Poldermama december Winspiratie

Na het succes van de vorige winspiratieblog, wil ik proberen om deze rubriek maandelijks te herhalen. Een overzichtje van leuke winacties op andere blogs dus. Omdat winnen gewoon zo’n heerlijke positieve boost geeft, net op de momenten dat je dat goed kunt gebruiken. Zo lazen jullie al dat ik mijn verjaardag niet kon vieren en zowaar op deze dag ineens 3x in de prijzen viel!

Later deze week was het weer raak. Voor een alleenstaande moeder (je moest iemand nomineren) won ik een cadeaubon voor de Intertoys, cadeaubonnen zijn altijd leuk. Kun je zelf iets moois uitzoeken. Na het lezen van haar enthousiaste reactie opende ik het volgende mailtje in mijn mailbox. Een bericht van JAN Magazine, dat ik een mooie cadeaubon heb gewonnen van Essenza (dekbedovertrekken) en daar binnenkort meer van zal horen. Spannend hoor! Kan niet wachten om te gaan shoppen.

 

Check het mooie Frozen logeerbed dat uit de Zak van Sinterklaas kwam 😉 mooi gewonnen cadeau bij Disneykamers.nl en nog nuttig ook!
 
Wie mij volgt weet het inmiddels wel, veel meedoen loont! Waag dus een vrolijk gokje bij de acties die jou leuk lijken en kijk goed wanneer de winnaars bekend worden gemaakt. Niets is frustrerender voor de blogger in kwestie om opnieuw te moeten loten omdat de winnaar niet reageert. Wat ik met mijn zieke hoofd nu moet gaan doen bij De Mama Company, omdat de winnares van de Minions dvd alleen via facebook reageerde en blijkbaar mijn reactie niet heeft gezien. Ze heeft ruim een week de tijd gehad om te reageren… En de site ligt plat… Wilde daar vanmorgen ook al een winnaar loten voor de Lucardi actie, maar naamloten gooide op de ipad steeds het scherm met ingevoerde namen leeg. Onthoud dus goed dat de blogger in kwestie veel tijd heeft gestoken in de winactie en dat het wel zo netjes is om daar rekening mee te houden.

 

Niet gewonnen, maar deze spicy houmous van Sabra kwam uit de #foodiebox . Erg lekker tijdens het nalopen van al deze leuke winacties of tijdens het bloggen, met brood of naturelchips om te dippen.
 
Winacties voor Mama

Made by Malou verloot een SuperTrash clutch

Bij Healthy Kelly maak je kans op een goed gevulde maaltijdbox en een fotoshoot

Houd je van gezond eten? Dan kun je meedoen aan de actie van Healthy Kelly waarbij je kans maakt op het boek 100% suikervrij

Toe aan vakantie? Bij Curvacious op de blog maak je kans op een cheque van Eurocamp van maar liefst 200 euro!

De kaarsjes mogen weer aan! Doe daarom mee aan de winactie van Curvacious waarbij je kans maakt op een heerlijke geurkaars van The body Shop

Of misschien wil je wel graag een nieuw hoesje voor je smartphone? Dan surf je naar de blog van Ester Depret die er een naar keuze mag verloten

Bij Website4Mama kun je een erg leuke set kerstkaarten winnen

Star Wars komt binnenkort weer met een nieuwe film, Princess Leia regelde met BIC een gave winactie met pennen die eigenlijk niet in Nederland verkrijgbaar zijn 

Beautyqueens surfen naar de blog van Twinkelbella, waar je kans maakt op een zalig Zarqa pakket 

Mamakletst heeft nu een mooie mobiele actie: je kunt bij haar een Doro smartphone winnen!
Winacties voor de kids

Zoek je nog een leuke rugzak? Made by Malou verloot een schattige van Kidzroom

Heb jij een zoon met of going on maat 116? Check dan de blog van Everyday Life waar je kans maakt op een stoer shirt van Noppies

Go or No Go mag een boekenpakket weggeven van Zapp4kids 

Bij Go or No Go maak je ook nog kans op een Kiddycolors product naar keuze, zoals een muziekdoosje

Houd je van zwartwit? Check de blog Oh my Macushla waar je 30 euro shoptegoed kunt winnen bij webshop JuneandJulian

Heb je digitale kids? 😉 Dan moet je deze winactie zeker bekijken, je maakt bij Pinkit kans op een VTech Digigo

Juf Maike geeft leuke tips om je kinderen bij het fenomeen kerst te betrekken en met ze in gesprek te gaan en daarbij verloot ze een prentenboek over De Kleine Kerstman

Baby winnen? Helaas, Princess Leia heeft op Instragram wel een babygiveaway met allemaal hebbedingetjes voor wie een baby heeft of krijgt 🙂

The Fresh Gang verloot schattige vossenkniekousjes <3

Kruipertje thuis? Dan bezoek je MeervanMir waar je organic kneepads & socks kunt winnen

Zelf heb ik meegedaan aan de actie waarbij je kans maakt op het boek ‘Help, help, hoera!’ ook bij MeervanMir, dit boek over kinderpartijtjes komt van uitgever Buskruit met Muisjes

Dhini verloot modespelletjes voor de fashionista 

Geveld door de Frozen-griep? Bij Allinmam win je een Elsa jurk, schoenen en pruik!

 

Vlak voor de 2e verjaardag van mijn jongste won ik een helium ballon bij Greetz via Ouders van Nu
 
Tot slot
Oh en check je ook mijn eigen winactiepagina? Ik verloot een parfum, een reep chocolade en een dvd van Paw Patrol. Verder kun je nu op facebook allerlei adventsacties vinden. Dat zijn kalenders waarbij je elke dag kans maakt op een mooie prijs. Stabilo heeft er bijvoorbeeld een.

Ik wens jullie allemaal weer veel wingeluk! Heb jij laatst nog iets moois gewonnen? Laat hieronder een reactie achter, vind ik leuk 🙂

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me een glitterkanon en probeer met mijn blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 12 jaar. Je leest hier over intens genieten van het leven na longcovid, fijne perks, bijzondere ervaringen en de band versterken met je tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

  1. Fleur zegt:

    Leuk om je blog te lezen! Ik doe zelf al jaren mee met veel prijsvragen op het internet en win ook met regelmaat leuke prijzen! Afgelopen jaar ben ik begonnen met het bijhouden van wat ik heb gewonnen; 102!! prijzen waren dat er in 2015. Ik ben vorige maand een blog (mamasliefste.nl) begonnen en zal daar ook delen wat ik heb gewonnen. Op dit moment heb ik ook nog 2 lopende winacties op mijn eigen blog, een promocode voor de origami app van Juf Jannie en een Mi Moneda Munt. Ik zal ook zeker even een kijkje nemen op jouw winpagina. Ik wens je ook veel wingeluk toe in 2016!

    1. Marguerita78 zegt:

      Dankjewel, dit is echter een oude blog, ik zie dat de datum niet goed is opgeslagen, moet zijn 7 december 2015 en is dus niet meer actueel. Ik ben vorig jaar mijn blog begonnen op http://poldermama.wordpress.com/ maar nu over naar een eigen domeinnaam 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.