Moederdagcadeaus voor Happy Moms + win

Laden jullie ook zo op van het zonnetje? Ik voel me weer een happy mom met dat mooie weer. Moet ik er wel bij zeggen dat ik nu even een paar dagen zonder kinderen ben, wat betekent: hard door werken en toch ook rust. Volgend weekend zijn ze natuurlijk wel bij mij, want dan is het Moederdag! Daarom deel ik vandaag Moederdagcadeaus voor Happy Mama’s!

Maak kans op deze leuke invulboekjes.

Jeugdherinneringen voor Mama

Misschien is dit bericht door het mooie weer aan je voorbij gegaan, maar voor de mama (en papa) die van zelfgemaakt houdt verloot ik 2×2 prachtige boekjes van Elma van Vliet. Ben al druk aan het invullen, maar vrees dat mijn boekje ‘Voor Mama’ niet op tijd klaar zal zijn voor Moederdag. Gelukkig is er ook nog Sinterklaas, Kerst, haar verjaardag en ‘gewoon zomaar spontaan’ als perfecte gelegenheid om haar dit ingevulde boekje vol herinneringen van vroeger te geven. Het boekje stelt je allerlei vragen over jouw bijzondere band met je moeder (of vader in het boekje voor papa), waardoor het een dierbaar klein cadeautje is dat ze in haar handtas bij zich kan dragen.

Een dierbare foto groot aan de wand

Waarmee kan je moeder nu beter pronken dan met een foto van haar (klein)kinderen? Met dit mooie weer is het superleuk om een buiten fotoshoot te plannen met een professionele fotograaf. Of misschien ben je zelf wel heel handig met de camera? Kies de mooiste foto uit waar jullie allemaal op staan en laat die groot afdrukken. Een foto op canvas die het komende jaar een ereplekje krijgt bij je moeder aan de wand. (Tip: met code MAM25 krijg je 25% korting bij Herinneringen op Linnen!) Of maak een persoonlijk fotoboekje voor nieuwbakken oma’s met daarin de leukste foto’s waar ze zelf met haar kleinkind op staat. Ook gaaf is een canvas drieluik met meerdere foto’s die 1 groter geheel vormen, dan geef je echt iets bijzonders! Bij Herinneringen op Linnen bedrukken ze bovendien telefoonhoesjes met een foto en ze hebben er grote wereldkaarten voor aan de muur.

Maak nieuwe herinneringen

Ga bijvoorbeeld gratis met haar naar het Omniversum! Alle moeders die samen met één of meer betalende bezoekers een film komen kijken in Omniversum krijgen gratis entree. In het Haagse koepeltheater draaien dan de grootbeeldfilms Fly Me to the Moon, Africa the Serengeti, Under the Sea, A Beautiful Planet en National Parks Adventure. Reserveren op Moederdag is aanbevolen.

MaMa Kelly organiseert met Moederdag op het parkeerterrein van de Cabellerofabriek de vierde editie van MaMa’s Market. Deze lifestyle markt heeft allerlei leuke hebbedingetjes op het gebied van fashion, accessoires, interieuritems en entertainment voor eigentijdse mama’s en hun kroost. Dit jaar is de markt uitgebreid met een Food Market, compleet met picknicktafels, foodtrucks en MaMa Kelly DJ’s. Moeder kan met een gerust hart op jacht naar de nieuwste musthaves, terwijl de kinderen zich vermaken bij de Kids Playground met luchtkussens, schminken en graffiti spuiten.

Houd mama meer van zingen? Op Moederdag vinden er landelijk singalong vertoningen plaats van de originele musicalfilm MAMMA MIA! THE MOVIE. De ticketverkoop is inmiddels van start gegaan in allerlei bioscopen door het hele land.

Luisteren kan natuurlijk ook, het is deze dag Lazy Sunday in het Haagse Zuiderstrandtheater. Dan presenteert het Residentie Orkest o.l.v. Christoph Poppen een ideaal begin van Moederdag met een heerlijk ontbijtje en prachtige symfonische muziek van Beethoven, Sjostakovitsj en Haydn. Solist is topcellist Julian Steckel. Een bezoek aan een Lazy Sunday van het Residentie Orkest is een ontspannende ervaring. Om 10.15 uur gaan de deuren van het Zuiderstrandtheater open en is er voor de bezoekers een ontbijtje. Om 11.00 uur volgt een inspirerend muzikaal programma van maximaal vijf kwartier. Muziek die bij de zondagochtend past. Tijdloze klanken die de trommelvliezen en de ziel masseren. Muziek om bij weg te dromen, maar ook spannend en avontuurlijk. Een oppas regelen voor een Lazy Sunday hoeft niet, want kinderen van vier tot tien jaar kunnen in de foyer voor slechts 3,50 euro deelnemen aan een muzikale workshop. En na afloop is het natuurlijk heerlijk relaxen op het strand.

Elkeblogt heeft een tof knutselidee voor bovenbouwkinderen op haar blog staan, speciaal voor moederdag! Lees snel hoe zij een heel leuk tasje kunnen maken.

Een herinnering in de vorm van een brunch, high tea of diner is natuurlijk ook heel erg leuk om met je broers en zussen aan je moeder te geven. Bijvoorbeeld bij de The Penthouse in Den Haag, de Sky Brunch in het hoogste restaurant van Nederland is zo populair dat er zowel op de 40ste en 42ste verdieping van de Haagse Toren gereserveerd kan worden met Moederdag.

Of misschien ga je liever gewoon gezellig bij haar op de koffie met een bosje bloemen en bewaar je jouw geschenk voor een later moment. Trakteer haar bijvoorbeeld op kaartjes voor een bijzonder festival, zoals de Happy Spirit Days (lees hier ons verslag van vorig jaar). Een festival met interessante sprekers, workshops, optredens, yoga en bijzondere bites. De Happy Spirit Days 2018 vinden plaats op vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 juni op een mooie monumentale boerderij in het oude dorp van Blaricum.

 

Winactie

Zie jij jezelf deze zomer wel genieten van bijzondere hapjes bij Foodtruck de Happy Belly? Of samen met je moeder of een vriendin je tenen laten lezen? Misschien heb je meer interesse in het laten maken van een parfum op maat? Ik mag 1x 2 vrijkaartjes verloten voor de Happy Spirit Days op vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 juni 2018. Elk ticket is inclusief drie workshops naar keuze. Lijkt dit festival je wat? Dan ben ik erg benieuwd welke workshop je in ieder geval graag zou willen doen. Laat het me weten en je maakt kans op de vrijkaartjes.

Nou stelletje mazzelaars, ik mocht zelfs 2 winnaars kiezen die 2 vrijkaartjes gewonnen hebben! Nelly en Anita te Gussinklo, ik ga jullie mailadressen doorgeven aan de organisatie en die nemen contact met je op voor het toesturen van de vrijkaarten waarmee je ook je workshops kunt kiezen.

Heb jij al een Moederdagcadeau geregeld?

Uitgelichte afbeelding: Shutterstock

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Cornelis van Bemmel zegt:

  Ontdek jouw volledige ademhaling, Ukelele, Workshop meditatie van Tijn Touber

 2. Angelique Gijsbertse zegt:

  Zu graag de bach bloesem, yoga en muzikale workshop volgen.

 3. Lottie zegt:

  Oosterse oplossingen voor Westerse problemen! lijkt mij erg inspirerend

  1. Dirk Mechelse zegt:

   Workshop Ukelele spelen is bij de liedjes die ik zing bij clownerie voor dementerende en toffe begekeiding

 4. Claudia zegt:

  Oosterse oplossingen voor westerse problemen

 5. Stefanie zegt:

  De workshop Ontdek jouw volledige ademhaling zou ik graag willen doen

 6. Nelly zegt:

  In no time ukelele spelen lijkt me wel wat.

 7. Nicolle zegt:

  OOOH, ja heerlijk! Ik ben echt helemaal dol op lekkere geurtjes. Ben zo benieuwd hoe een parfum op maat zou geuren! Ik zou er echt dolblij mee zijn!

 8. Anita te Gussinklo zegt:

  je eigen parfum maken, lijkt me wel erg leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.