5 producten voor goede haarverzorging in de winter

Een goede haarverzorging in de winter is essentieel.  Door het koude weer kan ons haar snel beschadigd raken via invloeden van buitenaf. Dit wil je uiteraard voorkomen en daarom is het belangrijk om goede producten te gebruiken die je haren goed te verzorgen in de koudste periode van het jaar. In dit artikel komen 5 producten voor een goede haarverzorging in de winter ter sprake waar je zeker iets aan gaat hebben.

Door: Mariska

Haarverzorging in de winter, 5 producten

winter haarverzorging
Foto: Pexels

Morrocanoil is een merk dat hele fijne producten in het assortiment heeft, die jouw haren goede verzorging bieden. We geven je 5 producten waarvan wij vinden dat deze onmisbaar voor jouw mooie bos haren zijn. Fijne merken met nog betere ingrediënten. Geen pluis of droog haar meer!

Moroccanoil shampoo

Moroccanoil shampoo is zeker een hele fijne aanrader voor jouw haarverzorging in de winter. Het is een hydraterende shampoo geschikt voor droog haar, extensions en dik haar. Een van de hoofdingrediënten is arganolie en dat zorgt ervoor dat jouw haren voedt, gezond maakt en zorgt voor een zachte bos haren. Dat is precies wat je nodig hebt!

Moroccanoil haarmasker

Om nog even bij Moroccanoil te blijven, is er ook een haarmasker dat heel geschikt is voor goede haarverzorging in de koude wintermaand. Eigenlijk kun je het natuurlijk altijd gebruiken, maar voor de koude maanden is de extra verzorging gewoon fijn en nodig.

Moroccanoil Restorative Haarmasker is zo’n masker die hele goede verzorgende ingrediënten bevat. Denk hierbij aan: arganolie, sheaboter en pequi-olie. Deze zorgen voor goed gevoed haar en is uitermate geschikt voor zwak en breekbaar haar. Misschien wel iets minder voor wat dunner haar, omdat het een heel voedend masker is. Je hebt dan kans dat je dunne of fijne haar nog dunner lijkt.

Biosilk Silk therapy haarverzorging

Nog zo’n aanrader is de Biosilk Silk Therapy. Dit is een haarserum dat je haren glad maakt, beschermd en verstevigt. En juist die bescherming is nodig in de winter, daarom is dit ook een goede toevoeging aan je haarverzorgingsroutine. Ook is dit serum geschikt voor bescherming tegen warmte van bijvoorbeeld de krultang of de stijltang.

Olaplex No. 3 hair perfector treatment

haarverzorging in de winter
Foto: Pexels

Olaplex is een bekend merk en staat ook goed bekend qua haarverzorging. No. 3 van Olaplex is de hair perfector treatment. Geschikt voor vele haarsoorten: Beschadigd haar, Dof haar, Droog haar, Fijn en slap haar, Pluizig haar, dus deze kan bijna iedereen gebruiken die een goede winter haarverzorging nodig heeft.

Redken Frizz Dismiss leave-in conditioner

Een leave-in conditioner is ook een goede bescherming én goede verzorging. De naam zegt het al; je laat de conditioner in je haren en spoelt deze niet uit. Deze leave-in conditoner van Redken is speciaal voor pluizig haar. Deze crème zorgt voor glad haar en tevens ook de bescherming tegen hitte, tegen luchtvochtigheid en versterkt de haarvezels.

Oh en alle genoemde producten kun je vinden in de webshop John Beerens, mocht je ze willen aanschaffen. Nu kun jij er weer helemaal tegenaan in de winter met een goede haarverzorging!

Lees ook: Inspiratie voor je persoonlijke boudoir

Wat zijn jouw anti-pluis foefjes?

disclaimer

 

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.