Keek op mijn week: nagenieten van Blogger by Nature, chocolala, Trademart, tandarts en nieuwe bank

Fijne zondag allemaal! Vanwege de bloghop op zaterdag schoof mijn weekoverzicht een dagje op. Ik heb zwaar nagenoten van alles wat er met Blogger by Nature over me heen kwam. Allerlei blogs die online kwamen, instagramposts, leuke appjes en lieve mailtjes… Verder ging ik speelgoed spotten op de Trademart, bezocht ik 2x de tandarts en kregen wij een andere bank!

bbn presentatie fotocredits lisette
Fotocredits: Lisette Schrijft

Blogger by Nature

Zaterdag was ik druk druk druk met het Blogger by Nature event. Onze wekker ging al vroeg en samen met Esmée, Joyce en haar man genoot ik van het heerlijke ontbijtbuffet van Stayokay. De zenuwen speelden al aardig op, maar we zagen het personeel van Stayokay al druk bezig met de opbouw die wij dachten zelf te moeten doen. Wat een luxe! Konden we lekker tafelen en wakker worden met koffie. Daarna de hele dag druk aan de bak, je leest hier het uitgebreide verslag. Na afloop waren we heel moe en zochten we een leuk restaurant uit. Dat vol bleek te zitten. Gelukkig was er even verderop een ander restaurant waar we nog wel mochten aanschuiven. Even lekker napraten onder het genot van overheerlijke ossenhaas en een subliem toetje. Even na 9 uur was ik weer thuis, netjes gedaan. Manlief hielp me om de auto uit te laden en we keken samen nog even een serietje Shooter.

Uitpufdag

Zondag was het uitpufdag. Ik was heel erg moe van alle indrukken en de spanning van het event. Mijn man vond de gekregen planten erg mooi – een prachtige witte Anthurium, net als de sprekers en uit de goodiebags kleine Anthuriums en de Kalanchoë (met grote dank aan Alpha Communications) – en ging met de meisjes naar de Intratuin om er potten voor te halen. Zelf deed ik rustig aan, maar ging toch even snel op de thee bij mijn ouders om te vertellen hoe het zaterdag was gegaan.

Chocola proeven

Dit was een mooie dag om het pakje open te maken dat vrijdag vlak voor mijn vertrek door de bus kwam. Het bleek een leuk cadeautje van Hands Off My Chocolate te zijn: hun 2 nieuwste smaken chocola met daarbij de strikte instructie om deze vooral niet te delen… “Chocolala, jummie!” Het was al gespot en omdat mijn dochters ook best even op de foto wilden gaan voor mijn blog, heb ik de repen stiekem toch gedeeld. Chocolate Chip Cookie Dough (Milk Chocolate) en Hazelnut Sea Salt & Cacao Nibs (70% Dark Chocolate) van Hands Off liggen sinds eind augustus in bij Albert Heijn in de winkels en in de webshop van Hands Off. De grote favoriet van mijzelf en de meisjes is de Cookie Dough smaak, papa kiest als topper de Hazelnut met Cacao Nibs. Verwennerij in ieder geval!

Speelgoed spotten

Maandag weer een drukke dag voor mij. Ik was uitgenodigd voor een persevent op de Trademart in Utrecht (later bleek het enkel het bekijken van een introductie te zijn die eigenlijk nog niet online mocht). Gelukkig wilde Linda mij wel ophalen zodat we samen een beursrondje konden lopen. Dat was erg gezellig en leuk, want we zagen hele gave producten! Ook ontdekten we de kinderopvang, waar haar zoontje zich opperbest heeft vermaakt. Vol inspiratie kwam ik thuis, waar één van de kinders een driftbui bleek te hebben. Shit happens.

zeemeermin deken

Sealen bij de tandarts en VitamineBritt

Dinsdag nam ik mijn oudste dochter mee naar de tandarts. Alle vier haar grote mensen kiezen zijn door, dus die werden geseald om ze te beschermen tegen gaatjes. Een flinke behandeling, we hebben er dan ook een uur gezeten. Het smaakte vies en ze kreeg een kauwblok in haar mond wat niet fijn was, maar gelukkig mocht ze de hele behandeling meekijken via een spiegel die ze zelf vasthield. Ondanks dat het erg vervelend was, lag ze goed stil en kreeg ze veel complimenten van de mondhygiëniste die alles wat ze deed stap voor stap aan haar uitlegde zodat ze niet bang was. Na afloop kreeg ze 4 muntjes voor in de cadeautjesautomaat beneden én een tandenpoets zandloper. Omdat ze zo dapper was geweest. Trots op mijn meisje!

tandarts kiezen sealen
Een uur in de stoel… gelukkig kon ze meekijken.

Na school kregen we visite. Vlogster VitamineBritt en haar moeder kwamen kennismaken. We kennen VitamineBritt van de leuke vlogs tijdens de Vakantiespelen. Ze is 14 jaar en komt ook uit Bodegraven. Ik had gevraagd of ze het leuk zou vinden om een keer mee te gaan naar een persevent. Zondag (als dit artikel online komt) zijn wij namelijk uitgenodigd door Hasbro om een kijkje te nemen in één van de Nederlandse pakjescentra van Sinterklaas. Aangezien Britt zelf al ruim 400 volgers heeft, wilde het pr-bureau haar graag toevoegen aan de lijst. Mijn dochtertjes beschouwden haar als een klimobject, dus ik hoop dat ze zondag de vlogcamera stil kan houden. Leuk om te zien dat het klikt in ieder geval en gaaf dat ik na afloop niet alleen mijn geschreven verslag, maar ook een videoverslag met jullie kan delen.

Bank naar de schroot

Woensdag hakten mijn man en mijn vader onze bank in mootjes. Wie mijn blog volgt is het vast opgevallen dat die er niet zo heel mooi meer uit zag om het maar voorzichtig uit te drukken. Mijn broertje en schoonzusje hebben namelijk een nieuwe gekocht en waren zo lief om hun oude bank aan ons te geven. Superblij mee, die ziet er veel netter uit! Binnenkort volgen er foto’s. Bovendien is mijn schoonzus echt onwijs goed in interieurstyling en heeft mijn broer me een binnenkijker voor de blog beloofd. Zelf moeten we nog even kijken hoe we met meubels gaan schuiven, want de vorm van onze ‘nieuwe’ bank is anders dan de oude. Je komt hem in ieder geval zeker tegen in de foto’s :mrgreen: . En nee, helaas is interieurstyling niet één van mijn talenten maar ik kan er wel enorm van genieten (mooie interieurs).

Work, work

Donderdag kon ik echt even doorwerken. Fijn én nodig. Er kwamen allemaal nieuwe aanmeldingen voor mijn acquisitie service voor bloggers binnen, dus daar was ik druk mee. Onder de aanmeldingen ook verschillende kijkcijferkanonnen, wat helemaal tof is. Verder haalde ik voor een vijftal blogs een leuke opdracht binnen mét barterdeal. Eentje hiervan viel af voor deze opdracht, die verwachte dat ik tijd zou vrijmaken om haar te helpen iets uit te zoeken in deze webshop… Dat is dus geen onderdeel van mijn service lieve mensen! Dan ga ik hogere tarieven rekenen als je daar advies in wilt. ’s Avonds mochten wij gezellig mee eten bij mijn ouders, er gaat toch niets boven af en toe de kookkunsten van je moeder weer proeven. Lekker!

Tandarts

Vrijdag bracht ik mijn oudste dochter naar school, om vervolgens met de jongste extra ons best te doen op een schoon gebit. Naar de tandarts samen voor controle. Ik moest als eerste op de stoel en mijn kleine mop mocht helpen met het maken van de röntgenfoto’s. Hij porde lekker rond in mijn mond en ontdekte een vulling die vervangen moet worden en een gaatje  😥 . Daardoor flink hoofdpijn de rest van de dag. En dus nog een keer terugkomen die helemaal niet leuk gaat zijn. Het gebitje van mijn kleine mopje was gelukkig tiptop in orde. ’s Avonds nog even naar de sportschool en de week zat er weer op…

Heb je gisteren meegedaan aan de bloghop? Verder nog leuke plannen?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.