Win een uitgebreide wenkbrauw treatment in Woerden!

Ben jij toe aan een fijn momentje voor jezelf? Kom je uit de regio Woerden? Dan is deze winactie echt iets voor jou. In samenwerking met een wimpersalon uit Woerden mag ik een complete wenkbrauwbehandeling verloten, met alles erop en eraan! Wie doet er mee?

Sinds zo’n anderhalf jaar bezoek ik Mariëlle in haar salon [die inmiddels door de lockdown niet meer bestaat] om mijn wimpers te laten bijwerken. Ben ook niet van plan om daarmee te stoppen, want het doet ontzettend veel voor mijn uitstraling. Ik schreef hier al dat ik wimperextensions nam en hier kun je lezen wat mijn ervaring als lenzendrager is met de extensions. Sinds kort is de salon verhuisd van Reeuwijk naar Woerden en dat moet natuurlijk gevierd worden! Vandaar deze leuke winactie.

wenkbrauw treatment

Wenkbrauw behandelingen

Wenkbrauwen bepalen voor een groot deel je uitstraling en bij [naam salon ivm faillissement op verzoek verwijderd] kun je terecht voor de Brow Tastic behandeling en de Ultimate Brow 3D sculpting. Bij die laatste zet de wenkbrauwstyliste haartjes op je wenkbrauw vast met een gelpigmentatie. Kan fijn zijn wanneer je eigen haren door bijvoorbeeld ziekte zijn uitgevallen of als je graag vollere wenkbrauwen wilt hebben. De Brow Tastic behandeling is een natuurlijke behandeling met plantaardige henna om je wenkbrauwen te verven, zodat je niet meer met een potloodje in de weer hoeft. Gemiddeld blijft dit 8 á 10 weken op de haartjes zitten, je hebt er dus lang plezier van.

brow tastic

Win een Brow Tastic behandeling

Ik mag een van mijn lezeressen blij maken met een complete Brow Tastic behandeling, ter waarde van 30 euro. Je krijgt dan mooie, strakke wenkbrauwen door middel van waxen en epileren en een prachtige volle kleur dankzij Henna verf. De henna blijft tot wel 4 weken op de huid zitten en tot wel 10 weken op de haartjes. Tijden een treatment worden de wenkbrauwen gestyled, de gewenste vorm wordt altijd bepaald in overleg met de klant zodat het helemaal bij jouw gezicht aansluit. Dus wil jij deze verwennerij voor je wenkbrauwen weleens ervaren? Stylen, waxen, epileren en verven, het hele plaatje, laat dan hieronder een reactie achter waarom je het zou willen proberen en je woonplaats. Dan maak je kans. Het is extra leuk wanneer je de salon een like geeft en het berichtje delen of vriendinnen taggen is natuurlijk helemaal super.

De winnaar is geworden: Milou Walraven. Van harte gefeliciteerd Milou! Ik neem contact op voor de afhandeling.

Wie is er toe aan een beautymomentje voor zichzelf?

Uitgelichte afbeelding: Shutterstock

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Denise Watzema zegt:

  Ik hoop (als ik win) eindelijk mooie wenkbrauwen te hebben! Het is elke dag weer een struggle 🙁

 2. Denise Watzema zegt:

  Ik hoop (als ik win) eindelijk mooie wenkbrauwen te krijgen. Het is elke dag weer een struggle.

 3. Milou Walraven zegt:

  Ik ben wel toe aan een verwenmomentje voor mezelf!! Net een erg druk jaar achter de rug met school/stage/verhuizing etc. Daarnaast zitten mijn wenkbrouwen ook nooit in model.. kan dus wel een behandelingetje gebruiken!
  Erg leuke actie, ik hoop dat ik nog mee kan doen!

 4. Milou Walraven zegt:

  Ik ben wel toe aan een verwenmomentje voor mezelf!! Net een erg druk jaar achter de rug met school/stage/verhuizing etc. Daarnaast zitten mijn wenkbrouwen ook nooit in model.. dus kan ik dat zeker gebruiken.
  Erg leuke actie, hoop dat ik nog kans maak!

 5. Cynthia van den broek zegt:

  Ik heb helemaal geen vorm in mijn wenkbrauwen en moet ze daarom altijd tekenen.. het zit dus niet altijd even recht.. ik wil er graag mooi en verzorgt uitzien en ik dnek dat jullie mij een stap in de goede richting kunnen geven! ?? ik woon zelf in Opheusden (Gelderland) maar ik kom met alle liefde naar jullie toe!

 6. Petra zegt:

  Ik doe graag mee! Zit er al lang over te twijfelen dus nu kan ik het mooi uitproberen of het wat voor me is. Ben heel erg benieuwd! ?

 7. Anita te Gussinklo zegt:

  Aan mijn wenkbrauwen kan ook wel wat gebeuren.
  Woerden is voor mij goed te doen.
  Ik woon in Loenen aan de Vecht.

 8. Anna zegt:

  Ik doe graag mee omdat mijn wenkbrauwen een ramp zijn..

  Ik woon in Heerlen

  Facebook: An Na

 9. Wendy v V zegt:

  Ik wordt nieuwsgierig. Lijkt me erg interressant.
  Ik kom uit Bodegraven en dow graag mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.