Budgetshopping: merkoutfits voor een prikkie

Houden jullie ook zo van merkkleertjes? Ik ben er gek op en tipte bij de Quapi outfit of the day al webshop Mini & More. Vandaag staat deze leuke outlet webshop in de spotlights! Mijn dochters showen hun nieuwe outfits van Bomba en Lovestation22 die we hebben uitgezocht bij Mini & More en we mogen iets weggeven. Dat is niet alleen leuk voor de meisjesmama’s want ook voor jongens hebben ze een groot en voordelig assortiment.

Want het is niet voor niets een outlet: hier worden kledingstukken van mooie merken verkocht tegen minimaal 50% korting op de adviesprijs. Het gaat hier dan ook om kleding uit oude collecties. Je kind loopt dus niet in het nieuwste van het nieuwste als je hier koopt, maar wel in bekende merken van goede kwaliteit. Aangezien bij ons de kleding overgaat van grote zus op kleine zus, vind ik dat zelf heel fijn. Merkkleding blijft langer mooi en is dus prima door te dragen. Zo heel oud zijn de collecties die ik bij Mini & More in de webshop heb gespot trouwens ook weer niet.

 • Deze lijn van Jake Fischer heb ik bijvoorbeeld eerder dit jaar gereviewd.
 • Ik zag er ook een rokje van Lovestation22 dat ik 2 jaar geleden heb gekocht nog altijd wordt gedragen door de jongste en de warme uilenjurk van dit merk die hier lange tijd favoriet was.
 • Voor jongens spotte ik er de gave dino truien van Stones and Bones, Vinrose, Quapi en Bomba Boys.
 • Voor meisjes Chaos and Order, LoFff, B.Nosy en Mimpi.

Je vindt er dus de collecties van het afgelopen zomerseizoen, van 2016 en 2015. Daar kun je echt allemaal prima mee voor de dag komen. De genoemde merken zijn slechts een greep uit het assortiment, ook Z8, Molo, Moodstreet, Tumble n Dry, Vingino, NoNo en nog veel, veel meer bekende merken zijn bij Mini & More te vinden. Alleen zijn vaak niet alle maten van de kledingstukken beschikbaar omdat het dus om oude collecties gaat.

Outfit of the day: Lovestation22

Wij mochten voor beide meisjes een leuke outfit uitzoeken en dat deed ik samen met mijn jongste dochter. Voor haar was de keuze snel gemaakt: deze gave jurk van Lovestation22 met de ijsbeerprint en glimmende zilveren details stond al langer op haar wensenlijst. Ook nu wees ze hem direct aan toen ik de items uit maat 128 aan haar toonde. Van LoFff was er in deze maat een toffe bijpassende zwarte broek beschikbaar met glimmende print aan de bovenzijde. Onder dit jurkje is het een legging, maar je kunt hem ook prima als broek dragen want er zitten zakken in. Ideaal, want hij heeft een elastieken band en deze dame weigert broeken met knopen. Zo kan ze toch al haar leuke warme truien aan!

Outfit of the day: Bomba

Voor de oudste vond ik het moeilijker. Verschillende leuke merken zaten in mijn selectie en de dame zelf was uit spelen. Gelukkig wilde kleine zus me helpen jureren. Ook zij vond het lastig om een keuze te maken, maar uiteindelijk won deze schattige lente outfit van Bomba het. Met een longsleeve eronder en een warme legging kan het af en toe al best (behalve nu met de sneeuw). De matchende legging is van het merk Topitm, ook bij Mini & More vandaan. Voor de warmte zocht ik er een dik vest bij, ook van Bomba. Zoals je op de foto’s ziet valt het vest wel heel erg groot en moet deze eigenlijk nog een jaartje in de kast blijven. Heerlijk warm is ie wel, maar de schouders zijn net wat te breed en de mouwen iets te lang in verhouding. Dochterlief was in haar nopjes met onze keuze. Het hertje dat doet het hem.

Winactie

Surf snel naar Mini & More en vertel mij wat jij uit zou kiezen als jij de winnaar bent! Ik mag namelijk 25 euro shoptegoed verloten en daar kun je echt een leuke outfit mee samenstellen in deze outlet store. Welk merk? Welk item? Ga je voor een jeans? Een jas? Maak je een setje? Plaats in de reacties het linkje naar je favoriete item en een korte toelichting dan maak je kans. Het is extra leuk als je Mini & More gaat volgen op Facebook. De eigenaresse van deze webshop is een vaste lezer van mijn blog, dus leuke reacties en complimentjes worden zeker gelezen  😉 , op Facebook zag ik al dat verschillende lezers al fan zijn van deze kinderkledingoutlet.

De winnaar is geworden: Dionne van der Kooij. Gefeliciteerd Dionne, ik ga je mailen!

Wat is jouw favoriete kinderkledingmerk?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Oma Will zegt:

  Wat een geweldige winactie, Shoptegoed van 25 euro bij Mini & More.
  Graag ga ik voor het Bomba Girls Vest Hoodie W/Sporty Artwork blue Dawn (K16-256) in maat 134 voor mijn oudste kleindochter.
  Zag geen einddatum staan, dus hoop nog mee te kunnen doen.
  Ik heb geen Facebook, maar volg op Bloglovin.

 2. Marian B zegt:

  Leuke winactie. Zie het nu pas, dus waarschijnlijk is de einddatum al verstreken helaas.
  Anders was ik gegaan voor de Jake Fischer sweater Levon kobalt in maat 116.

 3. Dit broekje vindt ik zoooo geweldig voor m’n zoontje Jens ? heerlijk die korte broeken in de zomermaanden! nu onze kids voor de winter genoeg kleertjes hebben zou ik het fantastisch vinden om voor het Voorjaar/Zomer voor hun uit te mogen zoeken!
  Met ons 3e ukkie op komst ?? zou ik hier mega blij mee zijn ?
  Ik zou voor m’n dochtertje een leuk shirt en jurkje uitzoeken
  Voor m’n zoontje een gave broek en shirt
  En voor de Baby een leuk shirtje ???

 4. Nancy van Heck zegt:

  dit zou ik mooi willen kopen voor mijn zoontje. Want wat een zeer mooie jas.

 5. Liesbeth zegt:

  Wat een leuke kledingmerken op deze site! En voor leuke prijsjes inderdaad! Ik zou voor ons zoontje voor deze gave zomerjas gaan!
  https://www.miniandmore.nl/p-1a/133031.html

 6. Aleesha Verhoeff zegt:

  Wat een leuke kleren. Ik zou gaan voor dit jurkje:

  met deze legging er onder:

 7. Annick zegt:

  Ik denk dat ik voor de kerst toch nog even bij Mini & More ga shoppen. Heb er een aantal leuke items gezien waar mijn kids erg blij van worden. Zo zijn wij hier dol op sterren, mijn favoriete item die zeker in het winkelwagentje gaat eindigen is dan ook de LoveStation22 Jurk Evie black grindle met de grote ster.

 8. Sandra zegt:

  Wat een leuke kleding… mijn dochter zou tegel vinden

 9. G.T. zegt:

  Ik zou deze kopen als ik win:
  https://www.miniandmore.nl/

  Als de site feedback wil: ik krijg het niet fatsoenlijk voor elkaar om mobiel te zoeken op hun site. Erg irritant.

  1. Kelly Aarts zegt:

   Bedankt voor je reactie! We weten van deze problemen met mobiel en IPad bij het zoekmenu. Ze zijn er mee bezig, maar duurt helaas wat lang om te verhelpen.

 10. Heidie van der Steeg zegt:

  Ik heb pas heel recent van Mini & More gehoord, nog niets besteld maar het is wel echt de moeite waard zo te zien. Het blauw/zwart/witte jurkje met de panda, is in maat 122-128 en dat zou mijn dochtertje geweldig vinden. https://www.miniandmore.nl/p-1a/

 11. Patricia Bouthisma zegt:

  moeilijk kiezen zeg, zoveel keuze. Maar ik zou toch gaan voor een mooie lange broek van Vingino en een mooi vest erbij. Daar heeft onze zoon lekker lang wat aan. Meestal krijgt hij de kleding die zijn grote broer te klein is, dus hij zou hier echt heel erg blij mee gaan zijn.

 12. Tamara zegt:

  Deze trui vind ik erg gaaf. De kleur staat mijn zoon goed en is toch weer even anders dan donkerblauw. Wat een leuk merk is dit ook.

 13. Jip Woldstra zegt:

  Gaaf, deze site kende ik nog niet! Ik zou gaan voor deze sweater van Jake Fischer: https://www.miniandmore.nl/p-1a/

 14. Jip Woldstra zegt:

  Gaaf, deze site kende ik nog niet! Ik zou gaan voor deze sweater van Jake Fischer: https://www.miniandmore.nl/p-1a/

 15. Alyt van der Heide zegt:

  http://www.miniandmore.nl/p-1a/24023.html
  Ja dit is mijn favo jurkje.
  Kende de webshop al en al weleens iets besteld. Hou van outlet en korting. En kijk zo af en toe op mini & more. Mijn favoriete merk is Quapi (vrolijke kleding) maar hou ook van lovestation22 (leuke prints) molo, birds, name it. Heerlijk zo’n webshop.

 16. Karlijn zegt:

  Deze website is er een om te onthouden! Ik vond het jurkje vaan lovestation 22 felicia black grey erg gaaf!! Met Grijze legging. Super leuk. Ga voor de aanschaf van de zomer outfits hier zeker shoppen ???

 17. Nadi zegt:

  Mijn eerste reactie was: € 25 + outfit gaat niet samen! Maar het kan dus. Ik ga deze site zeker onthouden..

  Ik zou gaan voor een blouse van tumble & dry en een broekje van quapi.. wellicht nog een leuk vestje erbij

 18. GerlindeIJ zegt:

  Wat een leuke webshop; die ga ik zeker onthouden! Met 3 jongens zijn broeken meer dan welkom; indian blue jeans in een favoriet merk Ook zag ik leuke shirts van chaos en order

 19. Corinne de Graaf zegt:

  Ik zou gaan voor de sweater van American outfitters met ster.Voor mijn dochter.

 20. Anita te Gussinklo zegt:

  Wat een leuke set van Momba, staat je dochter echt leuk.
  Ik kende deze webshop nog niet, maar wat een leuke items en ook goed betaalbaar.
  Hier een zoon in huis die wel een nieuwe sweater kan gebruiken.
  Deze vind ik erg leuk: Jake Fischer sweater Laidback navy

 21. Inge Dorssers zegt:

  Wat een leuke webshop he!! Mijn dochtertje heeft er inmiddels al de halve kast mee vol hangen! Iedere keer als ze weer wat nieuws hebben moet ik een groot beroep doen op mijn zelfbeheersing. Ons favoriete merk is birds by d-rak. En als ik mocht kiezen zou ik gaan voor het volgende setje:
  met dit rokje https://www.miniandmore.nl/112198.html

 22. Marian zw zegt:

  De facebook pagina geliked, wat een meevaller als ik deze prijzen zie. Ik zou voor mijn zoon deze leuke trui uitkiezen. en voor mijn dochter een leuke jurk

 23. Rianne zegt:

  Wat een leuke shop! Ik kende deze ook nog niet en heb hem direct opgeslagen!!
  Mijn favoriete is een trui in mt 158 maar de link krijg ik niet voor elkaar, heb er wel een screenshot van gemaakt ?
  Ook om mijn dochter te laten zien, zodat We hem kunnen bestellen. Groot kans dat haar zusje hem ook wilt?
  Kleine man op komst en ook hier al genoeg voor gezien dus straks als de kinderbijslag er is meteen inslaan ??

 24. melissa zegt:

  Superleuk zeg. ik was idd al fan via fb en ik zou gaan voor:https://www.miniandmore.nl/p-1a/24117.html omdat elise gek is op dierenprintjes op haar kleding

 25. MarjonS zegt:

  Wat leuk om deze webshop van outlet kleding te leren kennen.
  Ik zou voor onze dochter deze jurk kiezen.
  Birds by d rak
  https://www.miniandmore.nl/p-1a/

  En dan nog iets voor de kleine man….. ik ga verder zoeken ☺️

 26. Iris zegt:

  Voor onze dochter ben ik tijdens black Friday en de sale al redelijk losgegaan, dus nu is mijn zoon aan de beurt. Ik denk dat ik voor de drie t-shirts van Dutch Heroes ga, shortsleeve aap, taxi en police in maat 110-116. Dat schiet dan al lekker op met de zomergarderobe.
  Maar mijn favoriete merk blijft Quapi voor mijn dochter 🙂

 27. Sharon de Ridder zegt:

  Al snuffelend kwam ik deze tegen:
  LoveStation22 Jurk Eden denim (speciale editie, paars) –
  Dat is de favoriete kleur van mijn dochter <3 Daar zou ik een leuke legging bij zoeken 🙂

 28. Kristel zegt:

  Wat een leuke webshop die kende ik nog niet. Wat veel leuke kleren i love lovestation 22 heb er al veel jurkjes voor mijn dochter van. Deze hebben we nog niet en vinden we beiden ook erg gaaf.

  .https://www.miniandmore.nl/p-1a/24166.html

 29. Gera zegt:

  Wat een leuke site! Die ga ik in de gaten houden!!
  Als ik mag winnen ga ik voor deze in maat 140:
  Past wel bij mijn stoere meid!

 30. rewana zegt:

  Broek of meerdere;) hier gaat mr weer hard richting de 134/140 ?
  Maar een leuk shirt kan altijd…teveel leuke spullen hoor, thanks voor de tip;)

 31. Anna zegt:

  Ik zou voor een Love Station 22 jurkje gaan en een badpakje..! ??

  Facebook: An Na

 32. Dionne van der Kooij zegt:

  Hier een grote merkjes fan,maar deze webshop kon ik nog helemaal niet helaas. Ze hebben zo veel!! En het is moeilijk kiezen. Wel ga ik sowieso voor een loff jurkje voor onze dochter en daarbij kies ik dan een bijpassende outfit voor haar tweelingbroer en haar grote broer!

 33. elisabeth maria martina zegt:

  voor kleinzoon tije een cool jack

 34. Monica zegt:

  Wat een leuke webshop zeg. Heel slecht voor mijn portemonee dat ik die nu gevonden heb, hoewel het allemaal hele leuke prijsjes zijn dus kan het niet veel kwaad. Voor mijn kleine meisje zou ik voor deze gaan: met de roze legging erbij. Voor mijn grote vent zag ik zijn maat er niet tussen, maar dat komt vast wel een keer. Erg leuke kleding voor leuke prijsjes!

 35. Wauw, wat een leuke webshop! Die kende ik nog niet. Ik kies dan voor dit shirt in combinatie met dit rokje https://www.miniandmore.nl/ Waarom? Omdat ik de Franse tekst op het shirtje zo mooi vind. Letterlijk vertaald betekent het: “jij bent perfect voor mij”. En dat is mijn meisje ook.

 36. Marlon Kok-Toet zegt:

  Dit is ons favoriete! En ik zag nog meer leuke longsleeves van Someone voorbij komen , echt super, dus denk dat ons eventuele tegoed daaraan op gaat 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.