Kleine Avonturen – geblinddoekt proeven

Sinterklaas had voor ons gezin het doosje vol Kleine Avonturen meegenomen (uiteraard gewonnen). Dit blikje zit vol niet-alledaagse inspiratie om met je kinderen te ondernemen.

Vandaag even door de kaarten heen gebladerd en het proeverij kaartje leek me geschikt en snel georganiseerd. Allemaal bakjes gevuld met verschillende smaken. Onder een theedoek opgediend en beide dames geblinddoekt. Die blinddoek alleen was al spannend, leuk en nieuw. Ze hadden er zin in en de mondjes gingen netjes open. Ik had er een uitspuugbakje bijgezet voor de dingen die niet zo lekker smaakten. Aan het eind lagen daar de citroenen en vijg in.


De oudste had nog best veel smaken goed. Ik moest alleen erg lachen toen ze druif gokte bij een tomaat. En ook de jongste deed gezellig mee en wist er twee te raden – de walnoot en chocolade, haar lievelingssmaken. Mama en de meiden hadden er plezier in. Voor herhaling vatbaar dit spelletje – maar dan met papa die veel meer durft neer te zetten en originele idee├źn heeft op food-gebied.
Ik ga zeker meer inspiratie uit dit doosje halen. Het is eigenlijk de bedoeling dat je blind een kaartje trekt en de opdracht uitvoert met z’n allen, maar daar zijn mijn meisjes nog iets te klein voor. Er zitten erg originele activiteiten tussen. Een aanrader en ook een leuk cadeau idee die Kleine Avonturen!

/home/wpcom/public_html/wp-content/blogs.dir/43d/82204579/files/2015/01/img_1927.jpg

Lees ook: 52 leuke spelletjes getest

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.