Jarig! Jippie!

Vandaag ben ik jarig, jippie! Het was even spannend hoe de dag zou lopen, omdat ik het niet uitgebreid kan vieren. (Mijn man is afgelopen week geopereerd.) Maar wat een leuke dag zeg! Eerst genoten van de meisjes die de cadeautjes in hun schoen vonden en daarna werd er voor mij gezongen :-).

Ze hadden voor me getekend en met papa een mooi cadeau uitgezocht. Ik kreeg een toetsenbord voor de ipad, zodat mijn handen niet zo’n zeer meer doen tijdens het blogjes typen. Zo lief.

Uitgebreid gedoucht terwijl de meiden in bad zaten en daarna zorgde de husband voor een heerlijk ontbijtje. Toen was het tijd om te gaan, want mijn verjaardag vierde ik dan niet, we vierden wel Sinterklaas bij mijn ouders. Zodra ik binnenkwam werd er al direct gezongen en voelde ik me toch wel erg jarig. Maar toen de Zwarte Pieten kwamen en ik op de stoel mocht staan, was het helemaal echt! Dat is lang geleden, dat ik op een stoel mocht staan en toegezongen werd. Superleuk!

Daar sta ik dan op de stoel, in mijn nieuwe GSUS outfit, terwijl er voor me gezongen wordt!
Daar sta ik dan op de stoel, in mijn nieuwe GSUS outfit, terwijl er voor me gezongen wordt!

 

Helemaal omdat ik vandaag eigenlijk nergens op gerekend had, terwijl ik me altijd als een klein meisje op deze dag verheug, was het erg leuk allemaal. Verder genoten van de kinders en het gezellige familiegebeuren. En taart. Natuurlijk trakteerde ik taart 🙂

In de prijzen

Bij thuiskomst ontdekte ik ook nog dat ik vandaag wel 2 prijzen heb gewonnen! Ik ben niet meer zo heel fanatiek met de prijsvragen, dus dit was extra leuk. Hoe meer je meedoet, hoe meer kans je maakt. En dan wil zowaar het toeval dat ik op mijn verjaardag win. Kijk je mee?

Ik won een leuk shirt van Noppies bij Mama’s Geschenk voor de meiden. Tip om te volgen dus, deze leuke blog. Ik won al een bijpassend shirt via de blog van Meisje Eigenwijsje en kan de meiden daardoor leuk gaan matchen met elkaar. Helemaal omdat ik het eerste shirt voor de oudste bedoeld had en de jongste het heeft ‘ingepikt’. Nu toch voor de oudste dus wat nieuws.

En bij Child’s Closet won ik ook nog een tof shirt van Bomba voor ze. Zo leuk! Van dit merk hebben we volgens mij nog niets in de kast, of misschien toch 1 vestje? Roze is altijd leuk en een dier spreekt tot de verbeelding.

Ik ben gek op kinderkleding dus helemaal gelukkig met deze onverwachte cadeautjes. Even kijken of ik ze nog in de zak van de Sint kan stoppen of dat ze deze ‘gewoon’ van mama krijgen.

Ik ga nog even van mijn laatste jarige momenten genieten, want ik voel me een geluksvogel vandaag. Het stormt en regent heel hard dus de taarten voor op het werk laat ik nog even in de vriezer staan, hopelijk is het strakjes droog… Nog even bloggen zodat er morgen een leuke winactie online kan. Wens jullie allemaal een fijne avond!

Update

Het is wat, mijn verjaardag werd na deze blogpost nog leuker! Ik bleek nog een mooie prijs gewonnen te hebben. Een Frozen logeerbed via Disneykamers.nl. Wat een leukerd hè?

full32648396

En vandaag werd ik bovendien door al mijn vrouwelijke collega’s in het zonnetje gezet. Oh… en ik leerde dat je een vruchtenschelp beter niet in de vriezer kunt zetten… de rest van de vlaaien was gelukkig wel lekker. 😉

Liefs van de Jarige Jet

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.