Mamachallenge 1: het regent – in de ban van Lego

Lego. En nog meer Lego. Mijn dochters zijn er weg van en nu het nat, regenachtig en winderig is, komt dat goed uit! ‘Het regent’ is één van de uitdagingen van de Mamachallenge deze zomer. Dus wij vermaken ons op allerlei manieren met Lego. Al onze Legobakken zijn omgekiept op een groot tafellaken en het dressoir staat er vol mee. Bovendien aten we Lego Friends taart, want er is iemand 5 jaar geworden. Haar cadeaus? Uhm… naast andere leuke dingen kreeg ze vooral Lego!het regentMet de Mamachallenge (waarover je hier meer leest) proberen we met een groep bloggers andere mama’s van leuke ideetjes te voorzien om de zomer door te komen. Één van de opdrachten was dus ‘het regent’.

lego verjaardagHoe verliep de Lego verjaardag?

Uhm… nou we begonnen met de gordijnen dicht en cadeautjes op het grote bed aan de Lego-verjaardag dus ik weet niet zeker over het toen regende. Eerst kreeg de jarige als inside joke een ingepakt theezakje  😆 , dat is ons familiegrapje sinds een aantal kinderverjaardagen. “Wat zou ik voor mijn verjaardag krijgen?” “Ik denk een theezakje!” En die pakken we dus in. Daarna kwamen uiteraard de echte cadeaus. Grote zus had van haar zakcentjes een scheetkussen gekocht. Dit cadeau was de hit van de dag! Maar de Lego die ze zelf eerder die week had uitgezocht bij de Brick King viel uiteraard ook in de smaak. Twee mooie dozen van Lego Elves!

Ragana’s magische schaduwkasteel

Ouders van kinderen die tijdens de zomervakantie jarig zijn, kennen het denk ik wel: de meeste mensen zijn tijdens de verjaardag op vakantie. Er zou dus niet veel visite komen. Daarom hadden we iedereen in de middag uitgenodigd. Zo was er ’s ochtends alle tijd om rustig Ragana’s Magische Schaduwkasteel van de Lego Elves in elkaar te bouwen. Die tijd was ook wel nodig. Het instructieboekje telt ruim 150 pagina’s. Papa heeft hier samen met de meisjes toch een uur of 2 voor nodig gehad!

lego verjaardag

Maar dan heb je ook wat, hoor. Ragana’s kasteel heeft zelfs een eigen badkamer, diverse geheime valluiken en een deur die op een bijzondere manier open en dicht gaat. Deze doos is zijn geld dus zeker waard! We willen er nog heel graag een paar sets met draken bij, om er nog leuker mee te kunnen spelen. De blauwe draak was ooit al eens van het zakgeld gekocht. Aangezien dochterlief een paar sets Lego dubbel heeft gekregen willen we daar deze week de donkerblauwe draak bij gaan halen. En de witte drakenkoningin gaat eind dit jaar uit het assortiment, dus die staat ook op de verlanglijst.

lego verjaardag elves

Duplo bouwen voor de verkoop

Al die Lego is best prijzig en zoals je ziet is onze wensenlijst nog fors. Daarom begonnen we tijdens een regenachtige dag aan het in elkaar bouwen van onze Duplo. We zijn hier nog lang niet mee klaar, maar het idee is om alles te fotograferen en te koop te zetten. Zowel Duplo, Unico, Light Stax als Hubelino. Als je de nieuwprijzen hiervan bij elkaar op zou tellen… pfoeh… Ik hoop dat we er nog een leuk zakcentje voor weten te krijgen voor de meisjes, zodat we met een goed gevulde portemonnee naar de Lego winkel kunnen.

duplo berg
We zijn nog wel even zoet met deze klus…

Lego Friends taart

Op een Lego verjaardag hoort natuurlijk een bijpassende taart. Mijn dochter heeft een tante in de taartenbusiness die speciaal voor haar deze gave taart maakte in Lego Friends thema. Leuk is ie he? De vulling was frambozensmaak met chocola. Het verjaardagspartijtje was ook in Lego Friends thema en van verschillende mensen heeft ze ook uit deze serie mooie dozen gekregen.

Bouwwedstrijd en winactie

Verder zijn de meisjes deze week tijdens de regen bezig geweest met fantasie bouwwerken. Op Facebook organiseert de Brick King namelijk een fotowedstrijd voor de mooiste bouwsels. Je kunt je foto uploaden op hun facebookpagina en dan maak je kans op leuke cadeaubonnen. We hebben zelf nog niets ingezonden, maar dat gaan we zeker wel doen.

lego bouwen

Wil je nog meer kans maken op een cadeaubon van de Brick King? Dan kun je ook op Marstyle meedoen natuurlijk! Ik mag een digitale cadeaubon verloten ter waarde van 25 euro. Hoe gaaf is dat? Daar kun je echt een leuke set Lego van kopen. Je maakt kans door even naar de webshop te surfen en hieronder te melden welke set jij zou bestellen. Dat mag natuurlijk ook een duurdere set zijn, waarbij je 25 euro korting krijgt met de cadeaubon. 😎

Naamloten heeft weer een loting gedaan en de winnaar is Jeanet! Van harte gefeliciteerd, ik ga je mailen.

Welke doos Lego staat er op jouw wishlist? 

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. maaike zegt:

  Wauw, wat een gave prijs!
  Ik denk dat het moeilijk kiezen wordt :O. Zelf vind ik deze wel heel gaaf:
  41077 LEGO© ELVES AIRA’S PEGASUS SLEE

 2. Celina zegt:

  Ik zou deze set bestellen:

  Super leuk!

 3. Henrike v.. Loon zegt:

  ik zou heel graag de LEGO Knightcrawler tunnelaanval willen winnen voor ons zoontje. Dit ivm zoontje zijn ziekte dit jaar heeft overwonnen. Dus een echte HERO is. Hij heeft zoveel moeten doorstaan (pijn o.a.). Dus ik als ik hem win zal ik mijn zoontje dolblij maken en mij natuurlijk ook 🙂

 4. Lynn Mahieu zegt:

  Ik zou deze kiezen voor mijn kleine kapoen!

 5. Geesje zegt:

  Hallo,

  Wat een leuke winactie.
  Kayleigh is dol op lego friends.
  De friends heartlake puppy dagverblijf staat op nummer 1 van haar lego lijstje. Ze is dol op honden.
  Groetjes Geesje

 6. Femke zegt:

  Mijn middelste zoon is aan het sparen voor de vuurtoren van creator 31051 dus de bon zou daar aan besteed worden denk ik,
  Al zag ik dat lego city ook weer veel leuke nieuwe sets heeft dus als hij die ziet, kan het ook nog zo weer wisselen.
  Zou leuk zijn, hij kan echt goed sparen dus leuke rente zou welkom zijn.

 7. Sabjne zegt:

  Wauw wat een leuke actie. Wij zouden een set uitzoeken van de Super Hero girls. Welke dat is nog een verrassing 🙂

 8. Janine van Kolthoorn zegt:

  Wauw, wat een leuke actie! Mijn kleine man vind de veeg -en graafmachine helemaal te gek!
  Zou dus wel heel gaaf zijn om de cadeaubon te winnen!

 9. Cor Keukelaar zegt:

  Het kan een mooie start worden van de lego trein van mijn kleinzonen.

 10. patricia zegt:

  mijn zoontjes zouden samen de bon willen gebruiken voor de lego city politie mobiele commandocentrale.
  daar zijn ze nu heel hard voor aan het sparen en met deze bon zullen ze er een heel eind mee zijn??

 11. Linda brand zegt:

  M’n dochter is helemaal fan van Lego friends. Dus wij gaan voor Olivia’s huis.

 12. Sandra van der gun zegt:

  LEGO friends pizzeria! Voor Lieke

 13. Réwana zegt:

  Dat word zeker iets van spiderman, avengers of cars, zou super gaaf zijn, want ja het is een hele dure hobby, maar wel een leuke hobby, mama kan dr ook zo zoet mee zijn;)

 14. Sophia Grootjans zegt:

  De LEGO dierentuin staat bovenaan de lijst van mijn oudste van bijna 5 jaar

 15. Shiv Chin zegt:

  41235 LEGO Nachtverblijf, ze zou een gat in de lucht springen!

 16. Maaike zegt:

  Wat een toffe give-away actie van je. Ik zou dolgraag een doosje van de nieuwste Ninjago serie kopen voor mijn zoon, we tellen de dagen al af totdat de nieuwe film in de bios gaat draaien! He loves Ninjago! X

 17. Ingrid Raad zegt:

  41119 LEGO© Friends Heartlake cupcake cafe. Een grote wens van mijn dochtertje ?

 18. Nancy zegt:

  Dit is echt wel een leuke actie voor mijn zoontje de kleine bouwer en ik zou dan gelijk iets van duplo voor hem willen.

 19. Heidie van der Steeg zegt:

  De meeste Lego hier in huis is van onze zoon. Nu onze dochter 5 jaar is, krijgt zij ook steeds meer interesse in Lego en bouwen. Ik zou het shoptegoed gebruiken voor de aankoop van dit superleuk Lego Friends Heartlake Cafe. Dit voorjaar waren we bij Lego Discoverty Center in Oberhausen en toen hebben we in dat nagebouwde café gezeten (ik zal een foto op Facebook plaatsen), zou ze superleuk vinden om dat cadeau te krijgen.

 20. tamara roosen zegt:

  Mijn oudste zoon is dol lego en dan vooral op de speed champions serie. Deze set zou hij zeker weten te gek vinden, die staat al een tijdje op zijn verlanglijst.

 21. Carmen zegt:

  Hi Marguerita,

  Wat een leuke winactie! Mijn zoontje is gek op bouwen. Alles wat gestapeld kan worden, daar wordt mee gebouwd. Zijn Duplo verzameling is gezien zijn leeftijd (bijna 2) nog niet erg groot, maar daar wil ik graag verandering in brengen. Mochten wij tussen alle reacties een kleine kans maken zou ik bijbetalen en voor hem de Grote Bouwplaats van Duplo kopen. Wat wil een jongetje nu nog meer? Ik weet zeker dat het hem ontzettend veel speelplezier zou brengen.

  Succes met het kiezen van de winnaar! Je gaat hoe dan ook iemand erg blij maken met deze leuke prijs.

  Groetjes Carmen

 22. marielle zegt:

  oeii das een gemene vraag aangezien er zoveel leuks op staat….
  maar ik denk dat het of de pakjesdienst van lego friens wordt of de pizzaria van lego friends maar voor de kleine meid zou de strandvakantie van lego jr ook weer heel leuk zijn . Anna en elsa doen het ook goed hier maar de ijsbaan ziet r ook erg leuk uit……

  denk dat ik maar op safe ga en mocht er gewonnen worden de meiden maar zelf laten kiezen….

 23. Kirsten zegt:

  Wow gave winactie! Ik zou de Lego junglemissie wel heel gaaf vinden voor mijn zoon van 5!

 24. Marja zegt:

  1 Springt eruit: Lego Ideas Caterham Seven

 25. Femke Dekker zegt:

  Heartlake supermarkt zou geweldig zijn voor Sara. Zij begint nu net LEGO te ontdekken en vindt het super om er mee te spelen. Met deze set zou ze superblij zijn!

 26. Maaike Manheim zegt:

  Grappig herkenbaar dat met de Duplo, zo heeft mijn zus een poosje terug alle Playmobil uitgezocht die haar jongens door de jaren heen verzameld hebben, dat is ook al zo’n smak geld. Verkoopt gelukkig 2e hands ook nog wel.
  Qua Lego vinden ze hier vooral de Technik serie geweldig dus ik zou gaan voor 42058 stuntmotor en de 42057 ultralight helikopter. Blijft geweldig speelgoed!

 27. Anouk Nijmeijer zegt:

  De Lego junior brandweerkoffer. Mijn kinderen hebben sinds twee weken Lego ontdekt en spelen er het liefst de hele dag mee!
  Ook is de brand hot item voor mijn zoontje vandaar deze set.

 28. maria louisa van erum zegt:

  nooit teveel lego friends voor mijn kleidochter

 29. Manon Toemen zegt:

  Leuke actie! Ook hier vermaakt papa zich met zoonlief uren met bouwen.

 30. elisabeth maria martina zegt:

  mijn kleinzoon gaat uit zijn plaat als de naam van oma hier als winnaar staat

 31. Danielle zegt:

  Wij zouden voor Ninjago Lego gaan. Maakt niet eens uit welk setje, elk setje dat mijn zoontje nog niet heeft staat op zijn wishlist 😉

 32. Claudia Diependaal zegt:

  De site doet het niet helaas. ??

 33. Claudia Diependaal zegt:

  Ik doe heel erg graag mee voor onze kleinzoon Yuano. Hij is gek van Lego. Hij wordt grote broer over 2 weken dus dat zou een leuk kado zijn. Lego uitzoeken ?

 34. Suzanne Hin zegt:

  Super leuk! Met een kortingsbon van 25 euro word het verjaardagsbudget verhoogd, dus kunnen we kijken voor een duurder cadeautje voor ons moppie. De Lego Sunshine Catamaran zou ze geweldig vinden, want dan kunnen de lego friends poppetjes gezellig op vakantie op het water :).

 35. Linda zegt:

  Ons meisje wordt vast heel blij van 41313 LEGO Heartlake zwembad!

 36. Gordon B zegt:

  Al een paar jaar aan het sparen voor de reisachtige (maar peperdure) LEGO Star Wars Death Star. Inmiddels ben ik er bijna en met deze bon zou ik hem binnenkort al kunnen bestellen! Hij zou dus zeer goed van pas komen!

 37. Willemijn zegt:

  Batman en Ninjago lego. Alles staat op HET lijstje van onze zoon. Het lijstje wordt elke da langer, want, zo zegt hij zelf, ik heb genoeg centjes, wel twintig van deze centjes….. stuivers zijn het. Helaas voor hem moet dat lijstje dus maar even rustig worden bewaard maar met deze leuke bon kunnen we hem misschien toch weer heel blij maken….

 38. Corine N zegt:

  41149 LEGO Princess Vaiana’s Eilandavontuur. Vond mijn dochtertje een geweldige film en dat in lego zou ze zo leuk vinden. En maar 2 euro bijbetalen! Mama ook blij!

 39. Sonja Hubregtse zegt:

  Robin zou graag de bon
  willen winnen,
  Tsja…waar zal ik eens gaan beginnen…
  Robin is degene die graag met Lego speelt,
  Iets wat hem never nooit niet verveelt.
  Met lego kan hij erg veel.Hij maakt een huis of een kasteel.Hoe meer steentjes, hoe beter.Dan bouwt hij een toren van tien meter!
  Racewagens van Lego laat hij scheuren,
  Huisjes bouwen met ramen en deuren.
  Lego City, Castle of de Hobbit,
  Alle kleuren: geel, rood, blauw of wit.
  Eigenlijk wordt er met het hele gezin van genoten,
  Bouwen we vliegtuigen, auto’s en zelfs boten.
  In zijn lego wereld is altijd van alles aan de hand, maar er gebeurd nooit iets op het strand. Daarom zou hij de set 60153 LEGO Plezier op het strand kopen, zodat hij ook in vakantie/strandavonturen kan gaan “lopen”

 40. Suzanne Schiffers zegt:

  Het Ziekenhuis staat heel hoog op ons verlanglijstje!

 41. Lyn zegt:

  Machtige dinosaurussen

 42. Miranda zegt:

  Soms moet je inderdaad ruimte maken om weer iets nieuws erbij te kunnen kopen.

  Wij willen meerdere grondplaten en wegenplaten voor onze Lego collectie. Er staan nu namelijk heel veel losse dingen overal en deze op vaste elementen verbinden om er een echte stad met wegen van te maken is velen malen leuker.

 43. cindy lili zegt:

  legojunior DIT VINDEN WIJ HÉÉL HÉÉL MOOI!!!?❤ MUSTHAVE ❤GELIKED EN OPENBAAR GEDEELD!!?❤ voor mijn 3 kindjes

 44. Wat een leuk verslag en zo herkenbaar, maar dan met drie dochtertjes. Wat wij goed kunnen gebruiken zijn twee Lego grondplaten in de hoop dat de meisjes nu samen de lego willen delen i.p.v. in drie doosjes apart van elkaar te bewaren

 45. lisanne bons zegt:

  Nou dat zou heel makkelijk zijn. Ze heeft in haar spaarpot al 40 euro zitten voor 41126 LEGO© Friends Heartlake paardrijclub. Dit geld heeft ze van haar opa en oma en overgrootmoeder en haar ‘plus-oma’ (mijn lieve tante’ gekregen omdat ze zo’n goed rapport had. Ze is een echt pony-meisje dus de paardrijclub met lego friends is voor haar 2 favoriete die bijelkaar komen. Als ze de bon zou winnen dan heeft ze precies genoeg. Dus dan zou ze hem eindelijk kunnen bestellen.

 46. Paul zegt:

  alles van lego friends is fantastisch en dat is gelukkig een hele boel!

 47. Priscilla van der Ham zegt:

  mijn neefje is gek op lego en zou heel graag de lego speed champions ford mustang GT willen hebben.

 48. Alyt van der Heide zegt:

  Mijn dochter spaart alles van Lego Friends en ze heeft al een heleboel. Haar hele bureau staat er vol mee. En uiteraard hadden we haar 7de verjaardag met thema LegoFriends gedaan.
  Een vliegtuig heeft ze nog niet, die zou ze graag willen kopen.

 49. Marian B zegt:

  Nog gefeliciteerd! Lego is ook gewoon echt leuk en het blijft leuk. Wat een te gekke taart! Mijn zoontje is gek op Cars en op treinen. Dus iets daarvan zal hij kiezen, hij spaart er ook al voor. Dit zou een leuk zomercadeautje zijn!

 50. Iris zegt:

  Wat een toffe actie zeg. Onze zoon wordt in oktober 4 en is nu nog helemaal gek van duplo. Maar zijn vierde verjaardag is een mooi moment om aan een verzameling Lego te beginnen. Mijn kleine Brandweerman Sam zou de 10740 LEGO Brandweerkoffer te gek vinden. En daarbij dat misschien nog een Cars setje, dat zal ook hoge ogen gooien

 51. Saskia zegt:

  Allereerst nog van harte gefeliciteerd ???! Mocht ik winnen dan zou ik mijn zoontje heel erg blij maken met: 76058 LEGO© Super Heroes Spider-Man: Ghost Rider samenwerking.

 52. michael noo zegt:

  Super leuk!!! Ik zou in ieder geval de volgende kopen

  Deze wil mijn dochtertje heel graag dus zou een leuk cadeau zijn…

 53. Loes Ahles zegt:

  Hier kijken we al tijden verliefd naar de gave. Draaimolen! Eindelijk een set die we samen mooi vinden! Want ik ben niet zo van de auto’s en zoonlief natuurlijk wel! Samen bouwen aan zo’n gave set lijkt mij zo leuk!

 54. Fleur zegt:

  Mijn dochters spelen ook graag met LEGO. Ik denk dat ze voor iets zomers zouden gaan, zoals LEGO Andrea en Stephanies strandvakantie

 55. Lisette zegt:

  Gaaf zeg!! Ik heb dus een creatieve bouwer, die doet niet aan sets-volgens-het-boekje. Hij wil dolgraag zijn verzameling witte, grijze en zwarte stenen uitbreiden om zelf een stad te bouwen. Wegenplaten of bouwplaten zijn ook erg welkom. Ik doe dus graag mee!!

 56. Maaike zegt:

  Ik denk dat mijn zoon geweldig blij wordt van de lego city brandweer. Hij is er nog wel wat klein voor, maar meer duplo voelt wat overbodig en dan is dit een mooie start naast de lego van papa van vroeger.

 57. Minke zegt:

  Super gaaf! Luca wil heel graag de duplo set van card dus die zou ik dan kopen. Of een set van lego junior zodat hij daar vast aan kan wennen. Daar hebben ze ook mooie sets van Cars dus dat wordt nog even kiezen. Al denk ik de duplo want dan kan zusjelief er ook mee spelen.

 58. Kristel zegt:

  Proficiat en wat een mooie taart. Grappig idee van het theezakje 🙂

  Wat een leuke winactie. Mijn dochter is helemaal fan van Elsa en Anne en zal Anna’s sneeuwavontuur helemaal geweldig vinden.

 59. lenny Wibbelink zegt:

  Ik zou gaan voor Puppy kampioenschap, puppy verzorgplek en puppy verrassingen. Drie leuke sets voor onze dochter

 60. Ik zou graag meedoen om deze set van Mickey Mouse te kopen voor mijn neefje
  Nog gefeliciteerd met je dochter! Die taart ziet er erg lekker uit.

 61. Jeanet zegt:

  Puppy kampioenschap en puppy verzorgplek en puppy verrassingen

  1. Jeanet Sandink zegt:

   Klopt het dat ik de winnaar ben geworden ????

   1. Marguerita zegt:

    Er heeft inderdaad een Jeanet Sandink gewonnen, maar die heeft een ander e-mailadres dan dat jij gebruikt en heeft van mij bericht ontvangen.

 62. Corinne de Graaf zegt:

  Leuke winactie!
  Voor mijn dochter zou ik deze kiezen en voor mijn zoontje deze

 63. Evi Huys zegt:

  Veeg-en graafmachine van Lego City. Daar moet mijn zoon niet lang over nadenken.

 64. Andy E zegt:

  Ik zou de graaflaadmachine en de graafkraan kopen voor mijn dochtertje. Ik werk zelf vaak met deze machines waardoor zij er in geïnteresseerd is. Dan kan ze er zelf ook mee spelen.

 65. Renate Spee zegt:

  Mike is net overgestapt van de duplo naar de lego. Papa extra blij want die kon zijn collectie van de zolder pakken.
  Maar voor Mike zou ik 10734 Lego Junior sloopterrein willen kopen: net wat makkelijker in elkaar te zetten en hij is dol op vrachtwagens, hijskranen etc! En dan heeft hij een hele eigen nieuwe set.

 66. Goele H zegt:

  De assepoesterkoets, daar zou mijn zoontje dolblij mee zijn, dus die zouden we dan kopen.

 67. Ik kan moeilijk voor mijn dochter bepalen welke set het gaat worden, maar ik gok dat het een lego-friendsset gaat worden als wij deze bon zouden winnen. Al stond ze zich pas ook te verlekkeren bij het Magisch IJspaleis van Frozen (Lego Disney Princess), dus die zou het ook zomaar kunnen worden! Maar omdat die wat duurder is zouden we het voor haar verjaardag doen in oktober.
  En bouwen bij BrickKing staat ook nog op de planning deze vakantie! Superleuk dat ze dat doen!

 68. Marian van Trigt zegt:

  Het ziekenhuis staat bovenaan voor de meisjes. Met bon toch leuk om te kopen.

 69. Cobi zegt:

  Dat zou iets van Lego city worden denk ik alhoewel de minecraft hier ook populair wordf

 70. Bodil zegt:

  Allereerst… Wat een geweldige taart!!! 😀
  En wat een bult duplo om uit te zoeken zeg! Kleine zus is 2, dus wij zitten er voorlopig nog middenin. 😉
  Grote zus wordt volgende maand 5 en wil heel graag ook eigen lego. Op school speelt ze daar wel eens mee en dat vindt ze nu toch al een stuk leuker.
  Mochten wij met het tegoed iets mogen uitzoeken, dan gaat ze waarschijnlijk voor 1 van de Disney prinsessen sets. Die zijn echt heel gaaf! Mijn favorieten zijn de Frozen sets, en het kasteel van Ariel en van Belle. Zou geen straf zijn om lekker samen met de meiden te spelen 😉

 71. Esther zegt:

  Wat een super winactie! Lego en duplo is hier zeer geliefd! Ik denk dat we voor de mobiele commandocentrale zouden gaan. De bon is hier een mooie bijdrage aan! En anders iets van de nieuwe jungle serie, die vind ik ook echt geweldig!

 72. Marielle zegt:

  De krachten set en uitrusting van clay hebben onze voorkeur ???

 73. Marielle zegt:

  Te gekke aktie weer. Mijn kleine is verzot op lego en spaart hard om zijn kasteel van nexo knight bij elkaar te krijgen. Lego is zo tijdloos en ideaal. Met zon of regen Lego is altijd leuk

 74. Marian Zw zegt:

  Dat wordt zeker iets van Lego Friends! Wat een gave prijs! Ik denk dat we de pakjeskoerier en de ponydouche kiezen, die staan nog op ons verlanglijstje

 75. Anna zegt:

  Ik zou voor de mijn eerste treinset gaan voor mijn dochter…! ? Geweldig!

  Facebook: An Na

 76. Kelly Aarts zegt:

  Hier is mijn oudste dochter helemaal in de ban van LEGO Friends.
  Op haar lijstje staat nog:
  – Het Heartlake Hotel (even doorsparen… Hihi)
  – De Dolfijnencruiser
  / Het ziekenhuis

  Maar blijft zulk leuk spul. Misschien voor ons ook een goed idee om de Duplo als sets te gaan verkopen!

 77. Anke zegt:

  Dit zal er dan zeker eentje zijn van nieuwe ninjago serie! Kids zijn dol op lego ninjago en kunnen niet wachten op de nieuwe film om alle dozen in “actie” te zien?. Ik doe graag mee!

 78. Gera zegt:

  Bij mij doet de site het niet goed. Hij springt steeds weer op wit en laden als ik naar beneden scroll.
  Dan maar gokken dat ze het roze koffertje van lego junior hebben;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.