Aislynn: over Oud & Nieuw

De 5-jarige had weer schrijfkriebels, bij deze haar stukje over Oud & Nieuw. Per ongeluk heeft ze de Capslock-knop ontdekt. Er zijn nog wat tekstjes die ze al heeft geschreven, die in 2017 zullen verschijnen. Ik vind het leuk dat ze wil schrijven en zo oefent ze met typen en spelling. Verzinnen wat ze dan wil schrijven vindt ze nog wel erg lastig 😉 

Out  en   niew

Zaaterag    31  DEECEMBER

VANDAAG   IS   HET     VUURWERK

EN  IK   HEP  EEN   VUURWERK  JURK  AAN

EN  WE  HEBEN   OOLiebolen  op

We    gingen      naar  de   bieoskoop

Noot van de redactie: als verrassing bezochten we vanmorgen de film Sing in de bioscoop. Wat een heerlijke feelgoodfilm is dat! Genieten 🙂

Ik heb alle reacties voorgelezen die jullie onder haar vorige blog achterlieten. Dat vond ze heel erg leuk, dankjullie wel daarvoor! Grappig om te zien dat juist vandaag ineens mijn blog over haar vuurwerkjurk van LoFff veel gelezen is.

Op dit moment logeert de kleine schrijfster een nachtje bij haar zusje op de kamer. Straks om 23.45 uur maken we de meisjes wakker voor een toastje, proosten en het vuurwerk. Ik wens jullie veel warme gezinsmomenten toe en een heel mooi 2017!

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Volgmama zegt:

  Echt een superleuke jurk meid! Ik hoop dat je heerlijk hebt genoten en dat de oliebollen lekker waren.

  1. Aislynn zegt:

   ze waare heel leker

 2. marjonS zegt:

  Voor een 5 jarige, super knap geschreven!
  Wat gezellig bij haar zus op de kamer logeren.
  Gelukkig nieuwjaar voor jullie allemaal 🙂

 3. Mom zegt:

  Haha, grappig en: Happy new year.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.