Van PVC vloer tot magnetische designlamp: woonnieuws

Zin om je huis onder handen te nemen nu het weer mooi genoeg is om je tuindeuren en ramen lekker open te laten voor het doorluchten? Of gewoon zin in wat nieuwe accessoires als toevoeging? In dit artikel zet ik weer een paar mooie producten op een rij om je te inspireren. Kijk je mee?

flexa intense kleur
Foto: Pure by Flexa ColorLab, te koop bij de verfspeciaalzaak

PVC vloeren van Gamma

Het hipste nieuwe product voor je vloer is toch wel de PVC vloer, die de laatste jaren steeds meer wordt geplaatst. Dit materiaal is heel goed te combineren met vloerverwarming (dus je bent niet meer aan plavuizen gebonden) of vochtige ruimtes en tegenwoordig kun je ook kiezen uit zowel plak PVC als klik PVC delen. Makkelijk schoon te houden met de dweil en daarom fijn voor huishoudens met kinderen of huisdieren. Wat ik zelf heel leuk vind, is dat je ook PVC met trendy visgraatpatroon hebt. Een pvc vloer kopen doe je bijvoorbeeld laagdrempelig bij de Gamma. Op de afbeelding zie je de Flexxfloors Click Deluxe Patterns Visgraat PVC Brande 4mm 1,35m2 die bij Gamma te koop is. Daar zit ook UV-bescherming op zodat je vloer niet door zonlicht verkleurd. Prachtig toch?

gamma pvc vloer
Foto: Gamma

Concept car als presse papier

Peugeot heeft onlangs een nieuwe lifestyle collectie gelanceerd, waarmee fans hun liefde voor het merk kunnen uitdragen. Deze zilveren presse papier in de vorm van een concept car is een mooie én handige eyecatcher op je bureau. Op de foto zie je de e-legend en deze kost 45 euro.

peugeot presse papier
Foto: Peugeot

Intense donkere kleuren op je muur

Als je de muren gaat schilderen is het prettig om alles van één merk te gebruiken. Dat is namelijk een eerste stap naar een optimaal eindresultaat. Want als je dan eindelijk de schilderklus oppakt, wil je het wel écht goed doen. Daarom is het assortiment van Pure by Flexa uitgebreid. Met de op kleur te maken voorstrijk voor muren, is er ook een op kleur te maken grondverf beschikbaar. Nog sneller bereik je zo die Pure kleur waar je voor hebt gekozen, zo is het resultaat op jouw muur extra intens.

flexa intense kleur
Foto: Pure by Flexa ColorLab, te koop bij de verfspeciaalzaak

Strakke soundbar voor goed geluid

Vanaf 400 euro kun je alle sportwedstrijden deze zomer volgen alsof je erbij bent. Dat is namelijk de adviesprijs van de nieuwe HT-S40R soundbar van Sony. Ziet er stoer uit én geeft krachtig 5.1 surround sound. Bovendien kun je er draadloos muziek mee streamen vanaf je smartphone via Bluetooth of je kunt de USB-poort gebruiken om audio vanaf een USB-toestel af te spelen.

sony soundbar
Foto: Sony

Designlamp met magnetische kap

In jouw moderne interieur is designlamp Bonnett, een ontwerp van designer Lex Pott voor Puijk Design een mooie toevoeging. De vloer- en tafellamp doen je denken aan het Aziatische kegelhoedje dat wordt gedragen op de sawa’s als bescherming tegen de zon. De hoed heeft Lex gebruikt als inspiratiebron voor het ontwerp van de Bonnett-serie en voorzien van een moderne twist in de vorm van een magnetische lampenkap. Door te spelen met de hoek van de lampenkap krijgt de Bonnet designlamp een echt karakter: open of gesloten, positief en uitnodigend of juist subtiel en afwezig. Vanaf 190 euro verkrijgbaar voor de tafellamp.

Bonnet Lampen puijk design
Foto: Puijk Design

Wat zou jij graag nog willen in je interieur?

disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.