Ik verklap mijn moederdagcadeau, want jullie kunnen hem winnen ;-)

Ze zeggen weleens dat kinderen geen geheimen kunnen bewaren, maar die van mij kunnen dat een stuk beter dan hun mama. Hoewel ik echt niet onder het kussen van de oudste mag kijken en ook niet in de tassen bij de kapstok op gebod van de jongste. Cadeautjes zijn zulke leuke geheimpjes dat ik het eigenlijk altijd vooraf al verklap, omdat ik het altijd zo leuk vind dat het me niet lukt dat geheim te bewaren. Dit jaar probeerde ik het wel hoor, om mijn moederdagcadeau geheim te houden. Maar ja… ze riep aan tafel dat ze het nodig had en ik floepte er alweer uit dat ze dit voor Moederdag zou krijgen en dus niet hoeft te kopen…

Oma’s tovertoetje ingrediënt was bijna op en de kleinkinderen zijn groot fan. Ai ai… en dan had ik nog een 2e cadeau achter de hand ook. Geheim houden gaat me ook hier niet lukken, want ik mag een lezer blij maken voor Moederdag en een andere lezer voor Vaderdag… Als moeder ben je natuurlijk ‘fan’ van je dochter haar blog, dus dat leest ze nu ook.

Voor mama, een boekje over ons

Mijn moeder houdt erg van creatieve hobby’s en kan een zelfgemaakt cadeau altijd waarderen. En daarvoor hoef je echt niet de basisschoolleeftijd te hebben, ook als volwassene is het leuk om iets voor je moeder te maken. Geen pennenbak van vouwblaadjes, kandelaar van klei of geknutselde placemat. Handletter een kaart voor haar, bak koekjes, maak een mooi bloemstuk of… wat ik zelf enkele jaren terug deed: personaliseer een dienblad met een lief gedichtje erop en plakplastic eroverheen. Ze gebruikt hem nog steeds. Dit jaar zit de DIY in een nóg persoonlijker moment, want ze krijgt mijn jeugdherinneringen in boekvorm.  Speciaal voor Moederdag stak bestsellerauteur Elma van Vliet haar cadeauboek Lieve Mama in een nieuw jasje. Het resultaat ‒ Voor Mama, een boekje over ons ‒ is een vrolijke uitgave in klein formaat om zelf te vullen met grappige anekdotes, onvergetelijke uitspraken en mooie momenten. Elma van Vliet helpt je op weg met creatieve opdrachten, inspirerende vragen en ruimte voor foto’s en souvenirs. Ontzettend leuk om te maken en heel bijzonder om te krijgen.

Invullen maar

Voor Mama, een boekje over ons is een mooi en blijvend bedankje voor je moeder. Ik ben al druk aan het invullen geweest: lekker op de loungebank in het zonnetje… Toch is het niet iets dat je in 1x zo even snel invult. De vragen zijn bijzonder divers en het is allemaal zo lang geleden… Hoe was het ook alweer? Er staat mij nog wat te doen, want ik ben nog niet eens op de helft. Wel is het ontzettend leuk om terug te denken aan fijne momenten van vroeger. En de minder fijne, want je moet ook invullen wat je vroeger echt niet lustte…  😳

Het cadeauboekje is een persoonlijke bundeling van wat jullie samen hebben meegemaakt, waar jullie de slappe lach van krijgen en van welke films jullie niet kunnen kijken zonder te huilen. Om maar wat te noemen. Het leven van moeders en dochters is onlosmakelijk met elkaar verbonden en kent ontzettend veel aspecten. Moederdag is het perfecte moment om je moeder eens goed in het zonnetje te zetten en te laten weten hoe blij je bent dat zij er altijd voor je is. Het mooi vormgegeven boekje is eenvoudig in te vullen, voor een origineel en persoonlijk resultaat. Om voor altijd te bewaren en nog vaak doorheen te bladeren.

Waarom dit moederdagboekje?

Elma van Vliet, de vrouw achter het cadeauboekje Voor Mama, wil moeders en dochters helpen te herinneren: “De meeste moeders hebben inmiddels alle moederdagcadeaus wel een keer gekregen. Door haar iets te geven dat zelfgemaakt is, dus eigenlijk net zoals toen je nog klein was, verras je haar op een onvergetelijke manier. Je staat even stil bij wat ze voor jou betekent, iets wat er in het dagelijks leven toch vaak bij inschiet. Het is een prachtige basis voor heerlijke gesprekken met je moeder over toen, nu en later. Over wat jullie samen hebben gedaan en waar jullie nog over dromen. Een vrolijk boekje dat voor jou ontzettend leuk is om te maken en voor je moeder heel bijzonder om te krijgen!”

Maak kans op deze leuke invulboekjes.

Winactie

Het cadeauboek Voor Mama van Elma van Vliet is sinds 21 april verkrijgbaar bij de boekhandel en online voor de adviesprijs van €12,50, voor Vaderdag is er net zo’n boekje. Je kunt hem ook bestellen op de website elmavanvliet.com
Om deze ode aan mama’s en papa’s te vieren, mag ik 2 boekjes verloten: Voor Mama en Voor Papa. Wil je kans maken? Laat hieronder een reactie achter en vertel mij welke variant jij zou willen winnen. Het is tenslotte heel bijzonder als je je vader en/of moeder nog hebt én fijn met elkaar om gaat. Niets is vanzelfsprekend. Ik weet niet of je deze prijs voor Moederdag in huis zult hebben, voor Vaderdag zeker wel. Maar houd er ook rekening mee dat je het boek nog moet invullen en dit tijd kost 😉 .

De winnaars zijn geworden: Sabine en Lieke! Van harte, ik ga jullie mailen voor de afhandeling.

Lees ook:

Ik ben ontzettend benieuwd wat mijn moeder hiervan vindt! Welk cadeau geef jij dit jaar voor Moederdag?

… en stiekem krijgen de 2 winnaars gewoon beide boekjes, sttt… niet verder vertellen…  😉

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. sebastiaan troost zegt:

  Wat een ongelooflijke heerlijke fantastische en super idee van jullie om een heerlijke prijs weg te geven.
  Ik wil iedereen oproepen om deze actie te delen te liken en jullie een mooie recensie te geven zodat jullie echt goed op de kaart komen zodat iedereen niet meer om jullie heen kunnen.
  Ja ja echt iedereen moet het weten Alexander en maxima zijn inmiddels ingelicht haha.
  Succes en duimen..

 2. renate zijp zegt:

  Wakker worden met deze actie op je bordje is een ochtendje op je bank zitten te horen krijgen dat je de loterij hebt gewonnen.
  Ik ben zo dolgelukkig en opgetogen na het zien van deze heerlijk fantastische en zo welkome prijs die iedereen kan gebruiken en weet ook zeker dat iedereen jullie op de kaart willen zetten en liken en delen is voor mij een kleinigheid wetende dat er een mooie prijs in het verschiet ligt.

 3. Bianca Schonewille zegt:

  Ik heb geen kinderen,maar vroeger zelf natuurlijk wel het een en ander geregeld!

 4. Karin zegt:

  Ik doe graag mee voor de ‘voor mama’ variant!

 5. Lies zegt:

  Super leuk en bijzonder zeg!! Ik zou graag meedoen voor de mama variant!

 6. Mijn lieve moeder kreeg een armband van me. Ze vergeet veel vanwege de zware medicatie die ze moet nemen tegen de pijn. Zou geweldig zijn haar blij te kunnen maken met een boekje vol heerlijke herinneringen.

 7. centine blaakman zegt:

  Helaas kan ik het met mijn papa niet meer invullen, daarom zou een boekje om samen met mijn moeder in te vullen heel waardevol zijn!

 8. Renate zegt:

  Wauw wat bijzonder om hier hele persoonlijke boeken van te maken. Ik zou beide boekjes erg graag willen winnen omdat mijn ouders bijna 50 jaar getrouwd zijn en ik hen graag beiden zoiets bijzonders en persoonlijks cadeau zou willen doen, maar als ik moet kiezen dan kies ik voor het Voor mama boekje.

 9. Mik zegt:

  Heel graag ‘voor papa’. Die geef ik dan mijn eigen vader op vaderdag. Hij is inmiddels 70. Wij zijn niet van die praters, en ik ben dus wel stiekem benieuwd wat hij in gaat vullen!

  1. Marguerita zegt:

   Hij vult niets in, het is de bedoeling dat jij het invult als cadeau 😉

   1. Mik zegt:

    O jee! Dat wordt dan dus een uitdaging voor mij! Maar een íngevuld boek krijgen zou hij natuurlijk fantastisch vinden!

 10. Anja zegt:

  Ik doe graag mee voor het papa boekje.. mijn vader is een gesloten boek maar dit leuke boekje invullen zal hij zeker doen. Ik zou het als dochter super vinden om dit boekje van pap te hebben voor later maar ook voor mijn eigen kinderen om over hun opa te lezen.

  1. Marguerita zegt:

   Ha Anja, zoals je kunt lezen is het de bedoeling dat jij het zelf invult…

 11. Sofie zegt:

  Ik doe graag mee voor het mama boekje

 12. Corine N zegt:

  De voor mama variant, zij is mijn mama en papa in 1!

 13. Esther de Munck zegt:

  Supergaaf dit boekje! Ik zou het papa boekje graag willen hebben, dan kan mijn dochter Lily dit voor vaderdag aan haar vader geven. Het is een echt papa’s kindje, het lijkt me het perfecte cadeau om hem te verassen! Fingers crossed!

 14. Nancy van Heck zegt:

  Wat een zeer leuke win actie ik doe heel erg graag mee en ik hoop mijn vriend er hier ook mee te kunnen verassen.

 15. Nelly zegt:

  Ik doe graag mee voor de liefste papa.

 16. lottie zegt:

  Voor papa, leuke winactie!

 17. Elianne Gräffner zegt:

  Zou zo leuk zijn voor mijn man, de liefste papa die dit jaar zijn eerste Vaderdag viert!

  1. Marguerita zegt:

   Leven zijn ouders nog? Het is echt bedoeld voor volwassenen om in te vullen zoals je kunt lezen in mijn review.

   1. Elianne Gräffner zegt:

    Ja, die leven gelukkig nog! Zou leuk zijn om hem de boekjes te geven (voor Vaderdag), zodat hij ze ingevuld kan doorgeven aan zijn ouders 🙂

 18. Shiv Chin zegt:

  Voor mijn mama heel graag.

 19. Esmee zegt:

  Bedankt voor je tip!! Ik vul deze week het boekje voor mama in. Erg leuk om te doen! Ook ben ik benieuwd naar de reactie van mijn moeder zondag.. Het lijkt me ook super om het binnenkort voor mijn vader te doen, dus ik doe graag mee.

 20. Linda zegt:

  We doen graag mee voor de papaversie!

 21. Carolien zegt:

  Wat een leuke actie! Ik doe graag mee voor de mama versie

 22. Wauw wat een leuke prijs! Ik doe graag mee voor de papa variant, want ik heb een hele speciale band met hem. Ondanks dat hij een man van weinig woorden is, begrijpen we elkaar precies. Oke, ik heb ook gelezen dat je ze stiekem allebei krijgt 😉 Ook mijn moeder is heel speciaal voor mij, ik ben dankbaar dat ik ze nog beide heb en ze ook nog samen zijn. Mijn vader en moeder schrijven in een soort gelijk boek voor mij, ik zou ze hiermee echt kunnen verrassen! Hebben we allemaal een boek met herinneringen…

 23. Deborah zegt:

  Ik doe graag mee voor de mama variant ❤️ Zou geweldig zijn om cadeau te geven aan Mn lieve moedertje
  Ik ben nu zelf net mama geworden dus weet zeker nu hoe belangrijk t is en bijzonder om mooie momenten vast te leggen en te herinneren

 24. Micky Groot zegt:

  Prachtige boeken! Voor papa zou ik graag willen winnen. Meestal krijgt hij voor vaderdag of zijn verjaardag dezelfde soort kadootjes. Een fles wijn of een paar sokken. Maar dit jaar zou ik hem iets willen geven met emotionele waarde. Onze band is sinds tijden beter geworden en ik wil hem hiermee bedanken.

 25. Annabel de Ruiter zegt:

  Wat lijkt me dit leuk! Ik zou het graag mijn vader met vaderdag cadeau doen ✨. Hij zal dit echt heel leuk vinden.

 26. Lieke zegt:

  Ik heb van Elma jaren geleden het boek Mam Vertel eens gekocht en aan mijn moeder gegeven om in te vullen. Een heel mooi en bijzonder boek is dat geworden wat mijn moeder voor mij heeft gemaakt, met foto’s en allemaal mooie verhalen. Het is eigenlijk een soort levensverhaal boek geworden waar ik enorm zuinig op ben! Ik zou het fantastisch vinden om nu zoiets voor mijn moeder te kunnen maken, maar dan vanaf de andere kant bekeken.

 27. Sabine zegt:

  Ik zou graag willen kiezen, maar dat kan ik helaas niet. Na 9 maanden in het buitenland gezeten te hebben voor een stage, was het erg fijn om allebei mijn ouders weer heelhuids te kunnen zien en samen op vakantie te kunnen gaan. Zeker omdat ik in die tijd mijn opa was verloren, en mijn vader een operatie had ondergaan.
  Elkaar daarna terugzien zijn momenten waarop je blij bent dat je elkaar nog hebt en ik ze heel graag dit cadeau zou willen geven om te laten zien hoe veel ze voor mij betekenen.

 28. Kool Family zegt:

  Leuk! Ik doe graag mee!

 29. Syl zegt:

  Dit vind ik wel een hele toffe actie. Op dit moment zou ik het fijn vinden om iets vast te leggen een blijvende herinnering, aangezien ik helaas minder tijd heb dan mijn ouders. De andere boekjes ben ik al aan het invullen, maar dit is wel een hele leuke variant. Wacht de actie even af en anders weet ik zeker dat ze er ook zo gaan komen. Goede tip… dankje!!
  Ps een voorkeur heb ik niet ben blij met beide!

 30. Riekie Bos zegt:

  ik kies voor de Mama variant.
  Zo leren mamsie en ik elkaar nog beter kennen.
  En als ik dan na de zomer op stage ga in het buitenland neem ik dat boekje zeker mee en zo is ze daar ook altijd bij me.

 31. Charlotte zegt:

  Ha, allebei m’n ouders verdienen zoiets moois natuurlijk! Lijkt me zelf ook een super mooie trip down memory lane om het helemaal in te vullen.

 32. Claudia Diependaal zegt:

  Ik ga zou ik winnen voor het moeder boekje!

 33. Anita te Gussinklo zegt:

  Superleuk zo’n boekje omdat je er persoonlijke herinneringen in kwijt kunt.
  Graag loot ik mee naar het Mama boekje.

 34. Annemiek zegt:

  Ik doe graag mee voor het moederdagcadeau. Mijn moeder is nog een tijd in het buitenland dus ik heb genoeg tijd om het dan nog in te vullen. Mijn moeder hield vroeger een boekje over mij bij, leuk om iets terug te geven!

 35. Linda Smeets zegt:

  Wat bijzonder, een mooie herinnering voor later! Ik doe graag mee en kies voor de papa-variant.

 36. Nadine zegt:

  Ik wil graag de ‘Mama’ versie hebben. Ik heb een enorme goede band met mijn moeder. Ik woon nog steeds bij haar en ze steunt me in alles. Ik wil dit boek graag met haar invullen als blijvende herinnering.

 37. Anna zegt:

  Ik doe mee voor de moeder variant..

  Facebook: An Na

 38. Cobi zegt:

  Ik doe graag mee voor de mama variant

 39. Marian B zegt:

  Wat een leuke boekjes. Ik doe graag mee voor het mama boekje. Ook leuk voor de verjaardag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.