Kleine Avonturen – geblinddoekt proeven

Sinterklaas had voor ons gezin het doosje vol Kleine Avonturen meegenomen (uiteraard gewonnen). Dit blikje zit vol niet-alledaagse inspiratie om met je kinderen te ondernemen. Vandaag even door de kaarten heen gebladerd en het proeverij kaartje leek me geschikt en snel georganiseerd.

geblinddoekt proeven spel

Allemaal bakjes gevuld met verschillende smaken. Onder een theedoek opgediend en beide dames geblinddoekt. Die blinddoek alleen was al spannend, leuk en nieuw. Ze hadden er zin in en de mondjes gingen netjes open. Ik had er een uitspuugbakje bijgezet voor de dingen die niet zo lekker smaakten. Aan het eind lagen daar de citroenen en vijg in.

De oudste had nog best veel smaken goed. Ik moest alleen erg lachen toen ze druif gokte bij een tomaat. En ook de jongste deed gezellig mee en wist er twee te raden – de walnoot en chocolade, haar lievelingssmaken. Mama en de meiden hadden er plezier in. Voor herhaling vatbaar dit spelletje – maar dan met papa die veel meer durft neer te zetten en originele ideeën heeft op food-gebied.

Ik ga zeker meer inspiratie uit dit doosje halen. Het is eigenlijk de bedoeling dat je blind een kaartje trekt en de opdracht uitvoert met z’n allen, maar daar zijn mijn meisjes nog iets te klein voor. Er zitten erg originele activiteiten tussen. Een aanrader en ook een leuk cadeau idee die Kleine Avonturen!

Het spelletje geblinddoekt proeven is overigens op elk kinderfeestje een hit! Zeker wanneer je tante papa met blinddoek zeep geeft, hahaha. Jaren later weten de kinderen dat nog steeds.

Lees ook: 52 leuke spelletjes getest

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me het glitterkanon dat jouw leven opleukt of in ieder geval een bende van glitters achterlaat. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om door het leven te sprankelen als en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 10 en 11 jaar. Ze schelen maar 15 maanden en zijn dikke vriendinnen, maar toch zo verschillend. Je leest hier over ondernemen, fijne perks in het leven, bijzondere ervaringen en leuke dingen.

Geef vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.