Shoplog: Tumble and Dry

Meestal koop ik geen kleding voor mijzelf, maar voor de kinderen. Ik was dan ook blij verrast dat mijn eerste OOTD blogje zo goed gelezen is. Zal kijken of ik vaker fashionnieuws voor dames kan plaatsen! Maar nu eerst weer voor mijn meisjes, want dat pakket kwam vandaag binnen. Afgelopen weekend was het supersale in een speciale outletshop van ÊÊn van mijn favoriete merken: Tumble and Dry.


Supersale betekende in dit geval kortingen van 70%! Als nieuwsbriefabonnee kreeg ik het speciale wachtwoord toegestuurd waarmee je toegang kreeg tot deze afgesloten outlet store. Ik scoorde voor beide dochters een vergelijkbaar setje. Precies hetzelfde ging helaas niet. Veel items waren razendsnel uitverkocht. Dan klikte ik op een kledingstuk om het beter te bekijken en na het besluit om te kopen was de door mij gezochte maat alweer uitverkocht. Voor deze 6 kledingstukken was ik in totaal iets van 40 euro kwijt plus verzendkosten. Zonder korting was het 130 euro geweest! Leuke deal toch? De dochters waren er ook blij mee, vooral mijn peuter die niet heel vaak nieuwe kleding krijgt 🙂


Zojuist heb ik ook voor mijn man fantastische aanbiedingen gescoord. Denk alleen niet dat hij het waardeert als ik die op de foto zet voor mijn blog. Hij mag ze op zijn gemak gaan passen en dan kijk ik wat ik eventueel terug moet brengen omdat het toch niet zijn smaak is. Heeft jullie partner ook zo’n hekel aan winkelen? Ik vind het overigens helemaal niet erg om voor hem te shoppen, hihi. En terwijl ik dit schrijf, zit ik heerlijk te ontspannen bij de kapper. Met die grote tas kleding vol in het zicht. Ben erg benieuwd of hij het leuk vind 🙂

Steken jullie je kinderen weleens in een matching outfit?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.