Sinterklaas winweek: een abonnement op Smult

Kook jij graag? Ik kreeg onlangs het kooktijdschrift Smult van receptenplatform Smulweb thuisgestuurd. Een magazine vol met culinaire inspiratie en heel veel herfstrecepten. Dit Sinterklaascadeau heeft waarschijnlijk een wat langere levertijd, maar alle hobbykoks die zichzelf een leuk cadeautje gunnen moeten zeker meedoen!

Na een rondvraag op facebook, blijkt dat Smult nog heel onbekend is. En dat kan kloppen, het magazine bestaat pas sinds dit jaar! Volgens de uitgever is Smult het snelst groeiende kooktijdschrift van Nederland. Er staan wat algemene foodartikelen in het blad dat ik ontving, bijvoorbeeld tips en recepten tegen voedselverspilling en een uitstapje naar de appelboomgaard, maar bovenal staat het vol met heerlijke herfstrecepten. Bijna 70 stuks!

Lees ook: Recept: gezond appelbrood

smult

Receptenindex

Voorin het blad kun je via een speciale receptenindex snel terugvinden waar het recept dat je uit wilt proberen in het blad te vinden is. In deze herfsteditie kun je bijvoorbeeld de bereiding vinden van een Deens appeltoetjes met karamelnoten, biernootjes, Mexicaanse posole verde en een ontbijtkom met vis. Alle recepten zijn goed zelf te maken (al heb ik zelf nog geen tijd gehad om dat te proberen). Het magazine verschijnt aan het begin van elk nieuw seizoen, dus 4 keer per jaar en kost € 4,95. Op de website van Smult kun je meer informatie vinden.

Lees ook: Turks ontbijtrecept: Menemen

Maak kans op een jaarabonnement

Vandaag maak je op Marstyle kans op een jaarabonnement. Van dit cadeautje kun je dus het hele jaar genieten, al zal hij waarschijnlijk niet voor Sinterklaas in huis zijn. Zelf krijg ik verschrikkelijk veel trek alleen al van de mooie foto’s in Smult. Houd jij van koken? Lees je graag tijdschriften vol culinaire inspiratie? Laat hieronder een berichtje achter, dan maak je kans. Duimpjes en tags op Facebook, deelacties en tweets zou ik allemaal erg lief vinden, maar zijn niet verplicht. Een geldig mailadres gebruiken bij je reactie wel, anders kan ik geen contact opnemen 💡

Oh wat was dit lastig zeg, zoveel vaste lezers die regelmatig een leuke reactie achterlaten hebben gereageerd op deze winactie. Ik gun het jullie allemaal, maar er kan er helaas slechts 1 winnen. Naamloten heeft gelukkig weer de beslissing voor me genomen, de winnaar is geworden: Anja! Van harte Anja, komt helemaal goed met de groenten uit je moestuin. Ik ga je mailen voor de afhandeling.

Lees ook: Ecostoof review: de ’theemuts’ die je eten gasloos gaart

Maak jij graag bijzondere gerechten? Vind je het leuk om nieuwe dingen te proberen in de keuken?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. k v kammen zegt:

  lees graag de mamastressmomenten, het laat zien dat iedereen menselijk is en wel momenten heeft waarop het even allemaal teveel is.

 2. k v kammen zegt:

  kan ik mooi weer wat inspiratie op doen!

 3. Melissa zegt:

  Lijkt me heerlijk, om de paar weken een tijdschrift met lekkere gerechten in de brievenbus, ik doe graag mee!

 4. Nadia zegt:

  Leuk! Ik hou van koken en bakken. Foodtijdschriften zijn goed voor inspiratie in de keuken. Vooral met de seizoen koken vind ik leuk. Ik doe graag mee met deze winactie.

 5. Raaf Klein zegt:

  Ik ben gek op foodtijdschriften, ziet er erg smakelijk uit ook. dus ik doe graag mee!

 6. Henrieke zegt:

  Leuk, ik ben gek op koken! Meestal doe ik dit uit kookboeken en de gratis magazines van AH/Jumbo/Hoogvliet. Ik ben wel heel benieuwd naar het Smult magazine en waag dus graag een kansje. Hopelijk ben ik niet te laat, ik zie geen einddatum staan.

 7. Anja zegt:

  Leuk voor nieuwe recepten! Om de groenten uit mijn moestuin te verwerken misschien…

 8. Jacqueline zegt:

  Ik ben zeer benieuwd naar alle Smult recepten! Ik sta graag in de keuken, maar vind het wel mooeilijk iedere dag weer iets gezonds en lekkers op tafel te zetten. Misschien kan Smult me nieuwe inspiratie geven!

 9. Anna zegt:

  Dit is echt perfect voor mijn schoonmoeder.. hihi
  Facebook: An Na

 10. Liesbeth zegt:

  Leuk, lekker! Ik doe graag mee!

 11. Hanane Rebha zegt:

  Ik ben dol op koken maar ook op lezen. Lijkt me gaaf een tijdschrift waar ik inspiratie op kan doen, waar ik meer kan lezen over bepaalde gerechten en ingredienten.

 12. Marianne zegt:

  Ik ben dol op kook en bak-inspiratie. Gisteren heb ik heel de dag in de keuken gestaan. Om half negen begon ik al aan mijn suddervlees. Daarna heb ik een sinterklaastaart en pepernoten gebakken. En niet te vergeten een heerlijke soep. Dus dit is echt een passend cadeautje voor mij Marstyle-Sint!

 13. Gera zegt:

  Jaaaa daar is tie! Ik doe mee!

 14. Nicolien zegt:

  Koken en bakken, doe niets liever! ?

 15. Jolana zegt:

  Wat een leuke winactie. Erg nieuwsgierig ook naar het tijdschrift smult. Zou graag een abonnement winnen. Even wat nieuwe inspiratie op doen!!!

  1. Jolanda zegt:

   Haha zie dat ik mijn eigen naam verkeerd heb geschreven. Groeten Jolanda

 16. Maria zegt:

  heerlijk om inspiratie op te doen

 17. Erika van koert zegt:

  Wat leuk ! Ik doe graag mee. We proberen de laatste tijd steeds meer nieuwe dingen uit en dan is het toch fijn als je alles zo makkelijk gebundeld in een tijdschrift hebt

 18. Diana Nonkes zegt:

  Dat is wel super leuk ?

 19. Marian Zw zegt:

  Dat vind ik nu eens een leuk mama cadeau. Ik ken dit blad ook nog niet, lijkt me echt een gezellig blad om in de neuzen en inspiratie op te doen. Handig ook met de index voorin!

 20. Marjo zegt:

  Koken vind ik erg leuk, en met een eigen moestuin is het fijn om een kookblad, te hebben met inspiratie voor het seizoen. Doe dus heel graag mee!

 21. Maria Maas zegt:

  Ik wil graag experimenteren met vegetarische gerechten (iedereen in huis, behalve ik, is vegetarisch). Helaas vallen ze niet altijd bij iedereen in de smaak. Dus goed advies is zeker welkom! Daarnaast hou ikzelf wel van vlees en daarmee wil ik mezelf af en toe eens echt verwennen. Dus iets speciaals, maar niet teveel. Een gerecht dat ik kan toespitsen op 1 of 2 porties of kan invriezen…. En de inspiratie voor feestdagen, daar kan ik niet zonder. Met Kerst sta ik weer aan het roer en ik wil heel graag een mooi visgerecht (naast vlees) op tafel zetten, maar hier heb ik echt geen kaas van gegeten, want niemand in mijn gezin eet vis, maar de rest van de familie (die dan aanschuift) is er dol op! Het zou dé verrassing van het diner zijn! Helpt Smult iedereen smullen?

 22. Monique Weber zegt:

  Een heerlijkere prijs is er niet ik dope dus graag mee een jaar lang smult heerlijk idee

 23. cindy pater zegt:

  Lijkt mij heerlijk, ben gek op food magazine’s

 24. Nina zegt:

  Ooeeeh ideaal! Ik heb een kookclubje dus altijd inspiratie nodig!

 25. Lies zegt:

  Zo super leuk!!!! Ik zou heel graag meedoen voor mijn opa en oma (en natuurlijk voor mijzelf, want uiteindelijk kom ik ze ook wel weer pikken), dan kan ik fijn komen genieten van alle kookinspiratie die zij opgedaan hebben en hebben zij wat leuks over de post!

 26. Thea zegt:

  Ik kook en bak heel graag en kan altijd wel meer inspiratie gebruiken. Heerlijk om ’s avonds met een culinair tijdschrift op de bank te kruipen!

 27. Nynke zegt:

  Wat leuk zeg, ik kijk regelmatig op smulweb voor inspiratie, maar het tijdschrift kende ik niet. Lijk me leuk om een jaar lang mee kennis te maken.

 28. Nicole zegt:

  Koken is ontspanning in ons drukke gezin, de keuken de relax plaats voor mama. Alle vier de kinderen vinden het geweldig als ze me mogen helpen. En soms mag dat. Afwassen, snijden, mixen, roeren, proeven….

 29. Monica zegt:

  Ja graag! Kan ik weer allemaal nieuwe dingen uit gaan proberen. Smult is echt zo’n leuk blad, met recepten die gewoon haalbaar zijn.

 30. Jacmana zegt:

  Ja ik vind het heel vaak moeilijk over wat ik nu weer klaar moet maken, dus ik zoek heel veel inspiratie

 31. Bianca zegt:

  O dat lijkt me echt geweldig! Ik kook en bak heel graag, maar het ontbreekt me soms aan inspiratie. Dit abonnement helpt me vast mee om superlekkere maaltijden te maken 🙂

 32. Mom zegt:

  Ik houd niet zo van koken maar misschien dat dit blad mij een beetje kan helpen….

 33. Maris zegt:

  Voor de inspiratie als ik geen zin heb om te gaan koken zou ik dit blad erg leuk vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.