Keek op mijn week: van Sinterklaas naar beleggen, van chrysanten en perspakketjes naar de Ardennen

Mijn week is weer verre van saai geweest. Nu ik zo terugkijk in mijn agenda wat ik allemaal gedaan heb, denk ik weer ‘oh ja’ dat ook nog. Misschien iets te druk deze week, maar het was wel heel erg leuk en ik heb genoten. Zowel van de leuke dingen die ik gedaan heb, van de glunderende snoetjes van mijn dochters én van de fijne contacten met mijn lieve blogvriendinnetjes. 

De app, mail en chat stonden weer roodgloeiend deze week! Dan denk je dat ik vast rustig door kan werken omdat je als blogger niet wordt afgeleid door collega’s… Nou dikke wel dus! Man, man, man, die bloggers kunnen er wat van… onze digitale kwebbels staan nooit stil  😳 . Tel daar nog wat lange telefoongesprekken en blogevents bij op en ook in de sportschool was het errug gezellig.

Bloghop

Zaterdag was natuurlijk de bloghop. Mij lukte het niet om die in 1 dag af te ronden. Ik heb tot na het weekend doorgehopt, elke keer een paar. Toen ik mijn dochter naar dansles bracht, nam ik flink wat papierwerk mee om door te spitten met een kop koffie terwijl ik op haar wachtte. Zo was ook die tijd zonder scherm goed besteed.

fur real friends

Sinterklaasfeestje

Zondag was ik uitgenodigd door Hasbro om daar met mijn kinderen een kijkje te nemen in één van de pakhuizen van Sinterklaas. De vraag was of de meisjes alvast wat speelgoed wilden uitproberen, zodat ze goed kunnen beoordelen wat de favorieten zijn op de verlanglijstjes. Nou, natuurlijk wilden mijn dochters dat wel! Vlogster VitamineBritt ging met ons mee en maakte er een awesome filmpje van. Deze loedermoeder was zo onder de indruk van al het speelgoed, dat ik niet goed doorhad hoeveel chocolademuntjes mijn oudste dochter naar binnen propte… Oeps! #loedermoeder Het was ontzettend leuk opgezet allemaal dus we hadden een leuke dag. Ben heel benieuwd naar de nieuwe My Little Pony film die in oktober uitkomt!

Beleggen voor je kind

Maandag ging ik naar Rotterdam om daar met enkele blogvriendinnen een workshop ‘beleggen voor je kind’ te volgen bij Robeco vanwege de #robecokids campagne. Heb hier nog geen verslag van geschreven, maar het was ontzettend leerzaam en erg gezellig. Ik ga er stiekem wel vanuit dat mijn kinderen later willen doorstromen naar het HBO en dan is een spaarpot met het huidige studiestelsel toch echt noodzakelijk. Veel geleerd deze dag. Alle ins en outs volgen later, maar we kregen een quiz, hadden discussies, mochten knippen en plakken en kregen een leuke goodiebag mee naar huis met heerlijke Rituals producten. Verwennerij! Na afloop besloten we nog even met elkaar de Subway in te duiken voor een broodje. Ik had hier al veel over gehoord van enkele ‘Subway-verslaafde’ blogvriendinnetjes en nu kon ik het zelf ervaren, haha. Maar was inderdaad een heerlijk broodje  😆 . (Met dank aan Charlotte voor de leuke foto’s!)

Lekker knippen en plakken! #collage #robecokids #sparenvoordestudie #mamablogger #linkinbio #marstyle

Een bericht gedeeld door Marguerita Suddaby (@marstyle78) op

Creatief met Chrysanten

Op dinsdag had ik me ontzettend verheugd, ik was uitgenodigd voor een workshop bloemschikken met Chrysanten. Dat heb ik nou altijd al eens willen doen! De bloemengoeroe die de presentatie deed was aanstekelijk qua enthousiasme, hij had veel humor en wist geweldig te vertellen. Bovendien stond de workshopruimte vol met prachtige bloemstukken in de interieurstijl ‘Rebel’ die nu helemaal trendy is. In mijn verslag lees je daar later meer over, maar ik heb een geweldige middag gehad!

Superleuk blogevent met bloemen #rebels #chrysant #mamablogger #linkinbio #marstyle

Een bericht gedeeld door Marguerita Suddaby (@marstyle78) op


We konden helemaal losgaan met de Chrysanten en andere bloemen, ik maakte boeketten en tafelstukken. Echt supertof om te doen en heel blij met het resultaat. Na afloop mochten we ook overgebleven bloemen meenemen, dus met een auto vol reed ik langs mijn moeder om Chrysanten te brengen en naderhand kon ik ook bij mijn broer en schoonzus langs met een flinke lading als dankjewel voor de mooie bank en deze leuke binnenkijker. Mijn huis staat nu vol vrolijke bloemen, ik word daar zo blij van! Het pr-bureau stuurde me bovendien mooie foto’s van mijzelf tijdens het event. Wel was ik gesloopt bij thuiskomst, dus de ouderavond waar ik graag naartoe wilde heb ik maar overgeslagen. Volgende keer weer…

Perspakketjes

Woensdag was even chaotisch als altijd. Lange telefoongesprekken, druk op de app en megadruk met de mail. Ik kwam nergens aan toe en deed toch heel veel. Er werden verschillende leuke perspakketjes bezorgd dus ook daarmee kan ik vol aan de bak. Gave kleding van Quapi, een kinderboek met cd van Jim Bakkum, Marléne appels, een speciale haarborstel, de Cosmopolitan… ’s Middags kletste ik bij met de zwemlesmoeders en ’s avonds kletste ik bij in de sportschool. Een kwebbeldagje.

perspakketjes
Muffinvorm met Marléne appeltjes en een kinderboek van zanger Jim Bakkum met cd.

Koffers pakken

Donderdag kwam ik weinig aan schrijven toe vanwege telefoongesprekken, een afspraak en wederom die drukke mailbox. Allemaal leuke dingen in de mailbox hoor, maar toch. Als je 3 dagen achter elkaar persevents hebt bezocht en de dag erna maar een halve dag kunt werken, valt er een hoop in te halen. Een groot deel van mijn bedrijf bestaat natuurlijk uit het binnenhalen van opdrachten voor andere bloggers en dat levert richting alle partijen nu eenmaal veel mailverkeer op dat tijdig moet worden opgevolgd. Ik kreeg overigens ook wat leuke aanvragen binnen voor mijzelf waar ik happy de peppie van werd 😎 . Ondertussen draaide ik wat wassen weg en probeerde ik de keuken netjes te maken – was gelukt, is nu weer een puinzooi – en pakte ik weekendtassen in. Terwijl jullie dit lezen zit ik in de Ardennen voor een camping review, hoe gaaf is dat?

cosmo in de koffer

Naar de Ardennen

Vrijdag pakte ik de laatste spullen en gingen we op weg naar Camping La Clusure. Ik ben ontzettend benieuwd en jullie lezen hier dus later meer over. In de zomer zijn we niet weggeweest dus de kinderen zijn heel erg zenuwachtig voor deze ‘vakantie’ van een weekend. Op deze dag wil je mij ’s ochtends niet tegenkomen, vlak voor vertrek ben ik über gestresst aan het rondrennen of ik alles wel in heb gepakt. Heb jij dat ook altijd?

Gearriveerd in de Ardennen, wat is het hier mooi!

Ik wens je een heel fijn weekend toe, wat zijn jouw plannen?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Anne-Marie zegt:

  Drukke maar vooral leuke week toch? Al is het af en toe ook wel eens fijn een dagje niets te hoeven!

  1. Marguerita zegt:

   Dat klopt, ben nu op ‘werkvakantie’ en dat is op zich ook wel relaxt 🙂

 2. MarjonS zegt:

  Drukke week weer. Maar zo te horen wel leuke dingen en positief voor je bedrijf en blog.
  Veel plezier dit weekend!

  1. Marguerita zegt:

   Dankjewel Marjon! Heerlijk weer hier in de Ardennen 🙂

 3. Nicole zegt:

  Wat een drukke week zeg en ik dacht dat ik het al druk had! Die bloemschikworkshop had ik ook naartoe gewild maar Milo moest naar de kinderarts dus kon helaas niet. Mooie foto’s hebben ze van je gemaakt!

  1. Marguerita zegt:

   Ja dat was echt een leuke verrassing die foto’s en ik vond het al ontzettend leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.