Lieve Angela van de Mac

Lieve Angela van McDonalds Bodegraven,

Wij hebben de Mac al heel wat keren bezocht, zowel deze vestiging als die in andere plaatsen. Deze week zijn we voor het eerst echt verrast. Positief verrast! Gaat de Mac zich meer positioneren op klantvriendelijkheid of ben jij gewoon ontzettend leuk, lief en enthousiast als gastvrouw?

Voor het eerst werden we tijdens een bezoek heel enthousiast welkom geheten. Onze bestelling was meer dan in orde en wat vooral opviel was dat je zo ontzettend lief bent voor de kinderen. Ze kregen een ballon, je maakte een leuk praatje en kwam nog even langs bij ons tafeltje, maar vooral: als ze netjes hun eten zouden eten, mochten ze daarna samen met jou naar de keuken om ZELF een ijsje te maken!

Wat attent en wat gaaf voor ze!

Ze gedroegen zich keurig en toen ze netjes uitgegeten waren, zijn we naar de balie gelopen om naar jou te vragen. Helaas konden we je niet direct vinden. De andere medewerksters reageerden heel lief en assertief toen we naar je vroegen en namen direct al de meisjes mee naar de keuken om een ijsje te maken. Volgens mij had je dit alleen graag zelf willen doen, want je was echt heel leuk met ze. Gemeend leuk en spontaan ook!

Dit is de eerste keer dat spontaan zoiets leuks werd aangeboden en dan ook nog op zo’n lieve, welgemeende manier. Het spijt me dat we niet even verder het restaurant naar je hebben afgespeurd. Daarom bij deze een digitaal compliment: je bent een aanwinst voor deze McDonalds! Dit is een ervaring die de kinderen altijd mee zullen dragen als ze aan de Mac denken. Dankjewel!

 

Voor mijn  lezers: Ben jij weleens onverwachts bijzondere extra service tegengekomen in de horeca?

 

Credits uitgelichte afbeelding: Bikeworldtravel / Shutterstock.com

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Linda zegt:

  Wat onwijs leuk! dat heb ik nog nooit meegemaakt. Gelukkig wel vriendelijke medewerkers, maar dit is wel heel leuk zeg!

 2. Ilse van Kreanimo zegt:

  Oh wat leuk! Deze had ik helemaal gemist. Gelukkig stond hij bij de best gelezen van september.

 3. Liess zegt:

  Wat super leuk van haar. Hopelijk krijgt ze dit te lezen.

 4. Cindy - levenalsmama.nl zegt:

  Oh dat is wel echt een fijne service! Leuk voor de kinderen ook.

 5. Yvonne zegt:

  Ik heb toen ik 16 was 5 jaar bij de MC gewerkt en daar was dit heel gewoon. We hadden er zelfs een speciaal team voor. Met dit team kregen we speciale trainingen.

 6. Yvonne zegt:

  Dat is wel bijzonder lief zeg. Daar kunnen sommigen een voorbeeld aannemen. Wij waren in de vakantie bij een pannenkoekenhuis waar muntjes op de pannenkoek zaten waarmee je een cadeautje kon kopen. Bij het toetje waren ze de muntjes vergeten en dus kwam een heel aardige ober persoonlijk aan onze zoon nog wat extra muntjes brengen. Zo aardig. En onze zoon natuurlijk heel blij. Dat vind ik echt service.

 7. Bodil zegt:

  Heel lief! Ook van jou, dat je haar via deze weg zo’n mooi (en terecht) compliment wilt geven.
  En nu maar hopen dat ze het zal lezen 🙂

  1. Marguerita78 zegt:

   Ik hoop het ook, wij waren blij verrast 🙂

   1. ... zegt:

    Iedereen bij McDonald’s Bodegraven vond het geweldig om dit te lezen, en natuurlijk hebben we het Angela ook meteen laten zien. Wij zijn uiteraard heel blij met haar ze is een topper! Na het lezen van dit berichtje kon ik het niet laten om even te laten weten dat wij er allemaal van hebben genoten, vooral onze Angela ze vond het geweldig! Leuk om dit zo te zien, bedankt!

    1. Marguerita78 zegt:

     Lief dat jullie reageren en fijn om te weten dat mijn digitale brief is aangekomen 🙂

 8. Merel zegt:

  Lief! Bij ons in de buurt in Barendrecht zit ook een heel lieve medewerkster die echt service biedt. Niet zo chagrijnig als ze soms elders zijn. Pluspunt!

 9. Nathalie zegt:

  Wat leuk! Ik weet dat ze dit ook op kinderfeestjes doen. Maar bij een standaard bezoekje nooit meegemaakt dat ze een ijsje mochten tappen.

  1. Marguerita78 zegt:

   Nee, totaal onverwacht. Nog nooit een kinderfeestje gedaan bij de Mac, maar als deze dame er staat zal dat vast een keer leuk zijn!

 10. Marije zegt:

  Wat een ontzettend lief mens is Angela zeg! Van haar en haar collega die jullie nadien zo lief hielp zouden er meer van moeten zijn!

  1. Marguerita78 zegt:

   Nou inderdaad 🙂

 11. Batboy zegt:

  Dat is nou eens leuk! Komt niet vaak voor. Als er iemand een keer echt heel vriendelijk is sta ik gewoon versteld!
  Lief dat je haar zo een compliment geeft!

  1. Marguerita78 zegt:

   Nou ik was ook echt flabbergasted, heel onverwachts maar wel heel erg fijn. Het gaat vaak mis (met name bij de mcdrive) en als je dan ineens zoiets meemaakt mag dat ook weleens gezegd worden!

 12. Fleur zegt:

  Bij de McDonalds in Leiderdorp werkt ook zo’n lieve gastvrouw, die gek is op kinderen. Laast vroegen we haar hoe lang de HuisdierenGeheimen Hondjes nog in de Happy Meals zouden zitten, want ze wilde heel graag de hond Duke nog sparen. Ze liep meteen naar achteren en haalde 2 hondjes voor mijn meiden.

  1. Marguerita78 zegt:

   Oh wat lief!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.