Ga voor een stoere lentelook

De zon schijnt dus we willen naar buiten! Een beetje flaneren in het zonnetje en dan het liefst met een hippe outfit. Aardetinten, losse stoffen en een beetje stoer kan prima deze lente. Ik zet graag een leuke lentelook voor je in elkaar met leuke items uit de nieuwste collecties. Voordelig je lookalikes shoppen? Dat kan bij Supersales.nl waar je alles vindt van Michael Kors tas tot Ipanema slippers en zwierige jurkjes van Mango tot tijdloze Dr. Martens.

lentelook 2021

Dr. Martens of Skechers?

skechers gouden sneaker
Skechers

De Dr. Martens kunnen altijd, maar mijn oog viel op deze comfortabele gouden Skechers. Je kunt er ook mee twinnen met je kinderen, want ook de kleine maatjes zijn er in een gouden uitvoering. Deze Street Uno – Diamond Shatter sneakers van het Californische sneakermerk zijn super te combineren met een basic outfit, zoals een zwart vest en jeans of onder een lange rok met gaaf shirt waarin goud terugkomt.

Enable the Label

enable the label
Enable the Label

Ken je Enable the Label al? Dit is een platform dat opkomende modelabels uit het buitenland de kans biedt om de Nederlandse markt te betreden. In 2021 lanceren ze een eigen collectie: The Label Enable met fashion-forward items die een tijdloze aanvulling op je garderobe zijn. Het is een selectie van zijde jurken. Zijde is een lichte, zachte en comfortabele stof die heerlijk koel aanvoelt tijdens zomerse temperaturen. De jurken van The label Enable zijn perfect voor een dagje strand, maar ook geschikt voor een diner. De kleuren hebben een beetje een tropische vibe.

Tijdloze basic: het spijkerjack

american vintage spijkerjack
American Vintage

American Vintage laat in haar nieuwe collectie zien dat denim nog altijd trendy is. Heb jij al een spijkerjack in de kast hangen? Lekker warm over je zomerse jurkje en tijdloos. Dat tijdloos is echt het codewoord in 2021, we gaan voor mode van goede merken die lang mee kan.

Accessoires om het af te maken

Dan nog wat mooie accessoires om je look af te maken. By Bar gaat voor ton sûr ton looks, maar dit lieve gouden armbandje met subtiele details en de grote suede shopper voor al je spullen maken het af. Je kunt uiteraard ook voor een zwarte handtas gaan, dat matcht met elke look. Ik laat hier deze zien omdat aardetinten het modebeeld lijkten te domineren. Sieraden zijn deze lente dun, fragiele en subtiel. Ook kleurrijke steentjes zie je veel dit voorjaar. Ik houd daar wel van! 

Dit artikel is geschreven voor Supersales.nl waar je jouw leuke lentelook (of die van je kinderen of partner) met je favoriete merken voordelig kunt aanschaffen.

Welk item vind jij het leukst?

*Uitgelichte afbeelding gemaakt met Shutterstock

disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.