De Magie van mijn Naam

Mijn dochter is vandaag jarig, ik ben zes jaar moeder! Wooohooo! Heb je dit boek gisteren gespot in mijn artikel met 6 toffe cadeaus voor een 6-jarige? Eigenlijk zijn gepersonaliseerde boeken niet echt aan leeftijd gebonden. Ze doen het altijd goed als kraamcadeau of op een kinderverjaardag. Eén van de nieuwste uitgaven op dit gebied is ‘De Magie van mijn Naam’, waarin je kindje in zijn of haar dromen ontdekt voor welke prachtige eigenschappen de letters van zijn of haar voornaam staan.

Wij hebben meerdere gepersonaliseerde boeken in huis, maar ik blijf het een bijzonder cadeau vinden. Voor een verjaardag, zwemdiploma, Sinterklaas of als kraamcadeautje, bij jonge kinderen zit je altijd goed als hun eigen naam er in voorkomt.

magie van mijn naam
Jarige Jet!

Mijn dochters kregen beiden een boek thuisgestuurd met daarin hun voornaam als rode draad voor het verhaal: ‘De Magie van mijn Naam’. Dit boek is voor ieder kind weer anders. Gelukkig kun je het als gever van dit cadeau wel vooraf zelf digitaal bekijken. Bovendien is er op de eerste bladzijde ruimte voor een persoonlijke boodschap, waar je zelf invulling aan kunt geven.

magie van mijn naam

Waar gaat het boek over?

In ‘De Magie van Mijn Naam’ gaat je kind met een toverfee op reis. Onderweg ontdekt het allemaal eigenschappen die gekoppeld zijn aan de letters van zijn of haar eigen naam. Achterin het boek eindigt het verhaal met alle letters en eigenschappen opgesomd. Uiteraard zijn het allemaal mooie eigenschappen, behalve de letter Y die mijn oudste dochter in haar naam heeft. Die staat voor Yahtzee, ze houdt gelukkig van spelletjes 😉 .

Nederlands of Engels? Gaaf persoonlijk boek!(Opent in een nieuwe browsertab)

Wat vinden wij ervan?

Beide dochters zijn erg blij met hun boek en ik ben zelf tevreden over het contact met de klantenservice na het ontdekken van een foutje. Problemen werden snel opgelost en ik kreeg een nieuw boek thuisgestuurd. In de boeken staan ontzettend mooie, kleurrijke platen. Ze zijn daarom heerlijk om voor te lezen, maar mijn 6-jarige leest het ook al een beetje zelf. De jongste bladert haar boek graag door om de prachtige prenten te bekijken en herkent de letters van haar voornaam.

Mijn eigen naam – met 10 letters – leent zich natuurlijk perfect voor het geven van een indruk, dus ik heb even een screenshotje gemaakt van de laatste pagina met mooie eigenschappen.

Marguerita eigenschappen

“Marguerita, wil jij je voornaam veranderen?”(Opent in een nieuwe browsertab)

Als je wilt bekijken hoe dat er voor jouw kind(eren) uit zou zien, klik dan even door naar de website. Voer de naam in en je ziet het eindresultaat. Leuk? Dan bestel je en zo niet, dan niet maar heb je het wel even gezien. Eén boek kost 26,90 euro, maar bestel je er meer dan krijg je korting op dit aankoopbedrag.

magie van mijn naam

Winactie

Ben jij precies op zoek naar zo’n bijzonder naamcadeau? Laat hieronder weten voor wie jij graag een dergelijk boek zou bestellen en waarom. Dan maak je namelijk kans op shoptegoed! Ik mag 2 shopcodes voor een exemplaar van De Magie van mijn Naam verloten. De enige vereiste is dat je hieronder reageert met een geldig mailadres. Wat je verder nog mag doen is De Magie van mijn Naam volgen op Facebook, het winactie bericht op de facebookpagina van Marstyle liken, vrienden taggen of het berichtje delen, mij volgen op allerlei kanalen, mijn dochter feliciteren met haar verjaardag of een geluksdansje doen.

De gelukkige winnaars zijn volgens Naamloten: K. van Kammen en Linda Raaijmakers. Van harte gefeliciteerd, ik mail jullie de (Opent in een nieuwe browsertab)bestelcode!

Magie van mijn naam, gepersonaliseerd boek

Doe je mee? Heb jij al eens een persoonlijk boek besteld?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Evi Huys zegt:

  Hier 2 jarigen in huis komende weken, waarvan eentje heel erg bezig is met hoe zijn naam geschreven wordt. Ik denk dat hij dit boek heel erg hard zou apprecieren.

 2. Celia zegt:

  Mijn beste vriendin haar dochtertje is in april jarig en zij is helemaal gek van haar eigen naam te zien. Zij wordt vier en herkend overal de eerste letter van haar naam, ze schreeuwt dan; “kijk mijn iegarek” (Y). Zij zou een naam boek zeker geweldig vinden!

 3. Anne zegt:

  Zeker weten dat mijn zoon dit ook een fantastisch boek vind. Zo leuk al die gepersonaliseerde cadeau’s vandaag de dag.

 4. Anneliese de Waal zegt:

  Ik doe graag mee voor mijn dochters, heel erg leuk, zit er prachtig uit !!.

  Groetjes Anneliese de Waal

 5. Sanida s zegt:

  O wat leuk! Ik doe graag mee voor mijn zoontje Benjamin. Lezen is geweldig en al helemaal als het boekje over hemzelf gaat!
  P.s. alle bovenstaande acties zijn gevolgd en van harte met je dochter!

 6. Nelly zegt:

  Ik loot graag mee.

 7. Manon Toemen zegt:

  Gefeliciteerd met je dochter!
  Ik zou dit prachtige boek graag willen winnen voor onze oudste zoon Gijs van 4 jaar.
  Hij kan het dan bij de geboorte van zijn kleine broertje krijgen (begin juni)
  Zodat we nog eens extra laten merken hoe belangrijk hij voor ons is!

 8. michael noo zegt:

  Ten eerste uiteraard gefeliciteerd! Ten tweede wat een super leuke actie. Doe heel graag mee voor ons prinsesje Abbygail

 9. Oma Will zegt:

  Allereerst feliciteer ik je dochter met haar 6e verjaardag. En doe ik voor haar een geluksdansje die zijn weerga niet kent.
  Graag doe ik mee voor mijn kleindochter, die vindt dit vast een leuk boekje, zo met haar eigen naam er in genoemd.
  Ik volg je op Bloglovin.

 10. anja zegt:

  leuk ik doe graag mee voor mijn neefjes

 11. Brigitte Weijers zegt:

  Wel ooit een boekje met een boodschap van Sinterklaas besteld maar ditlijkt me toch wel veel leuker.

 12. Carmen zegt:

  Wauw wat een geweldige winactie! Dit boekt lijkt me zo leuk voor mijn zoontje Dean, hij is weg van boeken en voorlezen. Nog leuker als zijn naam erin voorkomt, dan gaat zijn kleine vingertje richting zijn buikje en wijst naar zichzelf als hij zijn naam hoort. Met social media ben ik niet zo een ster, dat heb ik dan ook niet. Ik wil je dochter van harte feliciteren met haar verjaardag. Maar ook jij van harte gefeliciteerd met het feit dat je alweer 6 jaar moeder bent. Het is en blijft bijzonder! Geniet van elkaar. Liefs Carmen

 13. Leuk boek voor een lieve prinses.

 14. wilmsen anita zegt:

  ik doe graag mee voor mijn kleindochters

 15. Nina Mol zegt:

  Super origineel! Erg leuk!!

 16. Jan zegt:

  Super leuk om onze dochter de magie achter haar naam te laten ontdekken.

 17. Tamara zegt:

  onze dochter die nu leert lezen, en dol is op haar eigen naam lezen!

 18. Marcia Kan zegt:

  Wat leuk! Dit zou echt in de smaak vallen bij onze meiden en vooral bij onze jongste van 6 jaar. Wat bijzonder als haar personage (Hannah) op reis mag met de toverfee! Binnenkort mag ze afzwemmen voor haar B-diploma, dit zou een geweldig cadeau voor haar zijn. Duimen draaien!

 19. Sazou zegt:

  Hiep Hiep Hoera! Nog van harte gefeliciteerd met de 6e verjaardag van jouw mooie dochter! Wat onwijs speciaal zeg! Dit zou een prachtig verjaardagscadeautje zijn voor de eerste verjaardag van mijn lieve petekindje! Samen verdwalen in zijn gepersonaliseerde wondere fantasie wereld! Super bedankt voor deze Magische kans Marguerita! 😀

 20. melissa zegt:

  Time flies. Mijn zoontje wordt vandaag 4 jaar. En ik doe ook graag voor hem mee. Voorlezen is extra belangrijk gezien zijn logopedie en dit trekt zeker weten zijn aandacht.

 21. Celina zegt:

  Wat gaaf! Nog gefeliciteerd met je dochter! Ik doe graag mee, wij hebben een gepersonaliseerd boekje (van een zwitsal actie toen) en daar is mijn zoontje al dol op… Dit boek gaat hij vast en zeker al helemaal fantastisch vinden, en ik ook 🙂

 22. Marian B zegt:

  Nog gefeliciteerd met je dochters verjaardag! Ik doe graag mee voor mijn eigen dochter, zij heeft nog geen gepersonaliseerd boek. Haar broer wel, lijkt me leuk dat zij ook zo iets heeft. Ben zelf ook erg nieuwsgierig naar dit boek.

 23. yvonne zegt:

  Wat onwijs leuk zeg. Ik doe graag mee voor mijn nieuwe nichtje. Zou het heel leuk vinden om haar straks als ze wat groter is te mogen voorlezen uit het boek met haar eigen naam. Mijn Facebooknaam is: Mini On.

 24. elisabeth maria martina zegt:

  wat een leuke actie, ik doe graag mee voor kleinzoon quinn
  #duimendatikwin

 25. Cindy Jerphanion zegt:

  Leren is educatief verantwoord! En ik als mama wil daar grote bijdrage aan leveren bij mijn 3 kinderen! ?lezen en ontdekking!???te gek.
  Ik doe mee!

 26. k v kammen zegt:

  doe graag mee voor mijn dochter, ze is begonnen met lezen op school en met dit boek zal ze er nog meer plezier aan beleven

 27. Iris zegt:

  Gefeliciteerd met je dochter en je zesjarig moederschap! Ik heb ook al een gepersonaliseerd boek voor onze Daan, maar ik doe graag mee voor deze, die ziet er toch wel heel speciaal uit

 28. Jolein koolske zegt:

  Van harte gefeliciteerd !!! Het gaat snel he? Mijn oudste dochter word al bijna 5 en kan niet geloven dat de jaren zo snel voorbij vliegen ?
  Ik waag graag een kansje voor mijn dochters !!

 29. Linda Smeets zegt:

  Van harte gefeliciteerd met je dochter! Hiep Hiep hoera!
  Ik doe heel graag mee voor onze dochter want dit is toch wel een ontzettend bijzonder boek, net zo bijzonder als haarzelf! Ik ben ervan overtuigd dat ze dit ook leuk gaat vinden.

 30. Hartelijk gefeliciteerd met de verjaardag van je dochter D Ik zou dit leuke boek graag winnen voor de eerste verjaardag van ons nichtje Tess op 19 mei <3

 31. Liesbeth zegt:

  Mooie boeken! Ik doe graag mee. Een superleuk kraamcadeau voor een meisje dat pas geboren is. Hier kan ik wel mee aankomen op kraamvisite!

 32. Lieke zegt:

  Gefeliciteerd met je dochter!
  Mijn neefje wordt 8 mei een jaar dus dit zou een leuk cadeau voor hem zijn.

  Ik volg jou en magie naam op facebook (lieke van veen) en heb dit bericht geliked en gedeeld.

 33. Anna zegt:

  Van harte gefeliciteerd! Dit boek lijkt mij erg leuk voor mijn zoon

 34. Leuk zeg! Voor kinderen heeft het iets magisch om hun naam in een boek te zien dus ik vind dit heel bijzonder.

 35. marielle onderwater zegt:

  wow 6 jaar alweer… gefeliciteerd

  en wat een superleuke winactie doe graag mee voor mn dochtertje van 5

 36. Bodil zegt:

  Gefeliciteerd!!! Maak er een mooie dag van! 😀
  En leuk zeg, zo’n boek! Onze oudste dochter heeft al een boek met haar eigen naam en vindt het geweldig. Graag zou ik onze jongste hier ook mee verwennen. Het voelt toch heel speciaal, een eigen verhaal! Om er geen miniverhaaltje van te maken zou ik dan Evi’s tweede naam ook toevoegen 🙂 Fijne verjaardag nog gewenst!

 37. Petra de Mooij zegt:

  Ohhh wat onwijs leuk… ik zou dit boek dolgraag voor mn dochtertje Lotus willen winnen. Ze is dol op lezen (voorlezen) en hoe bijzonder zou het zijn een boek te hebben over haar naam♡

  1. Petra de Mooij zegt:

   Ohhh en natuurlijk van h♡rte gefeliciteerd met de 6e verjaardag van je dochtertje. Liefs uit Sliedrecht

 38. Réwana zegt:

  Wow, dit lijkt me gaaf, zijn eigen naam in een boek, helemaal te gek!
  Dus ik waag een gokje voor mijn lieve Lévi 😉

  En natuurlijk gefeliciteerd met de 6jarige job, een fijne dag gewenst vanuit Arnhem;)

 39. Silke Broek zegt:

  Mijn oudste zoon is momenteel helemaal van het schrijven van zijn naam en de afzonderlijke letters. Hij heeft niet zo’n ontzettend lange concentratieboog, dus ik hoop dat zo’n boek daar misschien verandering in kan brengen..

 40. Natas O zegt:

  Esmée als boekenverslindster…Nu ze in groep 3 zit is lezen helemaal geweldig en aast ze al op haar leesdiploma. Voorlezen blijft nog wel favoriet maar boekjes doen het goed in huize O. Dit is wel een heel bijzonder boekje wat ze zeker gaat koesteren want ze is dol op weetjes en laat dat nou net d emagie van lezen ook zijn 🙂 Daarnaast willen Esmée en ik je dochter alsnog van harte feliciteren met haar verjaardag …hieperdepiep….

 41. G. Jansen zegt:

  Superleuk voor onze dochter! Heb er al vaak naar gekeken, maar steeds over getwijfeld!

 42. Mom zegt:

  Ik ga ook meedoen voor een van de kleinkinderen..

 43. Guusje en Juno zegt:

  Ten eerste van harte gefeliciteerd met je dochtertje haar zesde verjaardag! Heel fijne dag samen vandaag! Het lijkt me erg leuk om dit boek voor mijn kleine meisje te winnen. Ze is dol op boekjes lezen en geniet er enorm van als ik voor haar voorlees. Ze heeft een bijzondere naam die je niet zomaar in boekjes tegen zal komen (ze heet Juno ☺ ) vandaar dat dit boek erg speciaal voor haar zal zijn. *Duim duim*

 44. Anna zegt:

  Oooh wat leuk! Ik doe graag mee ☺️☺️
  Facebook: An Na

  1. Anna zegt:

   Voor mijn dochter Julia die is gek op boeken

 45. Patricia de crom zegt:

  Supergaaf voor onze jayden die binnenkort 6 word en bezig is met de letters en probeert te leZen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.