Stylen met bloemen: Mexico

Mexicaans vakantie gevoel in eigen huis? Mooiwatbloemendoen.nl en Mooiwatplantendoen.nl hebben de oplossing; tover je eigen huis om tot jouw favoriete vakantiebestemming! Naast lekkere tapas en kleurrijke accessoires in je tuin, kun je ook met bloemen aan de slag om deze sfeer in huis te maken. Kijk snel naar de mooie sfeerplaatjes en wat je ervoor nodig hebt om dit thuis na te maken.

BBH, Thema's Mexico en Japan, The Gardeners, The Wunderkammer
Foto: BBH, Thema Mexico, The Gardeners, The Wunderkammer

Bloemen hebben de kracht je mee te nemen naar een andere plek door hun geuren en kleuren. Droom je ervan om weer met je voeten in het witte zand te zitten, heerlijke ceviche en taco’s te eten of lekker te verdwijnen in een nieuw boek met een margarita in de hand? Dan waan jij je in gedachten op de stranden van Tulum in Mexico met een koffertje dat je vult met deze bloemen en planten.

>> Lees ook Mexico op tafel met Los Taqueros

BBH, Thema's Mexico en Japan, The Gardeners, The Wunderkammer
Foto: BBH, Thema’s Mexico, The Gardeners, The Wunderkammer

Vakantie-in-eigen-huis-experience

De juiste combinatie van een drankje, muziek, bloemen, planten en mensen zorgt ervoor dat je jouw favoriete bestemming in huis hebt. Een Mexicaans voorbeeld: haalbij je lokale bloemist een prachtig boeket met daarin kleurrijke dahlia’s, crasspedia’s en gerbera’s. Deze in een vaas op tafel, cactus ernaast en een lekker Latin-afspeellijstje op de achtergrond maakt van een doodgewone nacho’s en taco-avond een experience caliente!

>> Lees ook Deze alcoholvrije Mojito drinkt pas écht weg als limonade!

Zie jij het al zitten om een lekker Mexicaans hoekje met bloemen te stylen?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, ik voel me het glitterkanon dat jouw leven opleukt of in ieder geval een bende van glitters achterlaat. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om door het leven te sprankelen als en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, ondernemer en co-ouder van 2 leuke dochters van 8 en 9 jaar. Ze schelen maar 15 maanden en zijn dikke vriendinnen, maar toch zo verschillend. Je leest hier over ondernemen, fijne perks in het leven, bijzondere ervaringen en leuke dingen voor leergierige kinderen.

Maxaro – Sanitair voor een complete badkamer

Recente Blogs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.