Keek op mijn Week: Tina, jarig en surprise

Zo even een kort weekoverzicht hoor, want ik ben een beetje laat met dit tikken. Het was een drukke week en eigenlijk zijn natuurlijk alle weken tot de kerstvakantie mega druk. Voor iedereen dus echt niet alleen voor mij. Maar ik was jarig! Woohooo! Dus het was zeker een leuke week.

Tina de musical

Knutselfrutsel

Zaterdag werd er nog even aan sinterklaassurpries geknutseld zodat de verf kon drogen. Lukt me even niet die foto up te loaden, dus ik laat het even zo. Toen de kinders de deur uit waren, kon ik zelf aan de gang met pakjes inpakken. Daar ben je ook altijd wel even mee bezig. Ik zeg elk jaar tegen mezelf dat ik het nu echt ‘klein’ ga houden, maar ja dan zie je weer zoveel leuke cadeaus… voor je het weet heb je net als altijd weer 3 zakken vol. Zo ook dit jaar. Opvallend veel spelletjes ook, haha.

Tina de Musical

Zondag mocht ik voor mijn verjaardag naar de musical over het harde leven van Tina Turner. Wat een show! Echt en wat een stem heeft de dame die Tina vertolkt… Een prachtig, maar wel heftig levensverhaal heeft deze rockster. Aan het eind van de musical stond de hele zaal mee te dansen, klappen en zingen. Het was echt awesome. 

Tina de musical

Mooie wimpertjes

Maandag liet ik mijn wimpertjes weer mooi maken bij Anne in de salon. Helaas gaat ze er binnenkort mee stoppen, zal de gezellige gesprekken missen. Einde dag nog wat aan mijn surprise gewerkt, maar dat ging niet helemaal goed. Ik wilde te snel 2 kanten tegelijk verven en zo plakte de krant waar ie op lag aan de natte verf… Grrrr.

kawaii surprise
Ik werkte nog wat aan mijn surprise die tijdig af moest zijn. Dit is het eindresultaat.

Speeddaten bij Antor en jarig

Dinsdag was mijn verjaardag! Woooohoooo! Kreeg allemaal lieve berichtjes met felicitaties, waarvoor dank :-). Daarna snel de spullen bij elkaar en door naar het prachtige NH Hotel in Amsterdam tegenover het station. Er stond daar al een mega kerstboom op en alles was mooi versierd. Ik moest in de kapel zijn, waar de speeddate bijeenkomst van ANTOR werd gehouden. Netwerken met allerlei leuke bestemmingen! Ben aangeschoven bij de nodige tafeltjes om mijn blog voor te stellen en te horen welke reistips ze hadden in de categorie ‘romantic getaway’ of juist ‘betere band met je tiener’ reisjes. In die laatste categorie mogen we in de kerstvakantie waarschijnlijk al op stap, waarna ik je de nodige inspiratie hoop te geven via een artikel. 

kerstboom nh hotel

Afijn, tijdig vertrokken uiteraard, want deze middag speelde het Nederlands elftal. Ik had mijn familie uitgenodigd om dit samen met mij te kijken. Je verjaardag uitgebreid vieren in Sinterklaastijd is gewoon niet heel handig. Enkele minuten voor de aftrap was ik thuis, waar ik snel wat hapjes op tafel pleurde. Hatseflats! Tijdens de wedstrijd kwam mijn visite binnendruppelen en extra leuk omdat ze wonnen natuurlijk. Na afloop moesten ze snel weer weg, haha, lekker gastvrij ben ik hè? Nee, mijn surprise moest echt af en ik had mijn oudste dochter en kon dus alleen knutselen als de kids er niet waren.

Zelfgebakken taart

Woensdag kwamen mijn kinders weer thuis. Ook zij moesten surprises knutselen en gedichten maken. Terwijl ik nog even werkte, gingen zij in de keuken aan de slag. Hun vader had ze geholpen met de nodige voorbereidingen, dus er werd een heerlijke appelvlaai voor mij gemaakt. Zaaaaaaalig smaakte hij! We namen hem als toetje na het avondeten en natuurlijk moest ik een kaarsje uitblazen, want dat hoor erbij.

kaars uitblazen
Even blazen!

Serververhuizing van de blog

Donderdag verhuisde mijn blog van server. Ik hoop dat hierdoor alle bots de site goed kunnen crawlen en dat dit een positief effect gaat hebben op de statistieken. Afijn, het was chaos en mijn site lag een groot deel van de dag plat. Ik nam een vlogje op voor in dit artikel, wat ook best geinig was om even te doen. Verder moesten onder schooltijd nog wat laatste decembercadeaus worden ingepakt. Druk, druk, druk…

Oh en ik had een uitgebreide bespreking met Birgitte die de thermografie heeft gemaakt. Om de resultaten te bespreken van de arts, welke leefstijl veranderingen verstandig zouden zijn en natuurlijk namen we mijn concept artikel even uitgebreid door om de feiten te checken. Bij medische onderwerpen luistert de formulering uiteraard zeer nauw en je wilt daar dus geen fouten in hebben staan.

maya freya legging
Dochterlief had eindelijk tijd en zin om haar nieuwe sportlegging van Maya Freya te passen. We kregen deze voor een insta campagne. Hij zit lekkerder dan de legging die ze nu heeft zegt ze, de pasvorm is beter en met het zakje voor haar telefoon is ze al helemaal in haar sas.

Mastermind en Ortho

Vrijdag kon ik nog steeds weinig doen in verband met de nog altijd lopende server verhuizing van de site. Ach, echt tijd om te werken had ik toch niet. Er stond een Mastermind op het programma en daar waren we wel een paar uur met elkaar aan de klets via Zoom. Daarna heel snel een paar dittemedatjes, ook omdat mijn site inmiddels weer live stond en ik moest checken of alles werkte. En doorrrrr… naar school, want de jongste moest haar gebit laten scannen bij de orthodontist. Ook mocht ze een mooi kleurtje uitkiezen, ze ging voor zwart met gouden glitters. Ik denk dat het een prachtige, feestelijke beugel gaat worden. 

orthodontist

De laatste…

Lees hier mijn vorige weekoverzicht. Oh… en bedankt voor het lezen al die tijd. Dit was voorlopig even het laatste weekoverzicht. Het kost ontzettend veel tijd om deze overzichten te schrijven. Superleuk om te doen, maar ik merk dat ik ook graag weer wat korte blogjes over wat ik zoal meemaak zou schrijven. gewoon over 1 onderwerp. Daar kom ik nu niet aan toe. Sterker nog, ik kom sowieso al weinig aan schrijven toe terwijl ik dat nu juist één van de fijne kanten van het bloggen vind.

Hopelijk blijft het ook zonder toch voor vaste lezers als jij een gezellig en inspirerend platform en zit er tussen de andere content regelmatig iets dat je op een idee brengt? 

 

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me een glitterkanon en probeer met mijn blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 12 jaar. Je leest hier over intens genieten van het leven na longcovid, fijne perks, bijzondere ervaringen en de band versterken met je tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Christel zegt:

  Jammer dat je hiermee stopt. Dit is echt het leukste om te lezen en maakt jouw blog echt een blog. Allerlei artikelen met verstopte reclame is veel minder leuk. Een weekoverzicht is echt real life. Misschien een keer per 2 weken?

  1. Marguerita zegt:

   Ah dankjewel, fijn om te lezen <3
   Misschien heroverweeg ik het nog hoor, maar op dit moment is het een beetje too much en wil ik even kijken of ik zo meer tijd vrij krijg voor leuke content

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.