Win filmgoodies van Hotel Transsylvanië 3

Dracula en zijn vrienden zijn terug voor een nieuw avontuur! Vanaf 18 juli brengt Universal Pictures Netherlands de film Hotel Transsylvanië 3 uit in de bioscopen. Om dat feestje te vieren mag ik in deze winweek maar liefst 3 lezers blij maken met een vakantieproof prijzenpakket van deze film. Wie doet er mee?

hotel transsylvanie 3

Waar gaat de film over?

In de nieuwe 3D-animatiefilm Hotel Transsylvanië 3 van Sony Pictures Animation reis je mee met de monsterfamilie. Ze vieren vakantie aan boord van een luxe cruiseschip voor monsters. Drac kan eindelijk eens bijkomen van het drukke werk in zijn hotel. De familie doet mee aan alle leuke activiteiten aan boord en natuurlijk liggen ze ook volop in het maanlicht te luieren om een lekker bleek kleurtje te krijgen.

De droomvakantie mondt echter uit in een nachtmerrie als Mavis merkt dat Drac gevallen is voor de charmes van de mysterieuze cruisekapitein Ericka. Zij bewaart een geheim dat het einde kan betekenen voor alle monsters.

In de originele versie met de stemmen van o.a. Adam Sandler (Dracula), Andy Samberg (Johnny), Selena Gomez (Mavis), Kevin James (Frank), Fran Drescher (Eunice), Steve Buschemi (Wayne), Molly Shannon (Wanda), David Spade (Griffin), Keegan-Michael Key (Murray) en Mel Brooks (Vlad).

In de Nederlands gesproken versie met de stemmen van o.a. Charly Luske (Dracula), Liza Sips (Mavis), Ferry Doedens (Johnny), Tony Neef (Geert), Fernando Halman (Murray), Arjan Ederveen (Vlad).

De film draait vanaf 18 juli in voorpremière, in de originele en Nederlands gesproken versie in 3D.

Bekijk hier de trailer:

Winactie

Ik mag 3 van mijn lezers blij maken met een vakantieproof prijzenpakket bestaande uit een strandhanddoek én een spelletjespakket van deze film. Dat zijn nog eens leuke filmgoodies waarmee je zelf ook bent voorbereid op de zomervakantie. Is toch altijd leuk als je dan je kinderen kunt verrassen met iets nieuws om ze te vermaken.

Om mee te doen hoor ik graag hieronder wat jouw vakantieplannen zijn en waar je dit prijzenpakket dus graag zou gebruiken? Casa del Achtertuin, cruisen net als de monsterfamilie, kamperen, huisje, hotel, buitenland, binnenland…? Vertel het en je maakt kans.

De winnaars zijn geworden: Anna, Francis en Didi. Van harte gefeliciteerd, ik ga jullie mailen voor de afhandeling.

Doe ook mee aan de winacties van My Nametags en VTech. Morgen weer een nieuwe winactie.

Wat zijn jouw vakantieplannen?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Hille Morel zegt:

  In de auto en op vakantie in Duitsland

 2. maaike beld zegt:

  Wij zijn in de meivakantie 10 nachtjes weg geweest en momenteel bezig met onze achtertuin. Onze zomervakantie wordt daarom gevierd met een tent in de nieuwe achtertuin! Gelukkig hebben we vrij veel grond en een redelijk zwembad, dus met die tent, het zwembad en het Hotel Transsylvanië 3 pakket gaan onze dochters zit niet vervelen deze vakantie :D!

 3. melissa zegt:

  Superleuk voor in de achtertuin inderdaad. omdat we in het najaar eerst op vakantie gaan en daarna een hondje krijgen, blijven we deze zomer gewoon lekker thuis!

 4. Joke Somers zegt:

  Naar Zuid-Frankrijk op de camping. Meestal is het er heerlijk weer en de kids kunnen er lekker zwemmen.

 5. kim venema zegt:

  wij gaan monsterlijk veel plezier maken met onze meiden in Griekenland. ze houden erg van hotel transylanie en vinden graaf Vlad een rare meneer 😉

 6. Anneliese de Waal zegt:

  We gaan dit jaar naar de camping in Ommen, Nederland.
  We hebben een caravan en de kinderen slapen graag in hun tent.

  Doe graag mee voor de kinderen, heel erg leuk 🙂

  Groetjes Anneliese

 7. Marlinde zegt:

  Ik ga met de carvan dat duurt heel lang en als ik in oostenrijk ben ga ik lekker zwemmen en doe ik vaak puzzels en ga ik wandellen en ga ik knutsellen en crossen

 8. Els Timmers zegt:

  Lekker naar zee! Doen we elk jaar en zolang de kinderen nog klein zijn, vinden die het ook hartstikke leuk.

 9. Annie den Uijl - Oudshoorn zegt:

  Gewoon de achtertuin, misschien het strand, maar veel verder niet.

 10. Karin zegt:

  Heel leuk voor onze dochters tijdens onze vakantie in Frankrijk. Of juist als we een weekendje kamperen in Zeeland 🙂

 11. Marloes zegt:

  We blijven dit jaar thuis en gaan leuke uitstapjes maken. Bijvoorbeeld naar het strand en dan is zo’n pakket heel leuk.

 12. Anne F zegt:

  Wij zijn gewoon thuis, maar hebben een heerlijke tuin en woonomgeving dus elke dag het vakantiegevoel!

 13. Diny Frijters zegt:

  De Veluwe! Een heel mooi stukje Nederland waar heel veel te beleven is voor een gezin met jonge kinderen.

 14. melissa zegt:

  Gewoon in de achtertuin inderdaad. aangezien we eind september een hondje krijgen en we daar nog eea voor moeten doen, blijven we lekker in en rondom huis!

 15. Danielle zegt:

  Wij gaan heerlijk naar de camping op de Veluwe. Mooie omgeving en genoeg te doen! Dit prijzenpakket is zeer geschikt voor een regenachtige dag in de tent.

 16. chris de haas zegt:

  voor thuis en o de camping deze zomer

 17. SVB zegt:

  Wij gaan dit pakket uitpakken in: belgellent. Waar we heerlijk gaan spelen, zwemmen, wandelen en als klap op de vuurpijl komen opa en oma paar daagjes langs.

 18. Tamara S zegt:

  Ah dat is leuk! Daar kan ik mijn bonusnichtjes vast flink mee verrassen, dus ik doe graag mee voor ze!

 19. anja zegt:

  erg leuk voor mijn neefjes ze gaan na Zweden op vakantie samen met hun ouders en ik ga een stuk vliegen dus gun hun wat leuks voor op vakantie

 20. anita kempenaers zegt:

  wij gaan ieder jaar met de kleinkinderen een week naar een vakantiepark en daar kunnen ze pakket mee naartoe nemen

 21. michel dolstra zegt:

  wat een keigave winactie door omstandigheden vorig jaar geen vakantie gehad deze zomer 3 weken naar Oostenrijk echt mega veel zin in

 22. Lida Koogje zegt:

  Wat een leuk prijzenpakket is dat. Zou leuk zijn voor in de caravan in Duitsland . Als het weer wat minder is kunnen we samen leuke spelletjes doen . En het weer is net zo’n beetje als bij ons dus wie weet wat ons te wachten staat. Maar spelletjes doen we altijd. Gezellig.

 23. Sandra Benedick Elzinga zegt:

  We gaan pas in Oktober op vakantie dus ondertussen kunnen ze spelen met dit pakket

 24. Jessica Baarda-Duivenvoorde zegt:

  Wij gaan helaas niet, dus we vermaken in en om het huis!

 25. wilmsen anita zegt:

  Wij gaan met de kinderen naar ons vakantiehuisje in Spanje

 26. Claudia zegt:

  Ik ga dit jaar op vakantie met mijn dochtertje en vriend naar Disneyland Parijs voor haar de eerste keer , ben benieuwd hoe ze het gaat vinden

 27. Oma Will zegt:

  Het spelletjes pakket en de strandhanddoek kunnen de kleinkinderen mooi gebruiken bij ons in de Casa del achtertuin , want hun oma en opa gaan dit jaar niet op vakantie, omdat dat niet kan door lichamelijke klachten. De handdoek kunnen ze gebruiken bij het opzet zwembad en voor spelletjes doen zijn wij altijd in. Ik heb geen facebook, maar heb geliked en geloved op Bloglovin.

 28. Tamara zegt:

  Heerlijk om te spelen op de camping in Drenthe!

 29. Marian zw zegt:

  Wij zijn n de meivakantie al een weekje weg geweest, dus in de zomervakantie wordt het vooral onze achtertuin. Dan is het leukmom zo’n leuk setje bij de post te vinden

 30. Dineke Wiersema zegt:

  Wandelvakantie Oostenrijk! Leuk voor als we weer terug zijn in ons vakantiehuisje.

 31. Miranda zegt:

  Richting Frankrijk.Kunnen de kids met de autorit lekker vermaken als ze het pakket zouden winnen.kids blij, wij blij?

 32. Mik zegt:

  Joehoe, met zo’n gaaf badlaken kunnen de kids show wel stelen als we gaan k(r)amperen in de Languedoc in Frankrijk! En ’s avonds fijn al die spelletjes doen bij de vuurkorf. Super toch!

 33. Lottie zegt:

  Ideaal voor een dagje strand in eigen land! 🙂

 34. Majonne Twigt zegt:

  Wij gaan al jaren naar dezelfde camping. Onze dochters hebben daar ook veel vriendjes die ook elk jaar terugkomen. Ze spelen allerlei spelletjes. Als het regent bij de kantine onder het afdak en anders lekker in de open lucht. En ook wij nemen altijd spelletjes mee. Wat ook heerlijk is op deze camping is de beek die er dwars door loopt om lekker te zwemmen en spelen. Dan komt zo’n lekkere handdoek goed van pas om lekker op uit te rusten en op te drogen.

 35. Nelly zegt:

  Heerlijk in onze eigen achtertuin.

 36. m chen zegt:

  Vakantieplannen van dit jaar is Nederland verkennen dus dit prijzenpakket zal gebruikt worden aan het strand!

 37. van erum maria louisa zegt:

  ik zou heel graag meeloten

 38. marjolein troost-de boer zegt:

  Hallo wat is dit een leuke website

  1. Marguerita zegt:

   Dankjewel Marjolein, wat aardig dat je dat zegt!

 39. Shiv Chin zegt:

  Wij gaan dit jaar niet naar het buitenland, maar gaan korte uitstapjes maken, waaronder naar Scheveningen en Zandvoort.

 40. Patricia Lubbertje-Boutje zegt:

  We blijven lekker in all inclusive Hotel Mama’s. Daarmaast gaan we de rest van onze Monster(lijke)familie bezoeken en dat is wel een eindje cruisen. Onze zoon en dochter zpuden heel blij worden van dit prijzenpakket. Ze zijn dol op Hotel Transsylvanië

 41. Marlon Kok-Toet zegt:

  wat gaaf! dat kunnen de kids hier goed gebruiken! normaal gaan we namelijk lekker kamperen in zuid Frankrijk maar met onze grote puberpup van 9 maanden durfden we dat niet helemaal aan (lange reis, tent, etc)… dus nu moeten we maar even kijken waar we eindigen, ik denk dat het hopen op mooi weer in NL wordt 😉 we gaan duimen!

 42. Tamara v Bodegom zegt:

  Ohhh we hebben 1 op dvd gezien, 2 in de bioscoop (was de eerste film van m’n zoontje… hij wilde er ZO graag heen!) en die hebben we inmiddels ook op dvd. Je zou onze kids echt superblij maken met dit pakket. Ze zijn echt fan van Mavis en haar familie!

  1. Tamara v Bodegom zegt:

   in mijn fanatisme vergeet ik helemaal te vertellen waar het pakket mee naartoe zou gaan. Op vakantie naar Oostenrijk! Dus uuuuuren achterin de auto en nog een keer overnachten in Duitsland…

 43. Sonja Hubregtse zegt:

  Wij gaan naar Rome ! Een lange autoreis, dus we kunnen wel vermaak gebruiken 😉 En die handdoek zou prima staan op het strand van Rome 😉 Laat de vakantie maar komen….

 44. Julia van empel-stamate zegt:

  We gaan een maand naar Roemenië naar oma en opa (het land van Dracula?) Mijn zoontje zal het spel leuk vinden.

 45. Didi zegt:

  De andere 2 films vonden mijn kinderen erg leuk dus ik denk dat we naar de bios gaan! Verder is het de achtertuin dit jaar en af en toe een dagje weg en veel spelletjes spelen want daar zijn ze gek op.

 46. Réwana zegt:

  We gaan naar Hotel Balkonia?
  Met andere woorden dus gewoon lekker dagjes weg, ☀️,strand en zee, dierentuin, etc…
  Maar dit is een geweldige leuke actie waar ik graag aan mee doe;) Gaat mijn zoontje fantastisch vinden???

 47. Francis zegt:

  Wij gaan op vakantie naar Duitsland. En om de daar te komen gaan we met de auto. Dus in de auto moeten ze iets te doen hebben?. Maar ook daar zijn ze gek op lezen, knutselen en spelletjes. De eerste 2 films waren super leuk we zijn erg benieuwd hoe deze zal zijn. Daarom doe ik graag mee.

 48. Anna zegt:

  Ik doe graag mee omdat de vakantie van mij en mijn dohter in het teken staat van verhuizen…

  Nieuw hoofdstuk ☺️

  Facebook: An Na

 49. elisabeth maria martina zegt:

  helemaal leuk voor kleinzoon tije

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.