Ik doe mee aan de mamachallenge 2017!

Je hoeft niet op vakantie om je kinderen een leuke zomervakantie te geven! De afgelopen jaren hebben wij zelf een staycation gehouden en deed ik mee aan de Mamachallenge. Tijdens de zomervakantie dagen we elkaar met een groep mamabloggers uit om leuke activiteiten met de kinderen te ondernemen aan de hand van 10 thema’s. Hierover zullen we een blog schrijven om onze lezers te inspireren. Natuurlijk linken we ook naar elkaar zodat je de leukste invullingen van deze #mamachallenge2017 kunt bekijken en natuurlijk op je eigen manier toepassen :-). Ik heb er weer zin in, jullie ook?

Dit jaar heeft Merel van Lotus Writings de organisatie op zich genomen en alle leuke logootjes gemaakt waaraan onze mamachallenge posts te herkennen zijn. Ik vind het beeldmerk erg vrolijk geworden!

Thema’s van de Mamachallenge 2017

 • Zomerse Outfit of the Day
 • Knutselen
 • Recept ijs
 • Recept fruitwater
 • Het regent!
 • Picknicken
 • Beste Speeltuintjes
 • Gratis uitstapje
 • Waterpret
 • Me-Time

Net als de andere jaren kunnen de deelnemers zelf kiezen welke thema’s ze hier uit pikken en hoe vaak ze daar hun eigen invulling aan geven. Je hoeft dus niet over alle thema’s te schrijven of een bepaalde volgorde aan te houden. Het is tenslotte zomervakantie. De thema’s om mee aan de slag te gaan zijn in ieder geval weer laagdrempelig en prima in te passen in onze staycation. We gaan er iets leuks van maken!

Wie doen er mee?

Deze bloggers doen mee aan de Mamachallenge 2017 en gaan aan de slag met 10 toffe uitdagingen die jij zelf ook kunt doen met je kinderen. Waar kun je inspiratie opdoen? Wie bloggen er over de manier waarop zij deze uitdagingen hebben ingevuld?

Emy (Kaboutertuin blogt)
Fatima (Fatimama)
Fleur Miller (Miz Flurry)
Fleur Veldkamp (Mama’s Liefste)
Gerdi en Marianne (Blond en Bruin)
Ilse (Kreanimo)
Janske (Janske)
Josan (Good Girls Company)
Joyce N.  (Joy from Joyce)
Joyce S. (Mama Kletst)
Judith (Mommy Loves Pink)
Kim (Krachtige Moeders)
Kimberley (Gewoon Wij)
Kimberley C. (Lifestyle Kimberley)
Krystle (Batboy)
Leonie (Mijn Kind kan de Was doen)
Linda (Go or No Go)
Lodi (Lodi Blogt)
Mahwish (Mammie Mammie)
Marguerita (Marstyle)
Marieke (Marieke Blogt)
Marijke en Hanneke (Mama’s met Thee)
Marjon (By Jon)
Mary-Lou (Mamalou Blogt)
Meike (Je kindje doet het zo)
Merel (Lotus Writings)
Minke (Mama Minke)
Mirjam (Met Mirjam)
Monique (Monique van Bokkum)
Nathalie de Martelaere (Unicorns and Fairytales)
Nathalie Mulckhuijse Hoekema (Volgmama)
Nathalie Wakker (Veusteveul)
Nicole (Meisje Eigenwijsje)
Priscilla (Glim)
Ramona (Kijk Mama)
Roelina (Roelina)
Roxanne (Roxxy 84)
Saskia (Saskia’s Wereld)

Weer een hele lijst dus, waaronder veel blogs die ik nog niet zo goed ken!

Nieuwsgierig naar de dingen die ik tijdens de vorige mamachallenges heb gedaan met de kinderen? Klik hier voor het overzicht, erg leuk om eens terug te kijken en naar de ijssalon vind ik een hele leuke om nu ook op onze vakantieplanning te schrijven.

Heb jij een vakantieplanning gemaakt voor je kinderen? En ga je meedoen met de challenge? (Ook al blog je er niet over, is toch leuk om er je eigen invulling aan te geven!)

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Wendy zegt:

  Vorig jaar heb ik meegedaan, maar dit jaar heb ik de oproep blijkbaar gemist. Kan ik me alsnog inschrijven???

  1. Marguerita zegt:

   Moet je even naar de mamachallenge 2017 facebookgroep gaan Wendy!

   1. Wendy zegt:

    Bedankt. Heb me meteen aangemeld 🙂

 2. Xenia zegt:

  Leuk!
  Ik zag hem voorbij komen en heb me op het laatste moment ingeschreven , ben heel benieuwd!

 3. MarjonS zegt:

  Leuk! Ik moet me nog even verdiepen in de opdrachten, welke het gaan worden. Alle 10 red ik niet ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.