Conceptstore Tumble n Dry + OOTD

Afgelopen zondag werd de eerste conceptstore van Tumble and Dry geopend. Je kunt hem vinden aan de Sint Jorisstraat 3 in Amersfoort. Mijn kleuter en ik waren uitgenodigd en namen dus een kijkje. Zoals ik eerder schreef is Tumble toch wel een van mijn favo merken (zie bijvoorbeeld onderaan deze blogpost en deze shoplog). Wij namen dus een kijkje!

Feestelijke opening
Feestelijke opening

Het was megadruk in de winkel, toch sprak ik de eigenaresse of manager even kort. Ze gaf aan dat de roots van het merk in Amersfoort liggen, vandaar de locatie. Heel toevallig vlakbij enkele winkels vanuit dezelfde moedermaatschappij: GSUS en Sissy Boy. Volgens mij hoorde Vingino er ook bij, maar dat weet ik niet zeker. Die winkel zit er in ieder geval ook vlak in de buurt, ook zulke leuke kleertjes!

DSC_0082

DSC_0083

De parkereergarage was echt op een steenworp afstand, dus we hadden de winkel ook snel gevonden. Ik had eigenlijk nog op een soort van officieel gedeelte gerekend, maar dat schijnt met winkelopeningen toch niet gebruikelijk te zijn. De winkel zag er mooi uit en de nieuwe collectie is om van te smullen, maar dat had ik in de webshop natuurlijk allang gezien. Omdat ik als blogger was uitgenodigd, had ik eigenlijk verwacht korting op mijn aankopen te krijgen. We hadden er tenslotte 3 kwartier voor in de auto gezeten. Ik had mijn kleuter dan ook een nieuwe outfit beloofd. Helaas bleek dit niet het geval. Toen ze uitgespeeld was in de speelhoek, mocht mijn dochter toch de beloofde nieuwe outfit uitzoeken. Kinderbijslag was gelukkig net gestort, maar de Belastingsdienst wil maar niet doorvoeren dat ik als werkende mama recht heb op kinderopvangtoeslag.

DSC_0088
Er was ook een verstopt speelhoekje

Mijn dochter genoot enorm van het moederdochtertripje en daar doe je het toch voor. Ik hield een roze rokje voor, maar dat was niet wat ze wilde. Als een volleerd styliste pakte ze een leuk grijs rokje met gouden elastieken band, daarbij een fel oranje shirt en als kers op de taart een bijpassende maillot. Mama was verbijsterd. Wat een gaaf setje! En ze draagt eigenlijk nooit maillots!

Er zijn ook diverse speelgoedjes te koop
Er zijn ook diverse speelgoedjes te koop
Waar is de kleuter? Zoekplaatje... ze draagt haar Tumble broek ;-)
Waar is de kleuter? Zoekplaatje… ze draagt haar Tumble broek 😉

Nadat we haar outfit hadden afgerekend, kregen we nog een ‘goodiebag’ mee, nou ja, een kladblokje en potlood. Maar goed, ze is er de hele terugweg mee zoet geweest om woordjes en getallen op te schrijven. We hebben nog wat andere winkels bezocht en zijn op verzoek van de kleuter een drankje gaan doen met wat lekkers bij de V&D. Een echt 1-op-1 uitstapje als dit maken we niet zo vaak, dus dit was haar moment. Aangezien we toch langs Utrecht reden, hebben we ook meteen de Ikea aangedaan om een bureaustoel voor haar kamertje uit te zoeken. Al met al waren we dus de hele middag wel zoet 🙂 was gezellig zo saampjes.
 Wat vinden jullie van haar shopskills? Gaaf setje hè? Rokje kost 29,95 euro, shirt 27,95 euro en maillot 11,95 euro. Vandaag had ze het aan naar school en een van de BSO-juffen zei nog tegen me hoe leuk ze deze outfit vond. Deze trotse mama antwoordde: “is van Tumble and Dry, heeft ze zelf bij elkaar gezocht in de winkel.”

Laat jij je kinderen ook weleens zelf een setje samenstellen in de winkel?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.