Dit zijn de lekkerste musthaves die je deze zomer wilt serveren!

Lekker op je loungeset relaxen deze zomer en je mag weer gasten ontvangen. Of je gaat zelf op visite voor een overheerlijk kopje koffie, thee of gezellige borrel. Wat serveer je? Wat neem je mee als presentje voor de gastvrouw? Met deze bijzondere én smakelijke musthaves maak je een goede beurt! Wat is jouw ultieme tip?

Bonbons in een doosje vol geluk

vegan bonbons
Foto: Chocoladebezorgd.nl

Chocola is altijd goed. Is je locatie niet té zonnig (want: smeltgevaar) dan valt dit vrijwel zeker bij je gasten in de smaak. Als je mensen lange tijd niet hebt gezien, is het wel zo leuk om uit te pakken. Bijvoorbeeld met een bestelling van Chocoladebezorgd die zelfs een soort bloemenboeket met verschillende kleurtjes bonbons in het assortiment heeft. Voor die vriendin die een moeilijke tijd achter de rug heeft koop je juist een Box of Happiness! Ben je vegan? Ook dan kun je hier terecht voor een prachtig setje vegan bonbons, deze zijn net zo vrolijk gekleurd als de ‘normale’ variant en gemixt in 6 verschillende smaken. En er zitten geen dierlijke stoffen in (zoals melk, gelatine en ei).

Limoncello met tonic

luxardo limoncello
Foto: Luxardo Limoncello

Kenners voorspellen namelijk dat de Luxardo Limoncello Tonic hét zomerdrankje voor 2021 wordt. Maak dus maar plek vrij in je koelkast voor een zomer vol gezellige borrelmomenten met vrienden en familie. Nederland is ‘s werelds grootste afnemer van het drankmerk dat bekend staat om de citroenen uit eigen boomgaard. De kans is dus groot dat je zelf al meer dan eens de likeur als aperitivo of digestivo hebt gedronken. Deze zomer krijgt de likeurfavoriet een nieuwe twist. Hoe? Vul een groot wijnglas met ijsblokjes, schenk er 1 deel Luxardo Limoncello in, vul het aan met 3 delen tonic en garneer het met een schijfje citroen. Het enige wat je nog rest is je beste vrienden uitnodigen en hapjes op tafel zetten.

Vegan koekje erbij?

farmbrothers vegan koekjes

‘Eat cookies change the world’ zeggen ze bij Farm Brothers. De koekjes van dit merk zijn 100% biologisch én helemaal vegan. Zonder boter en eieren. Vooral zijn ze ook ontzettend lekker dus als je een koekje wilt presenteren, maak je met dit merk een goede beurt. De nieuwste smaken zijn Maple Peacan en Brownie Almond. Wist je dat die laatste op de Bio-beurs ook is uitgeroepen tot ‘Biologisch Product van het Jaar 2019’? En terecht ook, bij mij als niet-vegan (en bij mijn kinderen) vallen ze zeer in de smaak! Je koopt ze onder meer bij Albert Heijn, Plus en Jumbo voor 2,99 euro.

Raspberry chocolade Amarula

amarulo
Foto: Amarula

Als je trouwens toch aan de chocolade zit… combineer het eens met de nieuwste smaak van Amarula. Amarula is een Zuid-Afrikaanse en romige likeur. De drank wordt gemaakt met de vrucht van de marulaboom en heeft een volle smaak en structuur. Het crème-achtige van Amarula heeft de likeur te danken aan de toegevoegde room. Je drinkt het puur, met ijs, maakt er een cocktail van of mixt het bijvoorbeeld met koffie. Onlangs werd de nieuwe en zomerse smaak Raspberry Chocolate Baobab gelanceerd. Hierin proef je de vertrouwde smaak van Amarula, gemixt met framboos, chocolade en een vleugje baobabfruit. Je koopt deze onder meer bij Gall & Gall voor 15,95 euro.

Recept Amarula cocktail met frambozen:

Met frambozen
– Crushed ijs
– 60 ml Amarula Raspberry Chocolate Baobab
– 30 ml Frangelico
– 15 ml bananenlikeur
– 15 ml schenkroom
– Top de cocktail af met een snufje cacaopoeder en verse frambozen

Lees ook 6 Lekkere cocktail recepten

Koffie, thee of cocktails, waar ga jij voor?

disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.