STAR WARS: The Force Awakens

Star Wars: The Force Awakens, verbrak met 2 miljard dollar aan ticketverkoop wereldwijd alle filmrecords. Mijn broertje is al jaren groot fan van deze reeks en vroeger plaagden we hem weleens met zijn Star Wars poppetjes verzameling. Die eerste 3 films mogen dan klassiekers zijn, meer dan ‘best leuk’ vond ik ze niet. De nieuwere films vind ik wel leuk, zeker dat laatste film The Force Awakens is fijn kijkvoer. 

Sinds 6 april is deze te koop op dvd en op 16 april kwam de Blu-Ray uit. Met limited edition sleeve zodat je van voorkant kunt wisselen. Ten opzicht van de dvd bevat de Blu-Ray leuke extra’s. Die ik dus eigenlijk met mijn broertje moet bekijken, haha. (Je mag hem ook lenen hoor broertje.) Wat zijn de extra’s? Een exclusieve documentaire neemt de fans mee op een reis achter de schermen en laat zien wat er kwam kijken bij het maken van Star Wars: The Force Awakens. Het bonusmateriaal bestaat verder uit niet eerder vertoonde scenes en interviews met zowel de makers als acteurs, die lang bewaarde Star Wars-geheimen onthullen.

Thor Ragnarok gezien in Pathé IMAX in Rotterdam!

De trailer:

Ik vond het een erg leuke film, vooral het ronde robotje BB-8 was grappig en een leuke toevoeging. Lekker kijkvoer, veel actie en er valt genoeg te lachen. Speciaal voor mijn broertje en andere films even inzoomen op de extra’s:

 • Geheimen van The Force Awakens: Een reis door de film – Ontdek hoe Star Wars: The Force Awakens tot stand is gekomen in deze korte documentaire. Goed bewaarde geheimen worden gedeeld door zowel cast- als crewleden.
 • Het verhaal ontwaakt: Eerste leessessie – Oude bekenden én nieuwe castleden blikken terug op de eerste keer dat zij gezamenlijk het script doornamen.
 • BB-8 bouwen – Hoe brachten de filmmakers deze nieuwe droid tot leven op het witte doek? Hoe werd deze absolute publieksfavoriet gebouwd en toevoegd aan de bestaande Star Wars universe.
 • Wezens en vakwerk– Aanschouw hoe de makers nieuwe wezens tot leven brengen in Star Wars: The Force Awakens.
 • Blauwdruk van een strijd: Gevecht in de sneeuw Een blauwdruk van de gevechtsscenes. Beleef het lightsaber gevecht tussen Rey en Kylo Ren.
 • John Williams: De zevende symfonie Deze legendarische componist deelt zijn persoonlijke ervaringen over zijn werk voor Star Wars: The Force Awakens.
 • ILM: De visuele magie van de Force Werp een blik op het tot stand komen de artistieke en visuele effecten van de film.
 • Force For Change – Helden komen voorbij in alle soorten en maten. Zie zelf hoe het Star Wars: Force for Change initiatief Star Wars-fans uit de gehele wereld samenbrengt en hoe zij de Force gebruiken om anderen te helpen.
 • Plus Deleted Scenes

Ice Age: Collision Course, is een deel 5 nog wel leuk?(Opent in een nieuwe browsertab)

Waar gaat de film over? 

Wanneer Kylo Ren en de sinistere First Order uit de as van het Keizerrijk herrijzen, is Luke Skywalker vermist terwijl het sterrenstelsel hem nodig heeft. Het is aan Rey, een wrakverzamelaar uit de woestijn, en Finn, een voormalig Stormtrooper, om de krachten te bundelen met Han Solo en Chewbacca in een wanhopige zoektocht naar de enige hoop om vrede te brengen in het sterrenstelsel.

Winactie!
Winactie!

Winactie

Ik mag van Disney nog iets leuks doen, namelijk een filmpje verloten! De film is bedoeld voor 12 jaar en ouder, dus houd daar rekening mee als je meespeelt voor je kinderen. Laat mij hieronder weten of je kans wilt maken op de dvd of de Blu-Ray en of je deze film al gezien hebt.

Winnaar: de winnaar die maar uit Naamloten blijft rollen is geworden Arjan! Gefeliciteerd, maar dat telt niet want ik wilde jou als bonuswinnaar mijn Blu-ray al schenken. Heel veel kijkplezier, ik weet dat hij goed terecht komt. De dvd (heb via De Mama Company ook een winnaar die de Blu-Ray koos) gaat naar Ciska Verzijden! Van harte en vertel al je vrienden hoe leuk mijn blog is *kuch*

The Boss Baby: de DVD release en spionnentraining(Opent in een nieuwe browsertab)

Heb jij alle Star Wars films gezien?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. E zegt:

  Ik doe heel graag mee. Deze film lijkt me erg leuk.

 2. Ciska Verzijden zegt:

  Mijn zoons (19 en 16) zijn volledig geindoctrineerd door mij, Star Wars fan van het eerste uur. Ze hebben volgens mij eerder Star Wars gezien dan Bambi (daarin gaat de moeder dood, zielig !) Uiteraard alle films – meerdere malen – gezien en deze ontbreekt helaas nog in de verzameling, dus jazeker wil ik graag meedoen, liefst de blu-ray.

 3. Corinne de Graaf zegt:

  Ik doe mee voor mijn man.Graag de blu-ray.

 4. Sabrina zegt:

  Mijn man en zoon hebben deze in de bioscoop gezien, maar ik niet. Ik zou graag de dvd winnen om samen te kijken! Family time 🙂

 5. Anna zegt:

  Leuke film voor mijn vriend en zijn zoon Samen genieten!

 6. Dikkiedik zegt:

  Ik ben heel Selfish , ik doe mee voor mezelf, ik ben een megafan van het eerste uur, heb alle films meerdere malen gezien en ook van dit deel heb ik genoten. Ik ben benieuwd naar de extra’s en doe dus graag mee voor de Blu-ray.

 7. Loes Hoekstra zegt:

  Ja, ik heb ze allemaal minimaal 1x gezien. Blijft erg leuk om naar te kijken

 8. Ilse Brinkhuis zegt:

  Ohhh super! Hier alle films gezien. Deze samen met mijn zoon van 14. Zou leuk zijn de film te mogen winnen. Kunnen we weer kijken. Dvd 🙂

 9. Ling Choi zegt:

  Ik doe graag mee voor mijn tienerzoon. De Dvd graag

 10. Inge Schuurmans zegt:

  Mijn vriend heeft de film in de bios gezien en vond hem geweldig. Hij is zowiezo al heel lang Star Wars fan en had zelfs tot kort geleden een ruimteschip van een meter lang gemaakt van Lego in zijn huiskamer staan ?. Ik doe dus mee voor mijn vriend Mike en hij zou helemaal blij zijn met een Blu-Ray.

 11. Inge Schuurmans zegt:

  Mijn vriend heeft de film in de bios gezien en vond hem geweldig. Hij is zowiezo al heel lang Star Wars fan en had zelfs tot kort geleden een ruimteschip van een meter lang gemaakt van Lego in zijn huiskamer staan ?. Ik doe dus mee voor Mike en hij zou helemaal blij zijn met een Blu-Ray.

 12. Marianne zegt:

  Doe graag mee voor een dvd, mijn vriend heeft alle films gezien.

 13. Lodi zegt:

  Ik zou de dvd wel graag willen winnen. Voor mijn vader :). Star Wars was namelijk ooit de eesrte film waar mijn zusje en ik samen met hem heen gingen in de bioscoop. Dat was toen nog wat haha. We hebben de film trouwens nog niet gezein.

 14. Fleur zegt:

  Aan mij niet besteed, maar mijn vriend heeft ze zeker allemaal al meer dan 10x gezien. Met uitzondering van de nieuwste natuurlijk , maar doe daarom graag voor hem mee ;D

  1. Fleur zegt:

   o ja, ik doe mee voor de DVD

 15. Joanna zegt:

  Dan doe ik mee voor de blueray

 16. stefana zegt:

  Ik zou graag de blueray winnen voor mijn mannetje. Groot fan 😉

 17. Arjan zegt:

  Ik heb de film drie keer mogen zien in de bioscoop. Dit deel vond ik de perfecte mix tussen het visuele geweld uit de nieuwere films en het echte Star Wars gevoel uit de originele films. Ben benieuwd of ze deze lijn door kunnen trekken in de volgende delen. De trailer voor de komende spin-off Rogue One ziet er in ieder geval alvast veelbelovend uit! Hopelijk kan ik deel zeven The Force Awakens binnenkort thuis op Bluray bekijken!

 18. Els zegt:

  Ik doe graag mee voor mezelf, ik heb deze nog niet gezien. Leuk voor een filmavond met de man! (graag de dvd).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.