Keek op mijn week: bezichtiging en bod, zieken, inpakstress, jarig, perspakketjes en een roodgloeiende mailbox

Woei! Als ik weer even terugblik op mijn week zie ik pas hoeveel er allemaal is gebeurd. En dat terwijl ik toch echt op de rem heb getrapt en in de avonden vroeger op de bank kruip om mezelf wat rust te gunnen. Lastig is dat, want juist ’s avonds als de mailbox, telefoon en andere dingen niet meer roodgloeiend staan kun je meters maken! Het dilemma van elke zzp-er denk ik?


Zorgen dat je er niet compleet verstrikt in raakt als je werk je passie is, kan best lastig zijn. En het zijn wel je inkomsten. En je bruist van de ideeën maar moet toch een stapje terug…

Bezichtigingen en scouting

Zaterdag stonden er 2 bezichtigingen op de agenda dus wij startten met een flinke schoonmaakspurt, terwijl de meisjes bij opa en oma logeerden. Stress, stress, stress want de kijkers kwamen al vroeg, maar het is gelukt. En dat terwijl mijn man koorts had… toch heeft hij hard doorgewerkt. Ik bracht de meisjes naar scouting en dook toen nog even het winkelcentrum in voor wat Sintinkopen. Snel koffie bij mijn ouders, de meisjes weer gehaald en iedereen getrakteerd op McDonalds. Toen hoorde ik op mijn voicemail dat de kijkers voor de 2e bezichtiging toch last minute hadden afgezegd… Teleurstelling…

Theekransje gekregen van #sinterklaas #blondamsterdam #thee #gezellig #meisjes #lazysunday

Een bericht gedeeld door Marguerita Suddaby (@marstyle78) op

Zondag ziekenboeg

Zondag werden wij gewekt door een dochter die haar maaginhoud over de vloer liet gaan… ziek! Arm popje. Snel schoongemaakt en geknuffeld. We hielden een lekkere pyjama dag! De meisjes hadden een theeserviesje van Blond Amsterdam in de schoentjes (jaaaaaaaren geleden al gekocht van de Douwe Egberts punten en nu waren ze er dan groot genoeg voor) en dat is natuurlijk wel fijn met zo’n ziekenboeg, lekker even theeleuten dus. ’s Middags was dochter 2 aan de beurt en liet ook alles over de vloer gaan… poetsen, poetsen en proberen de penetrante lucht weg te krijgen. Jakkes! De arme mop had daarna nog een paar keer de emmer nodig.

Repair café aan huis

Maandag hield ik de meisjes lekker thuis. Even bijkomen van alles druktes en de buikjes laten kalmeren. De CV-ketel liet het weer afweten en dit keer gelukkig niet op een zondag. Met 2 zieken in de kou zitten is ook niet alles, dus ik was blij dat ze nu met 2 man sterk kwamen en alle eerder geconstateerde problemen met de juiste onderdelen hebben opgelost. Mijn vader kwam ook langs om een klusje te doen, soms lijkt het wel of alles tegelijk kapot gaat. Repair café aan huis dus! De meisjes vermaakten zich deze dag prima met knutselen, samen spelen en ze ontdekten een nieuwe tv-held: Jill (van de knutsels op Nederland 3). Ziek zijn samen met je zus is best gezellig, zeker als je ook nog een Big Ben eenhoorn cd-speler hebt gekregen om uit te proberen.

cadeaumachine
Zomaar ineens pakjes uit de cadeaumachine van Sinterklaas!

Inpakstress

Dinsdag had ik inpakstress. Nu de meisjes weer naar school waren, werd het tijd om de zakken te vullen met cadeautjes. Een deel staat nog verstopt bij mijn ouders, maar alles wat ik hier had is netjes ingepakt. Ik constateerde tevreden dat ik het dit jaar beschaafd had gehouden toen de deurbel ging. Cadeautjes uit de cadeaumachine van Bol.com… en al ingepakt! Heel leuk, 3 dingen van de verlanglijstjes van mijn dochters die we gelukkig zelf niet hadden gekocht (er zat een pakbon bij, anders had ik geen flauw idee gehad). Voor mijzelf was er ook een leuk pakketje van Eos!

eos limited editie kerst

Eos kerstgiftset

Op je verjaardag deel je heel wat zoenen uit, van het heerlijke beautymerk Eos kreeg ik het voorbereidende werk: lippenbalsems  😎 . Mooi PR had er bovendien een kerst cadeau set bijgedaan met zoete vanille geur. Terwijl ik dit type heb ik de vanille handcrème en lipbalsem op en ruik ik volgens mijn dochter zo lekker. Deze handcrème is speciaal voor droge handen zoals die van mij, hij trekt snel in (zodat ik Playmobil figuurtjes in elkaar kon bouwen zonder dat ze uit mijn handen gleden) en ruikt dus naar vanille. In de gift set zat bovendien een bodylotion die ik vanavond ga uitproberen, dit is de Vanilla Orchid met rijke Marula en avocado olie en Vitamine E. Je schijnt hier een heerlijk zachte huid van te krijgen… Heb nu in ieder geval al zachte, pijnloze handen. Love it! Mocht je nu zo’n hele set een te groot cadeau vinden, maar wel iets kleins zoeken voor in de zak, in een zelfgemaakte adventskalender of onder de boom, dan zijn de limited edition lipbalsems super. Ik kreeg de Peppermint Cream en Peppermint Mocha en je raad nooit hoe die proeven en ruiken  😉 . Kerstig groen en rood zijn ze, heel decoratief bij de spiegel in je hal. Er zit rijke shea butter in want ze zijn speciaal bedoeld voor de koude winterse dagen om je lippen goed te hydrateren.

Jarig!

Woensdag was ik jarig. Er werd voor me gezongen op bed en ik kreeg mooie tekeningen én een pannenset van BK. Toen de meisjes naar school waren, maakte ik snel het huis aan kant en ging even werken. De visite had ik ’s middags uitgenodigd, zodat het niet te lang te druk voor me zou zijn. Felicitaties druppelden binnen via de app en Facebook, de postbode bezorgde een leuk kaartje van Kaartje2Go die me een verjaarswens stuurde vanwege deze leuke samenwerking. Ook de pakketbezorger kwam langs met 2 flinke dozen. Samen met de meisjes heb ik die uitgepakt, het waren verjaarswensen van MVPR (jij ook nog van harte Jacqueline) en De Kroon op het Werk.

Spa proeverij


Watermerk Spa stuurde mij een bericht over hun nieuwe Spa Touch smaken, die helemaal passen bij de uitkomst van het Nationaal Wateronderzoek 2017: dat we met z’n allen steeds vaker kiezen voor het drinken van mineraal- en bronwater. Vooral mineraalwater met een vleugje smaak is ongekend populair. Het afgelopen jaar groeide die categorie maar liefst met ruim 15%! Een derde van de respondenten geeft aan dat het door de verschillende smaakjes gemakkelijker is om meer water te drinken gedurende de dag. Want dat is iets dat we graag willen, meer water drinken. Spa Touch is een bruisende Spa Rood lijn met maar liefst zeven verschillende smaakvarianten en 0 calorieën. Ze wensten mij een bruisende verjaardag en hebben me een tas met 6 verschillende smaken gestuurd, om samen met mijn visite te proeven. Dat was heel erg leuk, de verschillende varianten vielen erg in de smaak. Iedereen wilde wel iets proeven. De Black Currant zat er niet bij, maar er werd goed gedronken van de smaken Lemon, Apple, Mint, Peach, Grapefruit en Coconut. Wat een feestelijk verjaarscadeau!

spa touch smaken

Lekkers van Terrachips

In doos nummer 2 zat een felicitatie van #terrachips. Mooi ingepakt met ook hier bubbels, superlief. Ik kreeg een fles prosecco, 2 glaasjes om mee te proosten en twee overheerlijke zakken met groentechips van Terra. Ik ben gek op groentechips! Hier wederom een felicitatiekaartje in de doos, ik voelde me direct helemaal jarig en verwend. Wat een leuke verrassingen.

Surprise party

’s Middags kreeg ik meer visite dan verwacht, zo’n fijn gevoel dat iedereen aan je denkt. Gisteren schreef ik al hoe emotioneel ik werd van één van de meest bijzondere verjaarscadeaus die ik ooit heb gekregen: de aankondiging van een surprise party. Wauw! Dat mensen zoiets voor je willen doen en er voor je zijn als het even niet zo goed gaat, doet heel veel met me. Juist omdat ik me de afgelopen maanden best eenzaam heb gevoeld, komt het extra binnen. Dankbaar…

kerstpakket
Ik vulde deze week een kerstpakket vol leuke presentjes. Waarom lees je binnenkort op mijn blog.

Bod!

Donderdag hadden de meisjes Pietengym op school en gingen ze verkleed. Helaas ging daarna al snel mijn telefoon en vroeg de juf van mijn oudste of ik haar op wilde halen. Niet lekker… Heel veel dikke knuffels en kroeltjes had ze nodig, mijn lieve meisje. Maar ik moest ook werken. Gelukkig wilde opa haar ’s middags wel ophalen en heeft ze met oma samen gekeuveld en geknutseld tot we haar kwamen halen voor de zwemles. De meisjes deden goed hun best, vooral de jongste maakt zichtbaar vorderingen. Tijdens het avondeten belde de makelaar ons op: er was een bod gedaan op ons huis! Spannend!

@batboy.nl vroeg #widn nagenieten van mijn #birthdaypresents #dankbaar en natuurlijk #bloggen

Een bericht gedeeld door Marguerita Suddaby (@marstyle78) op

Ditjes en datjes

Vrijdag regelde ik ditjes en datjes en speelafspraakjes voor de meisjes. En natuurlijk deden we in overleg met de makelaar een tegenbod. De onderhandelingen zijn dus begonnen… Deze dag kwamen er weer veel perspakketjes binnen en samen met de meisjes hebben we er meteen een aantal geprobeerd en op de foto gezet, want het moet voor 5 december online. Hard doorwerken en ondertussen de ontplofte mailbox managen. Gelukkig blijft die mailbox in het weekend altijd wat rustiger  😉  want ik kon het vandaag niet bijbenen allemaal.

Ik wens jullie een gezellig Sinterklaasweekend toe!

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Cindy zegt:

    Wat mooie verrassings week voor ons helaas niet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.