Spirit: Lucky’s Big Adventure

Paarden, mijn kinderen zijn er gek op. En dus hebben ze alle afleveringen van Spirit al heel vaak bekeken. Ken jij deze vriendinnenserie al? Gericht op kinderen van 6+ en het gaat over de 3 boezemvrienden Lucky, Abigail en Pru en natuurlijk hun paarden. Spirit is een wilde mustang en Lucky raakt met hem bevriend. Samen met hun paarden beleven de meisjes van een jaar of 12 spannende avonturen. Onlangs werd er een groot paardenpakket van Spirit bij ons thuis bezorgd omdat Spirit Lucky’s Big Adventure nu ook als Nintendo Switch spel verkrijgbaar is. Een paardenspel dus!

spirit perspakket

Het perspakket van dit spel zat in een enorme doos en mijn dochters konden niet wachten om ermee te spelen. Aangezien deze mama even iets anders te doen had, besloten mijn dochters zelf respectievelijk de telefoon met camera ter hand te nemen en model te staan. Pas als er foto’s zijn, mag er uitgepakt worden tenslotte. “We helpen je wel hoor mama!” Ze stonden duidelijk te popelen, haha. Naast een dvd met 4 seizoenen tekenfilms van Spirit en het Nintendo Switch spel Lucky’s Big adventure zat er namelijk een tienerpop van Prudence met haar paard Chica Linda in. Hoe leuk!

 

spirit perspakket

Spirit Ongetemd in de bios

Vanaf 4 augustus draait Spirit: Ongetemd in de bioscoop, iets leuks om naartoe te leven dus. Kijk eerst even de trailer, dan heb je een indruk van de sfeer van deze leuke tekenfilms.

Wat is het verhaal van deze film?

Lucky Prescott (Isabela Merced, Dora and the Lost City of Gold) heeft haar overleden moeder, Milagro Navarro (Eiza González, Fast & Furious: Hobbs & Shaw) nooit echt gekend. Zij was een onbevreesde stuntartieste in paardenshows en kwam uit Miradero, een klein stadje aan de rand van het Wilde Westen. Net als haar moeder is Lucky geen fan van regels en beperkingen, wat haar tante Cora (Julianne Moore) heel wat zorgen baart. Lucky is opgegroeid in een stad aan de oostkust onder het toeziend oog van Cora, maar wanneer Lucky haar eigen geluk beproeft en een te groot aantal dolle streken uithaalt, besluit Cora hun spullen te pakken en terug te verhuizen naar Lucky’s vader Jim (Jake Gyllenhaal), in Miradero.

spirit ongetemd
Lucky is absoluut niet onder de indruk van het saaie stadje. Ze verandert van gedachten als ze Spirit ontmoet, een wilde Mustang die haar onafhankelijkheidsdrang deelt, en ze bevriend raakt met twee meisjes die paardrijden, Abigail Stone (Mckenna Grace, Captain Marvel) en Pru Granger (Marsai Martin, Little). Pru’s vader, staleigenaar van Al Granger (Andre Braugher, Brooklyn Nine-Nine), is de beste vriend van Lucky’s vader. Wanneer een harteloze paardendrijver (Walton Goggins, Justified van FX) Spirit en zijn kudde wil vangen en veilen voor een leven van dwangarbeid, schakelt Lucky haar nieuwe vrienden in. Dapper begint ze aan het avontuur van haar leven om het paard te redden dat haar heeft geholpen om verbintenis te voelen met haar moeders nalatenschap en Mexicaanse afkomst.

spirit ongetemd

Kortom, een film waar ik mijn dochters wel blij mee kan maken.

Spirit op de Nintendo Switch

Kinderen vanaf 3 jaar kunnen – voordat de film draait – de nodige voorpret beleven aan het nieuwe Nintendo spel dat onlangs uit kwam. Lucky’s Big Adventure komt van Outright Games en wij hebben hem dus voor de Nintendo Switch ontvangen, maar hij is ook verkrijgbaar voor de PlayStation. De tekst is in het Nederlands en er wordt nogal veel van de verhaallijn in gedeeld, dus handig als je kind zelf kan lezen. Het betreft een 1-speler-spel waarin je het wilde westen verkent samen met Spirit, Lucky en haar beste vriendinnen. Waar zal de mysterieuze schatkaart je naartoe leiden?

spirit perspakket

Mijn dochters vinden het erg veel tekst, dat noemen ze als minpunt. Het leukste aan dit spel vinden ze het wisselen van outfits. In de dressing room kun je je lekker verkleden.

De elementen van het spel zijn:

  • KRUIP IN DE HUID VAN LUCKY – Speel de hoofdrol in a nieuw Spirit-avontuur, samen met je onbevreesde beste vriendinnen Abigail en Pru
  • BOUW EEN BAND OP MET SPIRIT – Als je je trouwe mustang goed verzorgt, wordt hij sterker en kan hij nieuwe gebieden bereiken
  • RIJD DOOR HET WILDE WESTEN – Verken een ruig en weids landschap vol voorwerpen om te verzamelen. Hoeveel vind jij er?
  • DRAAG JOUW EIGEN STIJL UIT – Geef Lucky een nieuwe look met de outfits en voorwerpen die je tijdens je avonturen vindt
  • STORT JE IN HET DORPSLEVEN – Red dieren in nood, help dorpsgenoten, race in wedstrijden te paard en ga zo maar door!

spirit perspakket

> Lees ook Toffe Nintendo Switch games voor jonge meisjes

Natuurlijk moet je ook zorgen dat de schatkaart niet in de handen van cowboy Hendricks valt. Een spel dat je kind zeker even zal zoethouden op de achterbank of on a rainy day lekker thuis.

Welke paardenspelletjes en films zijn bij jouw kinderen populair?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.