Workout met Just Dance 2021

Gamen en sporten tegelijk? Het kan met Just Dance! Mijn dochters waren al fan van de 2020 versie, maar nu is ook Just Dance 2021 uit. Schermtijd is met dit spel niet langer suf naar het schermpje staren, maar een heuse workout. Om punten te scoren moet je zo goed mogelijk mee dansen. Heb jij een Nintendo Switch? Doe dan mee aan de winactie.

just dance 2021

Onlangs zette ik enkele leuke Nintendo Switch games voor meisjes op een rij. Dat werd opgemerkt door Ubisoft die het ontzettend leuk vonden dat Just Dance daarin werd genoemd. Wij kregen daarom een reviewcode om het spel te downloaden op de Switch die we van de papa van de meisjes hebben geleend en ik mag 2 van mijn lezers blij maken met dit toffe spel!

just dance 2021

Wat vinden wij ervan?

Ja heerlijk, weer allemaal nieuwe liedjes natuurlijk voorzien van de songtekst die tijdens het dansje in beeld komt. Tijdens het dansje kun je dus heerlijk meezingen in je eigen show. Een mooi spel om samen met vriendinnetjes te doen. Deze mama was het zat dat speeldates van de tiener “ieder meisje over haar eigen kleine schermpje gebogen” leken te zijn. “Weg met de foons en ga lekker dansen en zingen voor de televisie!” commandeerde ik. “Hebben jullie een switch, wat gaaf!” reageerde het vriendinnetje. En het zing- en dansfeestje ging los in de woonkamer.

just dance 2021

Zoals mijn schoonzus vanmorgen gekscherend in de supermarkt zei: “dit weekend raveparty doen?” Je bent welkom in mijn woonkamer voor het feestje voor 2, hahahaha. Kleinschalig feestje, dat zouden meer mensen moeten doen. En het kan gewoon met Just Dance 2021. Ik heb zelf al mee staan dansen met mijn dochters tijdens 10.000 Luchtballonnen van K3!

just dance 2021
Dansen met K3 als bewegingsonderwijs.

Welke liedjes staan er op Just Dance 2021?

 • “Temperature” van Sean Paul
 • “Feel Special” van TWICE
 • “Juice” van Lizzo
 • “all the good girls go to hell” van Billie Eilish
 • “Yameen Yasar” van DJ Absi
 • “UNO” van Little Big
 • “Paca Dance” van The Just Dance Band
 • “Magenta Riddim” van DJ Snake
 • “Lacrimosa” van Apashe
 • “Kulikitaka” van Toño Rosario
  justdance
  Er werd lekker gedanst voor de tv.
 • “Joone Khodet” van Black Cats
 • “Get Get Down” van Paul Johnson
 • “Georgia” van Tiggs Da Author
 • “Buscando” van GTA & Jenn Morel
 • “Alexandrie Alexandra” van Jérôme Francis
 • “In The Navy” van The Sunlight Shakers
 • “Zenit” van ONUKA
 • “Heat Seeker” van DREAMERS
 • “Till the World Ends” van The Girly Team
 • “The Weekend” van Michael Gray
 • “Samba de Janeiro” van Ultraclub 90
 • “Runaway (U & I)” van Galantis
 • “Bailando” van Paradisio Ft. Dj Patrick Samoy
 • “Dibby Dibby Sound” van DJ Fresh & Jay Fay Ft. Ms Dynamite
 • “Boy, You Can Keep It” van Alex Newell
 • “Dans van de Farao” van K3
 • “Rain On Me” van Lady Gaga & Ariana Grande
 • “Adore You” van Harry Styles
 • “Ice Cream” van BLACKPINK x Selena Gomez
 • “Say So” van Doja Cat
 • “Kick It” van NCT 127
 • “Rare” van Selena Gomez
 • “The Other Side (van Trolls World Tour)” van SZA & Justin Timberlake
 • “Volar” van Lele Pons Ft. Susan Diaz and Victor Cardenas
 • “YO LE LLEGO” van J Balvin, Bad Bunny
 • “You’ve Got A Friend In Me” van Disney•Pixar’s Toy Story
 • “Señorita” van Shawn Mendes & Camila Cabello
 • “Blinding Lights” van The Weeknd
 • “Without Me” van Eminem
 • “Dance Monkey” van Tones And I
 • “Que Tire Pa Lante” van Daddy Yankee
 • “Don’t Start Now” van Dua Lipa

just dance 2021

Winactie

Zin gekregen om lekker los te gaan in je eigen woonkamer? Reageer hieronder en vertel mij welk Just Dance 2021 nummer je als eerste keihard aanzet om op te dansen en zingen. Dan maak je kans. Extra kansen is delen van dit artikel via whatsapp, pinterest of reacties/shares via andere social media. Stuur lekker door naar iedereen die een eigen glitterfeestje kan gebruiken! Kalikitaka ti!

 

De winnaars zijn Camille en Lisanne! Van harte, ik ga jullie mailen voor de afhandeling.

Op welk nummer gaan jouw heupen los?

*Je steunt deze blog met je aankoop bij Bol.com.

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Lisanne Bons zegt:

  De meiden zijn dol op dansjes doen op tiktok. Het lijkt me zo’n leuk spel voor onze 4 pubers/tieners. Mijn dochter is een Ariane Grande fan dus denk dst dat ze los gaat op Rain On Me” van Lady Gaga & Ariana Grande

 2. Helemaal leuk! Just DANCE monkey is favoriet

 3. Nicky zegt:

  IN THE NAVY

 4. Lotte zegt:

  Dance Monkey!

 5. Jennifer Lee zegt:

  Het eerste liedje zou “You’ve Got A Friend In Me” van Disney • Pixar’s Toy Story, zijn samen met mijn zoontje. We zijn beiden helemaal gek op dansen en zingen! Ik doe super graag mee met deze actie! <3

 6. naomidekker zegt:

  Hier gaat als eerst Harry Styles aan natuurlijk! Wat een lekker nummer is dat 🙂 Maar ik denk dat mijn nichtjes al snel de switch in pikken en los gaan op K3 hahaha. Gelukkig zijn ze er niet altijd, en kan ik dan zelf ook nog dansen.

 7. marij brand zegt:

  echt wel op deze: “Que Tire Pa Lante” van Daddy Yankee samen met mn dochter swingen we de hele kamer door

 8. Iris Bakker zegt:

  “Samba de Janeiro” van Ultraclub 90!!!!! Nostalgie! Heerlijk

 9. Jacqueline van de Manakker zegt:

  Dance Monkey” van Tones And I vinden er hier 2 echt geweldig

 10. Patrick zegt:

  Sean Paul – Temperature
  Toy Story – You’ve got a friend in me.

  Deze songs had ik echt niet verwacht. Maar eerstgenoemde zal uit jeugdsentiment worden gedraaid.

 11. Sonneke zegt:

  Mijn kinderen zijn helemaal weg van dance monkey van tones

 12. Mariska zegt:

  Dat zullen onze dochters geweldig vinden, ook meteen mooie afleiding nu we in quarantaine zitten. We dansen op alle nummers, hebben geen favoriet.

 13. maaike beld zegt:

  Ice cream! Dochters hebben deze ook met street dance gedaan, super leuk :D!

 14. Elizabeth Coenen zegt:

  In the navy jalalalalalaa

 15. Els Timmers zegt:

  Gaaf! Dat wordt “Blinding Lights” van The Weeknd

 16. Loes Kater zegt:

  Het favoriete nummer van de jongens is absoluut Dancemonkey. Daar zullen ze helemaal op los gaan dansen als ze dit spel mogen winnen. Het leuke hiervan vind ik dat het spel en sport combineert. Dus win-win!

 17. Gé Geurtsen zegt:

  In the navy, lekker vrolijk!

 18. Lottie zegt:

  Met “Dance Monkey” van Tones And I kan ik echt niet stil blijven staan/zitten!!!

 19. Marloes F zegt:

  Mooie actie weer! Wij kiezen voor “Señorita” van Shawn Mendes & Camila Cabello

 20. Anneliese de Waal zegt:

  Ik zou als eerste nummer op zetten “UNO” van Little Big, erg leuk voor de kinderen, ik doe
  erg graag voor ze mee ?? Groetjes Anneliese de Waal

 21. Tammy zegt:

  Oh dat zou super gaaf zijn
  We moeten extra op de voeding letten en extra bewegen met dit spel zou dat nog leuker worden voor onze dochter vooral met dance monkey

 22. Diny Frijters zegt:

  Leuke actie! Zeker op “Samba de Janeiro” van Ultraclub 90.

 23. anita kempenaers zegt:

  dat zal zeker Dance Monkey zijn voor de kleinkinderen

 24. Anna zegt:

  Dance Monkey van Tones And I vinden de kinderen erg leuk

  1. Camille zegt:

   Leuke actie. Favoriet bij ons is Blinding Lights van The Weeknd.

 25. NinaMol zegt:

  Sorry: ook de Dance Monkey natuurlijk :-))

 26. Suus zegt:

  Ik waag ook graag een kansje voor deze gave game! Wij gaan helemaal los op Blinding lights van The Weeknd.

 27. Karin de Graaf - van Kammen zegt:

  denk allemaal maar zeker Dance Monkey

 28. Elfriede zegt:

  Jaaa wij zijn dol op de switch en op dansfeestjes thuis, dus we doen graag mee. Even lekker dansen met mijn zoon en dochter op señorita, toch een beetje zomer in ons bol!

 29. Ilse zegt:

  Super! Blinding Lights van The Weeknd

 30. Nanka zegt:

  Bijna alle nummers zijn een feestje! Ik ben gek op Senõrita van Shawn Mendes, maar mijn dochter is dol op K3. Door Corona bewegen we allemaal eigenlijk te weinig, dus zo’n nieuwe versie van Just Dance zou hier weer wat verandering ik kunnen brengen. ??

 31. Mark zegt:

  In the Navy….! Heerlijk los met de kids!

 32. Miranda Schipper zegt:

  Dance monkey is hier favoriete!!!!

 33. Jan zegt:

  Ice Cream” van BLACKPINK x Selena Gomez

 34. neeltje zegt:

  “Que Tire Pa Lante” van Daddy Yankee. wprdt ik lekker vrolijk van…

 35. magda zegt:

  “all the good girls go to hell” van Billie Eilish

 36. gerrie zegt:

  “Rain On Me” van Lady Gaga & Ariana Grande

 37. Dineke Wiersema zegt:

  Rain on me!!!

 38. Kelly Hannemann zegt:

  Hier zou als eerste Dance Monkey aangaan. Wat een lekker gek vrolijk nummer is dat. We zijn hier in huis groot fan van Just Dance, met de 2020 versie hebben we met 3 man staan dansen ?.

 39. Renilda zegt:

  Wat leuk voor mijn kleinkinderen. Ik Denk dat ze met de eerste song Gaan beginnen en de lijst afmaken, en daarna niet meer Gaan kunnen stoppen

 40. iris zegt:

  In the navy? echt superleuk!

 41. Heleen Haarsma zegt:

  Er is 1 nummer waar ik samen met mijn kleindochters echt helemaal op los kan gaan en dat is Dance Monkey van Tones And I. Zo’n super lekker nummer en ze heeft ook een best aparte stem. Ik zie ons al helemaal met zijn 3en los gaan binnenkort! 🙂

  Duimen maarrr….

 42. Shiv Chin zegt:

  Ik krijg al spontaan zin om te gaan swingen bij het zien van de lijst met nummers, wow! Als eerste zal ik helemaal losgaan op ‘Dance monkey’ van Tones and I. Elke keer als ik dat nummer hoor, dan kriebelt het in mij en moet ik gewoon bewegen.

 43. Mijn nichtje is helemaal fan van K3, het nummer Dans van de farao is haar favoriete nummer. Ook is ze helemaal fan van Frozen, waarbij ze ook mee zingt en danst. Dit zou voor haar wel een hele fijne verrassing zijn.

 44. Marian B zegt:

  Dans van de Farao van K3 lekker swingen met mijn dochtertje, heerlijk toch!
  Blinding Lights is ook wel lekker trouwens.

 45. johnbottenheft zegt:

  Ik zou graag kans maken omdat ik heel vaak bij ons thuis gezien hebt hoe mijn 2 dochters met haar moeder of vriendinnetjes dit spel altijd gespeeld hebben. Ze kochten ieder jaar weer een nieuwe voor op de Wi. Het zou een leuke verrassing zijn mocht ik deze voor hun kunnen winnen. Nu maar heel hard duimen.!!!!

 46. Op Dance Monkey hahaha, geweldig nummer is dat 😀 l_raaymakers@msn.com

 47. Petra zegt:

  Blinding Lights” van The Weeknd gaat als eerste op

 48. J.J. zegt:

  Oh, stom, ik had niet gezien dat het een nummer van de 2021 versie moest zijn. Dat is natuurlijk “Blinding Lights” van The Weeknd. Hoewel we daar de choreografie nog niet van kennen! Wederom toi toi toi!

 49. J.J. zegt:

  Ha, wat een toeval! Gisteravond was ze inderdaad weer druk in de weer met Just Dance. Deze is echter uit 2018 en kan ze nu wel dromen. Nieuwe nummers zijn van harte welkom! Nu danst ze zonder problemen op verschillende nummers maar wat in het begin de uitdaging (en daardoor favoriet) was, was Top Culture met Footloose. Juist vanwege het bewegen hebben we destijds de Nintendo Switch met dit spel aangeschaft. Nou, toi toi toi!

 50. Marianne zegt:

  Allemaal erg leuk, maar de eerste zal “Bailando” van Paradisio Ft. Dj Patrick Samoy zijn.

 51. Nelly zegt:

  Get Get Down” van Paul Johnson gaat als eerste voluit komen uit de speakers.

 52. wilmsen anita zegt:

  Dat gaat zeker Dance Monkey worden, samen met de kleinkinderen dansen, heerlijk

 53. mari zegt:

  Wij gaan hier thuis met zij allen los op “Blinding Lights” van The Weeknd. Dat iedereen die langs het huis loopt mee kan genieten vinden we een extra bonus

 54. Dans van de Farao van K3. Zelfs papa danst dan mee 😀

 55. Brian Hurkens zegt:

  “Dans van de Farao” van K3. Samen met mijn dochtertje, dat is zo schattig!

 56. Bé vermeiren zegt:

  All the good girls go to hell!

 57. G.T. zegt:

  Dance monkey natuurlijk! Die blijft ook zo heerlijk in je hoofd zitten.
  Mijn zoontje is dol op de Mario spellen op de Switch, maar ik denk dat hij Just Dance ook leuk zal vinden. Als de radio aan staat, bedenkt hij zelf graag dansjes <3
  Ik maak dus graag kans!

 58. Marianne zegt:

  Que Tire Pa Lante van Daddy Yankee als je het m’n dochter vraagt!
  Fan van just dance 🙂

 59. Anita te Gussinklo zegt:

  Wij willen dansen op Dance Monkey, zo leuk.

 60. Annemiek Bouwmeester zegt:

  I love it when you call me “SENORITA”… ! Daar gaan mijn meiden helemaal van uit hun dak en kan ik lekker met ze meedansen om de coronakilo’s te lozen.. 😉

 61. Claudia Diependaal zegt:

  Enimen Whitout me uiteraard! Deze oma vind dat geweldig en zijn nummers draaien we vaker in de auto op Spotify!

 62. Sandra Zwart zegt:

  Wat een prachtige actie!
  Wij gaan los op Rain on Me van Arianda Grande en Lady Gaga omdat dat gewoon het best nummer is volgens mij dochter van 10.

 63. jan zegt:

  Don’t Start Now” van Dua Lipa. Gezellig dansen met de meiden

 64. Xaviera zegt:

  Dance Monkey natuurlijk!!!! Kids hier houden ontzettend van dansen en wij doen natuurlijk gewoon mee! Rick zei van de week nog dat hij heel graag just dance 2021 zou willen krijgen van de sint of met kerst. Dus ik waag graag dit kansje voor mijn pechvogel van het jaar!

 65. Tamara van Bodegom zegt:

  Ohhh Buscando natuurlijk!! Lekker nummer! Lijkt me heerlijk! We hebben 2 setjes afstandbediening dus mag mijn man ook mee doen… hahaha ik heb er nu al zin in. Dat wordt lachen… #beetjestijf

 66. Claudia van Heck zegt:

  Wij zouden als eerste helemaal losgaan op “Dance Monkey” van Tones And I 🙂 geweldig nummer!!
  Ze krijgen bij ons op pakjesavond de Nintendo Switch, onze meiden zitten beide op dansles en dansen dan ook enorm graag – hier zouden ze SUPER blij mee zijn!!

 67. Sabine zegt:

  Ik zou zeker voor kulikitaka gaan.. grappig dat hij op deze editie staat want het is eigenlijk een heel oud nummer! Ik weet nog goed dat wij op vakantie gingen naar Curaçao waar ik 18 jaar werd..(15 jaar geleden) en het animatie team met dit nummer de feeststemming er snel in had! Heerlijke herinneringen aan…

 68. Ingrid zegt:

  The boys met Green gang, elke avond krijgen we hier een dansshowtje van onze zoon en dan danst hij zoals de groene mannetjes. Hij wil later dj worden dus hij is dol op muziek.

 69. Wendy v V zegt:

  Moeilijk kiezen, zijn zoveel leuke. Maar ik denk dat ik voor Bailando ga.
  Lekker dansen voor de tv.

 70. S v Bregt zegt:

  Hier gaan ze uit hun plaat op: Dance Monkey van Tones And I. En pa en ma doen gewoon gezellig mee.

 71. Alinda zegt:

  “Bailando” van Paradisio Ft. Dj Patrick Samoy mijn dochter vindt dit echt te gek er zal vast nog wel meer nummers bij zijn die ze ook super leuk vindt

 72. elisabeth maria martina mols zegt:

  “Dans van de Farao” van K3
  dat zet kleindochter lise het eerst op ze is megafan

 73. Ingrid Langstraat zegt:

  Hier zijn de kids op.het nummer Dance Monkey” van Tones And I. Heerlijk met zijn allen lekker dansen en lol maken. Ik zou ze hier dolgraag mee verrassen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.