Keek op mijn Week: van teiltje erbij tot McFeestje

Ik heb mijn stem weer terug! Na een weekend van snotteren en kuchen was ie verdwenen. Best lastig wanneer je allemaal prospects zou willen bellen en calls hebt staan. Na een onprettig avondje omgekeerd eten, had ik ‘m gelukkig een dag later weer terug. (En bleef ook mijn eten binnen.) Maart is altijd extreem druk, dus in dit weekoverzicht genoeg te melden. Lees je mee?

gintonic
Gin tonic met rozenblaadjes er in.

Eten bij Surya

Zaterdag lekker uitgeslapen met de kids. Even rustig aan. Daarna vertrokken ze naar hun vader en kon ik nog even achter de laptop, huishoudelijke taken oppakken en een restaurant reserveren. Via Thuisbezorgd heb ik in coronatijd restaurant Surya ontdekt en die stond op mijn wishlist om eens in het echt te bezoeken. De laatste keer dat ik daar was zat er nog een ander restaurant in, dus is alweer even terug… Mijn vriend houdt ook erg van de Indische keuken, dus gezellig samen er naartoe gewandeld zodat we een cocktail konden drinken. Sfeervol restaurant en heerlijk gegeten. Wist je dat ze niet alleen zalige curry’s hebben maar ook heerlijke gintonics?

wandeling
Mooi rondje gelopen! (En je ziet het, mijn booster werkt door in het 5G bereik.)

Snotter snotter, hoest hoest

Zondag snotterde en hoestte ik mezelf een slag in de rondte. Flink verkouden en een schorre stem. Rustig aan gedaan maar. Mijn vriend heeft wat dingen in huis opgehangen zoals een whiteboard van de Action bij mijn werkplek waarop ik nu mijn planning qua Blogboot overzichtelijk heb. Heel blij mee! We hebben ook een zonnige wandeling in Reeuwijkse Hout gemaakt voor de nodige wandelmeters. Was er prachtig weer voor.

rekje
Deze had ik al voor de scheiding besteld via een samenwerking in 2017 ofzo, nu hangt ie eindelijk.

Goodiebags inpakken

Maandag haalde ik de Marstyle tasjes van zolder om goodiebags te vullen voor te tuineditie van de Blogboot. De bloggers krijgen een leuk ansichtkaartenboekje met Pluktuin plaatjes en een prachtige nieuwe uitgave van Snor Uitgevers geschreven door Casper Boot: Je eigen Paradijs. Ondertussen sjouwde ik de vegan pannen van Just Vegan naar zolder voor de Tasty editie van 28 maart. Hier is nog 1 blogplekje vrij en ik zoek nog wat leuke foodmerken om aan te haken. Deze dag (zonder stem maar toch) de nodige belletjes en outreach gedaan om merken te vertellen over het event. Er varen genoeg grote foodblogtitels mee, dus er moeten vast merken met interesse te vinden zijn!

snor uitgevers tuinboeken
Deze zitten in de goodiebag, zo mooi <3

Wimpers weer mooi en verder blegh…

Dinsdag nog altijd kucherig. Ik liet mijn wimpers opvullen zodat dit weer representatief is. Eigenlijk moet ik ook nodig naar de kapper, maar ik heb geen idee wanneer ik daar tijd voor kan vinden. Mijn snotterigheid kreeg de overhand, daarom toch even een kort dutje gedaan en door… Maar het mocht niet baten, einde middag werd ik misselijk.

Vanwege 2 vergaderingen die avond, besloot ik om 5 uur al het avondeten op te warmen. Wellicht dat een gevulde maag zou helpen? Tja… jammer joh. De 2e vergadering appte ik tijdens het opwarmen van de maaltijd al af. Beetje too much. En enkele happen verder… leek ook de andere meeting me geen goed idee meer. Snel stuurde ik ook daar een appje heen dat ik moest verzuimen, waarna ik een sprint naar de keuken trok. De lege etensbakjes werden instantly gevuld. Blegh. Ik voelde me te ziek om het buiten weg te gooien dus de volgende dag met wierook in de weer geweest tegen de geur. Zo goed en kwaad als het ging mijn bed opgezocht. Telefoon op stil. Ik hield werkelijk nog geen slokje water binnen… 

holland zingt hazes
Mijn gewonnen vrijkaartjes kwamen binnen. Spannend hoor, een concert bezoeken.

Theepakketje gewonnen

Woensdag ging het gelukkig beter. Voorzichtig begon ik met slokjes water en daarna een beschuitje. De kinderen zou ik uit school halen, dus fijn om deze ochtend even weer een beetje rustig op kracht te komen. Deed voor de zekerheid nog een coronatestje, die negatief was. Mijn snotterigheid en kuchje waren grotendeels weg en mijn stem was zowaar ook weer teruggekeerd. Lekker kunnen bellen met potentiële klanten dus, mailbox weggewerkt, tickets aan de KLM app toegevoegd en aan blogartikelen gewerkt.

zoedt tuinaccessoires

Oh en we maakten de tuin gezellig voor deze blog over Zoedt.

De postbode bracht een leuk pakketje langs namens Roter Hahn, met thee, honing (ideaal!) en andere lekkere dingen gemaakt op de Rother Hahn boerderijen in Tirol. Ik had het gewonnen met mijn reactie op een prijsvraag via het pr-bureau  BuroSix. Dankjewel! Komt goed van pas met een jarige dit weekend en de thee met honing is sowieso fijn met verkoudheid.

roter hahn perspakketje

Netwerken bij Atout France

Donderdag reed ik na een ochtendje achter de laptop naar Amsterdam. Hier was een speeddate event van Atout France met diverse Franse regio’s. Aangezien ik volgende week naar Montpellier vlieg op uitnodiging van Maison Meffre om de wijngaarden van Wild Pig Wines (te koop bij Albert Heijn) te bezoeken, moest ik hier bij zijn. Eén van mijn contactpersonen in die regio kon ik nu na wat mailwisselingen in het echt ontmoeten en zij wist me gezien de routes en verblijfplaatsen nog richting diverse collega’s te sturen die ook aanwezig waren. Ik ga onder meer naar Argelès sur Mer en Avignon, dus als jij nog tips hebt?

Amsterdam
Over de Commandantbrug naar mijn bestemming.

Diploma en McFeestje

Vrijdag lekker druk. De laatste verjaardagsboodschappen gehaald, waaronder de taart die mijn dochter graag wilde (appelkruimelvlaai met slagroom) en haar favo ontbijtje. Mijn nieuwe contactpersonen op LinkedIn geconnect, visuele mediakit vertaald naar het Engels, en aan de blog gewerkt. Verder nam ik een weekvlogje op en de unboxing van de nieuwe Monsterbox voor de winactie die maandag online komt.

Dan nog een belangrijk puntje afgevinkt: de training die je als stembureaulid moet volgen. Netjes succesvol doorlopen en mijn certificaat is binnen! Volgende week kan ik dus aan de slag bij de gemeenteraadsverkiezingen. Met mijn ex de nodige zaken afgestemd uiteraard over de kinderen, want de verkiezingen zijn op woensdag en dat is normaal ‘mijn dag’.

ijsje tappen
Ik mocht ook zelf een ijsje tappen, yay!

Na een wervelende werkdag reed ik met de kinderen naar de McDonalds, waar we met ons nichtje een klein besloten autisme-proof feestje hadden. We hadden 4 verjaardagen te vieren en een McFeestje oftewel dinnerdate bij de Mac was de handigste optie om elkaar te treffen. M’n schoonzus was zo assertief geweest om de feestruimte te reserveren, dus voor ons allemaal lag een kroontje klaar – erg grappig – en we hadden niet zo’n last van alle drukte. Er werden cadeautjes voor alle 3 de meiden uitgewisseld en ik had voor mijn broer ook een presentje mee. Heel toepasselijk een mega snoep hamburger. Gezellig en na afloop mochten we zelf een ijsje draaien in de keuken. “Normaal zijn de kindjes wel wat jonger,” zeiden ze hihi. Maar erg leuk en daarna snel terug naar huis vanwege een Mastermind kickoff via zoom.

Fijn weekend gewenst, ga je iets leuks doen?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me een glitterkanon en probeer met mijn blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 12 jaar. Je leest hier over intens genieten van het leven na longcovid, fijne perks, bijzondere ervaringen en de band versterken met je tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.