Keek op mijn Week: verkoopstyling, kerstfotoshoot, mooie wimpers en Star Wars

Goedemorgen lieve lezers, hoe was jullie week? Die van mij was emotioneel erg heftig. Ben dan ook qua werk niet zo ver opgeschoten als ik had gewild, want door onze vakantie liep ik wat achter. Eenmaal thuis moest er echter flink schoongemaakt worden en dat lukt niet van achter de laptop. Joh, echt niet? Nope. Dinsdag kwamen ze van de verkoopstyling en is ons huis gefotografeerd. Aan de ene kant geeft het wat lucht dat dit van het lijstje is gestreept aan de andere kant… 

play doh
Er werd deze week veel speelgoed getest, waaronder deze gave set van Play Doh.

Moeten we natuurlijk de woning opgeruimd en leeg houden. Er komt tenslotte ook nog een kijkersdag aan. Pijn in mijn hart om het naderende afscheid van dit fijne huis, aan de andere kant weet ik dat het beter is gezien het financiële plaatje. Mijn inkomsten als blogger zijn onzeker, ondanks dat ik best trots ben op wat ik al heb bereikt. En dat is als sinds augustus maandelijks een hogere omzet dan mijn laatste maandsalaris in loondienst. Afijn, dan zijn de kosten natuurlijk buiten beschouwing gelaten maar het stemt me zeer positief dat ik vanaf de 4e maand al een soort van rendabel ben. Ik heb de juiste beslissing genomen!

Vlechtjes maken en haren doen, ze zijn lekker bezig met #rapunzel s haarsalon van #playdoh #review #mamablogger #meisjesblijvenmeisjes

Een bericht gedeeld door Marguerita Suddaby (@marstyle78) op

Logerende meisjes

Zaterdag begon rustig, want de meisjes waren uit logeren vanwege ons filmavondje. De oudste was bij haar neefjes en pikte ik al vroeg op omdat ze bij scouting een speciale activiteit hadden. Het was erg gezellig geweest en er werden veel Freek-plaatjes geruild. De jongste was aan het logeren bij Liesbeth die jullie kennen van de gastblogs. Zij kon heerlijk kroelen met de babyboy en vertelde trots dat hij bij haar op schoot mocht zitten. Daarna mocht ze mee naar een sportdag van Mom in Balance, lekker actief doen in de buitenlucht vindt ze geweldig.

haba eenhoornspel
Een spel van HABA. We hebben heel wat potjes gespeeld!

Eenhoorn spel en CV kapot

Zondag waren we allemaal redelijk total loss. In huis werd er nog het een en ander opgeruimd, maar verder deden we vooral spelletjes. Ik had namelijk een eenhoorn spel toegestuurd gekregen van HABA om te reviewen en dit was ontzettend leuk! Een blog vol met gaaf meisjesspeelgoed en ons oordeel wil ik proberen morgen online te zetten, maar ik weet nog niet of ik dat ga redden. In ieder geval chillen en het huishouden stonden deze dag op het programma. Ook brachten we nog wat speelgoed, knutselspullen en andere troepjes naar opa en oma ter opstal. Ik wilde nog even een sopje maken om wat dingen schoon te poetsen, maar dat ging niet. Geen warm water meer! Ook de vloer bleef redelijk koud. De cv-ketel gaf een rare code aan en resetten lukte niet. Snel een monteur gebeld die met een half uurtje op de stoep stond. Er moest een nieuwe ventilator in de ketel, hij liep alles na en we hadden weer warm water en een behaaglijk huis. Zo fijn!

baby born paard
Baby Born paarden… Echt ontzettend vervelend om het kind van een blogger te zijn. Al dat speelgoed!

Schoonmaakwervelwind

Maandag stormden we als een complete schoonmaakwervelwind door ons huis. We begonnen op zolder en werkten zo naar beneden toe. Alles moest spik en span en ontdaan van overbodige troepjes. Ik kocht nog even snel een nieuwe lamp bij de Formido, haalde extra plantjes bij de Welkoop en een grote bos bloemen. Voor de kaboutertjes nam ik meteen een cadeaubon mee, zodat zij ook iets bloemigs in huis kunnen halen. Mijn vader heeft de lamp nog even opgehangen en was zo lief om met zijn grote auto nog mee te rijden naar het afvalbrengstation. Wederom ging er een hele lading spullen met hem mee om tijdelijk op zolder te stallen. Wat verzamel je toch veel troepjes in de loop der jaren! Aan het eind van de dag moesten er alleen op de begane grond nog een paar dingen gebeuren.

Verkoopstyling

Dinsdag was D-day voor ons. De verkoopstyliste kwam ons helpen met de presentatie van ons huis en om de verkoopfoto’s en film voor Funda te maken. Ook werden alle kamers ingemeten voor het maken van goede plattegronden. We hebben gekozen voor Riggeling Makelaars omdat die als enige dit complete pakket standaard biedt inclusief de styling. Presentatie kan echt een groot verschil maken en we willen natuurlijk zoveel mogelijk mensen naar de kijkdag trekken. Het dressoir staat nu dus anders, waardoor we een enorme woonkamer hebben. Er veranderden nog meer zaken en we bleken toch tijdens het fotograferen nog flink wat overbodige spullen in de hal en de schuur kwijt te moeten. De hele ochtend werd er hard gewerkt. Daarna moesten we de vragenlijst over de woning nog doornemen en toen was het klaar. Pfoeh… wat een klus en wat een spanning. Nu wachten we nog op het sein van de makelaar om alle foto’s en teksten goed te keuren en dan kan het huis online… En wat gaan de mensen er dan van vinden? Wij vinden het een geweldig huis op een fijne plek, maar trekt het genoeg potentiële kopers?

Theeleuten bij mijn moeder

Woensdag werken, werken, werken omdat ik door maandag en dinsdag toch weer flink achter liep op waar ik had willen zijn. In de avond stop ik er ook steeds vroeg mee, de spanning eist zijn tol. Heel ver met werken kwam ik niet, omdat de meisjes ’s middags naar zwemles moesten. Toch kreeg ik meer gedaan dan ik dacht en haalde ik een grote opdracht binnen. Om even uit te puffen en te horen hoe het met haar ging, besloot ik na de zwemles om langs oma te rijden voor een kopje thee. Dat vonden de meisjes een goed plan. Toen we thuiskwamen had papa het eten al klaar en konden we de hongerige buikjes vullen. Zelf ging ik ’s avonds nog even sporten en daarna deed ik nog wat werk, maar niet te lang.

kerstfoto
Kerstmutsen op, accessoires erbij en we probeerden een leuke foto te maken…

Fotografiedag

Donderdag kon ik lekker doorwerken. Er moest veel gebeuren en het liep lekker. Nog steeds een achterstand, maar ik kijk tevreden terug op de review over Dormio die ik geschreven heb. Verder lukte het me om mijn overzicht wat helderder te krijgen door de administratie na te lopen. Overal waar nodig volgde ik mailtjes en belletjes op. Toen haalde ik de meisjes uit school en was het tijd voor foto’s. Ik had ze hier die ochtend al op voorbereid. Best gek, want de foto voor onze kerstkaart werd gemaakt. Meestal ben ik daar vrij laat mee, ergens half december ofzo, maar nu dus al een kerstfotoshoot in oktober… Ik heb namelijk een leuke opdracht gekregen van Kaartje2Go en dat bedrijf wil graag half november inzage in mijn artikel. Voor die tijd moet ik eerst de kerstkaarten nog bestellen en dus moesten de foto’s deze week klaar zijn. Toen de meisjes geen zin meer hadden, stonden er precies vriendinnetjes aan de deur. Perfect getimed, dus lekker naar de speeltuin. Ik hoorde ze al ginnegappen dat die gekke mama ze net kerstmutsen had opgedaan…  😳  :mrgreen:   Het was echter nog niet helemaal klaar, terwijl ik met een opdrachtgever stond te bellen, arrangeerde mijn man de opzet voor de volgende fotoshoot van verschillende kindermaaltijden van Annabel Karmel die we mochten proberen. Half november liggen ze in de winkels, dus we hebben met z’n allen geproefd en dit op camera vastgelegd.

annabel karmel
Proeverij als avondeten met verschillende Annabel Karmel kindermaaltijden.

Love my lashes

Vrijdag was wimperdag. Ik ging even ontspannen bij Star Lashes terwijl mijn wimpers weer netjes werden gemaakt. Oktober schijnt dé wimperuitvalmaand te zijn en ik had daar inderdaad flink last van. Nu is alles weer supernetjes en kan ik op de Kreadoe volgende week dus netjes voor de dag komen. Komen jullie hallo zeggen op de bloggersspot als je de beurs zaterdag bezoekt? ’s Middags bracht ik de jongste naar een speeldate waar ze heerlijk met de schapen heeft geravot. Echt een buitenkind. Voor de oudste nam ik even 1 op 1 tijd. Niet achter de laptop dus. Toch kreeg ik wel werk gedaan, want ze wilde me wel helpen om nieuwe schoenen op de foto te zetten. Daarna ging ze naar de speeltuin, maar al snel keerde ze terug. Tijd om één van de perspakketjes uit te kiezen die ze mocht proberen. We kozen het 6+ pakket van Project MC2 en hebben dit speelgoed samen ontdekt. Onze bevindingen volgen uiteraard. Samen met papa maakten de meisjes zelf hamburgers voor het avondeten. Na het lezen met de oudste en Slaapklets met de jongste dook ik nog even in bad met een tijdschrift. Lekker!

#wimpers weer mooi dankzij @mariellevdstar #wimperextensions #lashes #onebyone Ik kan me weer vertonen 🙂

Een bericht gedeeld door Marguerita Suddaby (@marstyle78) op

Star Wars pennen winactie!

Deze week kwam er ontzettend veel speelgoed binnen in de aanloop naar Sinterklaas en Kerst. Een leuk schoencadeautje voor papa’s en (tiener)jongens zijn de nieuwe Star Wars pennensets van BIC. In december komt er tenslotte weer een nieuwe film uit en pennen, lijmstiften, potloden etc kan iedereen altijd gebruiken. De nieuwe productlijn is sinds 23 oktober verkrijgbaar en bestaat uit grafietpotloden, lijmsticks, correctietape, balpennen, vulpennen en highlighters. Ik heb een setje ontvangen en mag zo’n zelfde set verloten! Je maakt kans door hieronder in een reactie te laten weten dat je meedoet. Zou leuk zijn als je reactie niet alleen over de pennenset van BIC gaat.  💡

De winnaar is bekend! Ik heb iedereen die zich aan de voorwaarden hield in Naamloten ingevoerd en daaruit kwam Marian Zwarts als winnares. Van harte, ik ga je mailen!

 

De week is weer voorbij gevlogen en wederom neem ik me voor om dit weekend écht mijn achterstanden in te halen. Er zijn weer heel wat samenwerkingsverzoeken naar me doorgemaild door bloggers en ik ontving zelf de nodige aanvragen om op te volgen. Dat lijstje kan rap oplopen en ik doe meestal ongeveer een kwartier over het opstellen van een goede mail…

Er ligt inmiddels een berg spullen te wachten op een mooie review en ik heb volgende week zo min mogelijk afspraken staan om hopelijk wat blogmeters te maken. Dit weekend beginnen natuurlijk én quality time met mijn lieve meisjes <3.

Wat zijn jouw plannen dit weekend?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Anniek Bernaerts zegt:

  Leuk om te winnen, ik doe graag mee.

 2. Mirjam Hellingman zegt:

  Leuk om te lezen over de verkoopstyling. Wij zijn ook bezig met een nieuwe woning en wanneer dat door gaat, dan zullen we ook heel veel op moeten gaan ruimen en stylen zodat het huis lijkt te komen uit een VT wonen blad. Dan hebben we nog heel veel te doen! Ik loot graag mee voor de Star Wars pennenset voor mijn zoon. Succes met de verkoop van je huis!

 3. Ben star wars fan 1ste klas !

 4. Nelly zegt:

  Leuk om te winnen, ik doe mee.

 5. Adri zegt:

  Mijn vriend – leeftijd: halve abraham – is een grote fan van Star Wars.
  Het zou stoer zijn als hij op zijn werk met Star Wars kan pronken!

 6. Nicole Beijersbergen zegt:

  Ik zou graag kans maken op de Bic pennen. Deze pennen schrijven fijn, ze glijden zo heerlijk over het papier (volgens mijn zoon). Ook ik schrijf er graag mee. En dat ze van Star Wars zijn is alleen maar meegenomen.

 7. Amber zegt:

  Wauw ik doe graag mee! ? Fingers crossed! ?

 8. GRYSON WIM zegt:

  Mijn zoon is dan wel geen baby meer, het blijft toch mijn”kind” en kinderen krijgen wel graag een cadeautje. Gezien hij grote fan is van Starwars, zou dit een schitterende verrassing zijn voor hem. Fingers crossed !!

 9. eric meyers zegt:

  Wat leuke en mooie kinderen heb jij ! 🙂 Toffe actie , ik doe mee voor mijn neefje floris want hij is zot van star wars … 😉

 10. marijke boulet zegt:

  Wat een leuke foto’s van je gezinnetje en je huis ! 🙂 Leuke wedstrijd , mijn neefje floris ( 7 jaar ) is zot van Star Wars. Hij zou dit leuk vinden

 11. Jacques Leliveld zegt:

  ik bedoel natuurlijk “Star (zonder c) Wars fans

 12. Jacques Leliveld zegt:

  Starc Wars fans in overvloed in de familie, ben er zelf een en de kleinkinderen genieten er ook van. De BIC pennenset is dan ook een welkome verrassing. Ben benieuwd.

 13. hendrickx zegt:

  Voor een grote star wars fan, hier in huis.

 14. Evelyn Hardeman zegt:

  O wat een creatieve mama ben jij. Zo leuk om met de kids zoveel te ondernemen. Zo leren ze proeven van heel wat nieuws, leren ze zelfstandig zijn en gebruiken ze tegelijkertijd hen fantasie. Mijn dochter vind het ook steeds heerlijk als we aan het knutselen gaan. Het schept een mooie band, vind ik.

 15. Van criekinge Julienne zegt:

  doe graag mee

 16. Els De Backer zegt:

  Dit zou een leuk cadeautje zijn voor mijn petekind van 12 jaar. Zo vindt hij huiswerk maken misschien leuker 🙂

 17. Joke Dezijn-Oosterling zegt:

  Ik heb met veel plezier je gezellige blog gelezen en moest even lachen om de foto’s die ondersteboven stonden haha. 😉
  Ik loot graag mee voor de gave Star Wars pennenset van BIC! Echt iets voor mijn zoon die een groot Star Wars liefhebber is.

 18. Oma Will zegt:

  Een star Wars Fan, ja, die heb ik hier wel.
  Dat is mijn kleinzoon van 7 jaar, die verzamelt allemaal poppetjes van Star Wars.
  Zou het niet leuk zijn als mijn kleinzoon dit in zijn schoen vindt bij oma en opa.
  Kan hij daar mee pronken op school.
  Voor hem doe ik graag mee.
  Ik heb geen Facebook, maar ik volg je op bloglovin.

 19. Sandy van der Kolk zegt:

  Leuk overzicht !! Ik ben een beetje jaloers, theeleuten met je moeder… helaas is dat voor mij al ruim 10 jaar niet meer mogelijk en ik mis haar ontzettend! Succes alvast met de verkoop van jullie huis! Blijft volgens mij een rare tijd voor de huizenmarkt. Hopelijk komt er gauw een mooi bod!! Heel graag loot ik mee voor het StarWars BIC setje voor mijn StarWars-fan-zoon. Dit jaar is hij al dubbel zo hard aan het werk om al zijn schoolwerk op tijd klaar te hebben en zo goed mogelijk te doen, daar waar hij vorig jaar nog wel eens (vaak) een steekje liet vallen. Dit zou dus een gewelig leuke verrassing/beloning zijn voor hem voor al zijn harde werk.

 20. Heidie van der Steeg zegt:

  Dat eenhoornspel van Haba daar ben ik wel benieuwd naar. Mijn dochter is dol op eenhoorn en op spelletjes doen dus dit lijkt me een erg leuk cadeau voor de feestdagen of voor de verjaardag volgend jaar.
  Mijn zoon is gek op Star Wars en die schrijft sinds een jaar ook geregeld sinds hij dat heeft geleerd. En dat is natuurlijk nog leuker als je daar een stoer Star Wars pennenset voor hebt, dus ik loot graag voor hem mee.

  Een wimperuitvalmaand, echt nog nooit van gehoord en ik heb er nog niet eerder iets van gemerkt dat ik überhaupt last van wimperuitval heb. Daar gelukkig geen last van maar daarentegen heb ik wel al vele grijze haren…

 21. Ramona Van Leeuwen zegt:

  Wat een leuke blog, ik kende “je” nog niet, maar “je ” bent leuk om te lezen, graag doe ik ook mee voor de pennenset waarmee mijn dochter de blits kan maken in haar klas. Het is een echte jongensmeid, met gymschoenen en spijkerbroeken, en dus ook van de jongensfilms en jongensdingen…

 22. Marja ten Pas zegt:

  Mijn man wil het nog niet over Sint hebben voordat hij aankomt in Nederland, maar ik bereid me vast voor door te kijken naar schoencadeautjes. Star Wars altijd goed in een schoen (misschien wel in zijn schoenen)

 23. Nelly zegt:

  Leuke set, ik doe mee voor de kids.

 24. Maaike kruijshaar zegt:

  Super leuke blog. Ik lees het regelmatig met veel plezier.
  Ik doe tevens graag mee met de BIC starwars actie

 25. melissa zegt:

  Heel leuk. ons mam was afgelopen weekend jarig en ze werd 65, dus was een speciaal feestje!, maar ook meteen vermoeiend want de hele zondag was al ‘bezet’ daardoor. Onze Jarno was ook druk bezig met oefenen met tekenen en schrijven en daarbij zijn potloden goed vasthouden; daar helpt dit leuke star wars setje zeker wel bij.

 26. Moniek zegt:

  Wij dit weekend druk met verjaardag van een oma-van-de-ene-kant en een opa-van-de-andere-kant. Gezellig, maar vanavond zijn we allemaal gaar…
  StarWars vind ik een leuk cadeautje voor Sinterklaas voor manlief!

 27. wilmsen anita zegt:

  zou leuk zijn voor de kleinkinderen, leuk dat je zoveel informatie geeft

 28. Lyn zegt:

  Ik doe graag mee!

 29. Réwana zegt:

  Druk druk druk;) leuk om te lezen….en natuurlijk doen wij ook mee voor de gave star wars set…keep on the good work?

 30. van erum maria louisa zegt:

  ik zou graag mee loten voor de kleindochter

 31. marieka waalwijk zegt:

  dit is nou een typische win-win situatie.ik een leuke blog en mijn starwars verslaafde zoon een pennenset.dus ik doe graag mee.

 32. Marian zw zegt:

  Zit gewoon met de tablet te draaien om je foto’s te kijken:) die paardjes….laat mn dochter dat maar niet zien want die komen ook oo haar lijstje van Sint. En voor zoonlief loot ik heel graag mee voor de pennen. Hoewel, we hebben hier een papa starwars fan

  1. Marguerita zegt:

   Nou goed nieuws Marian, met de Baby Born paardjes komt een winactie 😉

 33. Marianne Bakker zegt:

  Altijd leuk je blogs te lezen en wens jullie heel veel succes met de verkoop! Al een ander huis op het oog? (Ps er staan een aantal foto’s in de blog op zijn kop en op zijn zij ?)

  StarWars fans hebben we hier zeker in huis?
  Groetjes en fijn weekend
  Marianne

  1. Marguerita zegt:

   Dankjewel, ik zie het inderdaad. Had vorige week ook al zoiets terwijl de foto’s wel goed staan in mijn mediabibliotheek. Een paar dagen later stond het ineens wel goed… erg vervelend

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.