.styleitaly.nl/adrexx-bontjassen-dames-winterjas-kort-bon-4180835.html Ik ben verliefd!

 8. Annie den Uijl - Oudshoorn zegt:

  Gaaf, ik denk dat ik toch voor een iets duurdere ga en het tegoed, dus als korting gebruik!

  https://www.styleitaly.nl/milan-ferronetti-winterjassen-dames-winterjas-half.html/

 9. sylvia zegt:

  oohhww wat een supermooie jassen hebben ze hier zeg, heel moeilijk kiezen maar deze vind ik toch het mooiste
  https://www.styleitaly.nl/adrexx-bontjassen-dames-winterjas-kort-bon-4180835.html

 10. sylvia zegt:

  oohhww wat een supermooie jassen hebben ze hier zeg, heel moeilijk kiezen maar mocht ik de gelukkige zijn dan zou ik denk ik voor deze gaan:
  https://www.styleitaly.nl/adrexx-bontjassen-dames-winterjas-kort-bon-4180835.html

 11. Sabine zegt:

  Ik ga ieder seizoen voor ‘veilig’ zwart of donkerblauw. Ik zou het leuk vinden om dit jaar eens iets gedurfder te kiezen voor een gele jas https://www.styleitaly.nl/bomberjack-dames-bomberjas-bomber-jacket-geel.html?id=157417331

 12. G.T. zegt:

  Deze lijkt me tof! https://www.styleitaly.nl/adrexx-bontjassen-dames-winterjas-kort-bon-8656351.html
  Eigenlijk was ik voor dit jaar op zoek naar een nieuwe winterjas, maar ik heb steeds geen tijd om op pad te gaan. En online vind ik toch altijd spannend. Dus dit zou heel tof zijn, zowel een nieuwe jas als eens online ‘moeten’ kopen.

 13. Marina zegt:

  Wow!! Wat een leuke winactie ? Ik maak graag een kans???. Kan ik mijn oude winterjas aan iemand geven die dat nodig heeft!!

 14. Marsha zegt:

  Oh dit komt als geroepen! Ik ben nog steeds op zoek naar een leuke winterjas maar nog niet kunnen slagen. Als ik zou winnen zou ik voor deze gaan https://www.styleitaly.nl/adrexx-bontjassen-dames-winterjas-kort-bon-7669305.html/

 15. Laura Hendriks-Kwint zegt:

  Vind deze super gaaf! Wel opvallend voor als ik met mijn honden wandel.

 16. Melvin Hendriks zegt:

  Ik zou een mooie zwarte winterjas kiezen omdat mijn huidige jas wel aan vervanging toe is.

 17. Tamara van Wijk zegt:

  Wauw, wat een toffe actie! Ik moet nog een nieuwe winterjas dus dit zou heel goed uitkomen. Ik heb even op de site gekeken en zie heel veel mooie jassen voorbij komen. Ik denk dat ik voor de blauwe met de bruine details zou gaan. Die ziet er lekker warm en stoer uit ??

 18. E. Wout zegt:

  Ik doe graag mee voor mijn zoon; hij kan wel een nieuwe winterjas gebruiken! Dan zou ik gaan voor Winterjassen – Heren Winterjas Kort – Leren Elleboog – Zwart, super leuk!

 19. elisabeth maria martina zegt:

  wat een geweldig gebaar, verras me maar met dit prachtige exemplaar #duimenmaar
  ik ga compleet uit mijn plaat als mijn naam hier strakls als winnaar staat
  https://www.styleitaly.nl/adrexx-bontjassen-dames-winterjas-kort-bon-7660643.html

 20. Marian B zegt:

  Altijd fijn! Ik doe graag mee voor mijn vriend. https://www.styleitaly.nl/gov-denim-casual-jack-bomber-jack-navy.html zal hem goed staan.

 21. Marian Zw zegt:

  Deze vind ik mooi, beetje duur maar dan helpt zo’n bon al een heel stuk! https://www.styleitaly.nl/suede-jas-dames-winterjas-bikerjack-dames-zwart.html

 22. Anita te Gussinklo zegt:

  ik moet ook heel nodig een nieuwe winterjas hebben.
  Vond het leuk om op de website te snuffelen, mooie jassen hoor.
  Ik vind deze wel erg mooi
  https://www.styleitaly.nl/adrexx-bontjassen-dames-winterjas-kort-bon-7663541.html
  In mijn favoriete kleur met lederen stukken en nog in de sale ook.

 23. Linda de Bode- Meester zegt:

  Wat een keuze. Ik zou voor deze gaan .
  De winterjas die ik nu heb is iets te kort om behaaglijk mee buiten te staan wachten op het schoolplein op kinderen met taakjes

 24. Tammy zegt:

  Wow ja heb echt een nieuwe warme winterjas nodig
  Een langer model dat vind je niet in bodegraven helaas in ons budget
  Moet altyd weer naar een grotere stad toe
  Gelukkig nog niet echt koud

 25. Yessica Koot zegt:

  https://www.styleitaly.nl/bomberjack-dames-bomberjas-bomber-jacket-zwart.html

  Wauwwie zo gaaf dat zou perfecte winterjas voor mijn zijn ik zoek eigenlijk nog een perfecte winterjas nu draag ik een zomerse jacket met een poncho eronder ik doe héél graag mee door deze in maat xl
  https://www.styleitaly.nl/bikerjack-dames-lammy-coat-dames-suede-jas-roze.html

 26. Yessica Koot zegt:

  https://www.styleitaly.nl/bomberjack-dames-bomberjas-bomber-jacket-zwart.html

  Wauwwie zo gaaf dat zou perfecte winterjas voor mijn zijn ik zoek eigenlijk nog een perfecte winterjas nu draag ik een zomerse jacket met een poncho eronder ik doe héél graag mee door deze in maat xl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.