Win: Just Dance 2020 pakket

Hebben jullie een Nintendo Switch? En zoekt Sinterklaas een actieve game om de schermtijd niet al te passief te besteden? Ik mag onder mijn lezers een pakket van Just Dance verloten, inclusief de game! En deze game is echt leuk! 

Zelf heb ik geen Switch, maar mijn dochters hebben er bij hun papa wel een. Daar wordt Just Dance 2020 inmiddels veelvuldig gespeeld, want – ook al danst papa dan zelf niet mee – hij heeft gezegd dat deze game ‘niet telt als schermtijd’. Dat zegt wat, want hij is hier strenger in dan ik. 

De eerste maand kun je onbeperkt alle liedjes online kiezen, dus daar genieten de meisjes nu heel erg van. Daarna moet je hiervoor betalen en dat gaat papa niet doen. Dan zullen ze hun danspasjes moeten perfectioneren op de liedjes die bij de standaard game zitten, waaronder het liedje van Frozen 2. Hun favoriet tot nu toe staat daar gelukkig ook op: Old Town Road. 

just dance

Je danst met de controller in de hand en afhankelijk van hoe synchroon je moves zijn, krijg je sterren. De meisjes schijnen erg vaak te zeggen “oh dit liedje luisteren we veel bij mama” dus er staan leuke nummer op waaronder van Katy Perry en Ariana Grande, haha. Maar bijvoorbeeld ook Baby Shark. Lekker bewegen op muziek dus. Heerlijk als het weer niet zo geschikt is om buiten te spelen. Mijn dochters van 7 en 8 jaar vinden het een erg leuk spel en hun vriendinnetjes die hebben meegespeeld ook.

Winactie

Wij kregen een leuk pakket met goodies en de game toegestuurd van Just Dance 2020 en ik mag één van mijn lezers ook blij maken met de game voor de Nintendo Switch, een t-shirt en een set pins (voor op de schooltas). Wil je kans maken? Laat dan hieronder een reactie achter en vertel me waarom je deze game graag zou winnen.

De winnaar is: Ingrid Langstraat! Van harte, ik ga je mailen voor de afhandeling.

Welke game spelen jouw kinderen graag en via welke console of platform?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Nency v Essen zegt:

  Met de Switch games met MARIO

 2. Sonja van den Beemd zegt:

  heel graag zou geweldig zijn voor mijn dochters ze zijn dol op dansen.

 3. Anneliese de Waal zegt:

  Heerlijk voor de kinderen, ze houden heel erg van muziek en zingen, doe heel graag mee voor ze ???? Groetjes Anneliese

 4. chris de haas zegt:

  deze wil ik winnen voor ons hele gezin. beide dochters zingen en swingen gaar op leuke liedjes.. en dan kunnen wij als ouders meegenieten van hun plezier

 5. Remco zegt:

  Wat leuk onze kids krijgen waarschijnlijk een Nintendo switch van Sint en zouden deze game doet gaaf vinden. En bovendien boven ze dan ook nog eens goed in beweging ;-).
  Nu is hun favoriete spel mineMinec op de tablet.

 6. dennis zegt:

  Ik loot graag mee voor mijn vrouw

 7. lizette kerlen zegt:

  Ik ben een die hard fan van just dance en doe daarom graag mee.

 8. Els Timmers zegt:

  Gaaf! Mijn zoontje kan hier zo van genieten (en mama stiekem ook)

 9. Anneke zegt:

  Mijn dochter mag graag zich bezig houden met haar mobieltje en computer alleen just dance daar krijg ik haar mee van de luie bank af haha want dat mag ze graag doen alleen als ik ook meedoe en aangezien het een gezellige bezigheid samen is en ik wel moet zorgen dat ze beter danst en scoort als mij hahaha anders gaat ze weer op de bank zitten lijkt me dit leuk om te winnen

 10. Sarita zegt:

  Mijn zoontje houdt van dansen. Ik ben redelijk houterig. Hopelijk word ik zo wat losser en kan ik wat calorieën verbranden.

 11. Danielle zegt:

  Super leuk! En naast dat ze het als een spelletje zien, zijn ze ook meteen actief bezig. Een win-win situatie!

 12. Marloes zegt:

  Just Dance is niet alleen heel leuk, maar ook nog eens goed voor je beweging. 😉 Ik doe altijd heel graag mee met de kids.

 13. marij brand zegt:

  sinds mn dochtertje op dansles zit (nu 2 jaar) is ze helemaal in to dansen en als t kan en ze kent de liedjes dan zingt ze ook nog graag mee

 14. Marit zegt:

  Gaaf zeg!!! deze staat op het verjaardagslijstje van mijn zoontje. Zo leuk om lekker samen gek te doen te gekke muziek. Maak heel graag kans op deze game 🙂

 15. jager anja zegt:

  erg leuk om bewegen nog leuker te maken dus ik doe mee

 16. Marianne V/D M zegt:

  Mijn dochter is gek van dansen en ook nog bijna jarig:)

 17. CINDY Pater zegt:

  Wat gaaf zeg… mijn meiden dansen nu vaak mee met Just Dance via Youtube filmpjes maar niks zou leuker zijn dan te dansen via de Nintendo Switch game natuurlijk

 18. Marian B zegt:

  Dit lijkt me top voor mijn bijna altijd zingende en dansende nichtje. Ik weet dat ze binnenkort verrast gaan worden met een Nintende Switch, komt dat even mooi uit ? Wat ze verder speelt weet ik niet. Mijn zoontje speelt altijd een of ander race spel en Hayday gewoon op de tablet we hebben nog geen spelcomputer.

 19. CJM de Kok zegt:

  Heerlijke game voor mijn twee dansmeiden die de hele dag het liefst niets anders doen en alle swingende hits door de kamer!

 20. Sharon v Bregt zegt:

  Wat gaaf! Wij hebben de Nintendo switch en dat vinden ze erg leuk. Ze spelen vaak een Mario spelletje en ze zijn er veel beter in dan mama. Misschien met dit leuke dansspel kan mama ook eens winnen van haar kids 🙂

 21. Jan zegt:

  Om ons dochtertje een verrassing te geven met een swing.

 22. Annett zegt:

  Sssssst….. Sinterklaas heeft hopelijk een pakje bij met een Nintendo switch voor mijn zoon….. Nu nog leuke spelen vinden….eerder heeft hij voornamelijk via de tablet gespeeld.

 23. Sevda zegt:

  Oeps ik was dit net vergeten te typen in mijn vorige bericht, maar mijn zoontje speet heel graag Mario Kart op de Nintendo Switch

 24. Misye zegt:

  Superleuk voor mijn nichtje die sinds kort in het bezit is van een Nintendo Switch maar nog geen nieuwe spellen heeft. Ik gun het haar zo want ze is zo braaf en doet het super op school. Ze houdt ook heel erg van dansen dus zou een superleuk spel zijn voor haar!

 25. Sevda zegt:

  Wat een geweldige actie! Mijn zoontje is gek op dansen en zou heel blij zijn met dit spel! Nu doet hij Just Dance dansjes na die hij op Youtube tegenkomt 🙂

 26. cor Boeren zegt:

  Even stoom afblazen. Lets dance.

 27. kempenaers anita zegt:

  doe graag mee voor mijn kleindochter die danst en zingt heel graag en zal heel blij zijn met dit nieuwe spel, bezit een nintendo switch en welk spel ze graag speelt zou het niet weten maar zijn er wel een heleboel

 28. Heleen Haarsma zegt:

  Mijn 2 lieve kleindochters komen hier minimaal 1x in de maand een lang weekend gezellig logeren! Ze zijn gek op dansen en zingen en mogen ook graag spelen op de Nintendo Switch van opa en oma! 🙂
  Ik zie nu al de grote, brede smile van oor tot oor voor me op beide gezichten. Wat zouden ze blij zijn!

  Duimen maarrr….

 29. esther meyer zegt:

  voor mijn zoon, speelt graag mario op de switch, just dance zou ook geweldig zijn

 30. Collin zegt:

  Mijn zoontje heeft een switch en had just dance vroeger voor de ps4. Helaas is de ps4 naar zijn grote broer gegaan waardoor hij geen just dance meer heeft. Hij zou het super vinden om het voor kerst te krijgen!

 31. Sandy van der Kolk zegt:

  Omdat mijn kids het helemaal geweldig vinden (en de honden ook, haha!) maar ook vooral omdat ik er zo ontzettend van kan genieten wanneer ze met z’n allen lekker aan het dansen/dollen/lachen zijn. Heerlijk!

 32. Jeth zegt:

  Mijn dochtertje van 6 heeft ook een switch maar nog niet zoveel spelletjes. Ze heeft Mario kart en donkey kong. Maar just dance is echt wat voor haar want ze is ook dol op dansen

 33. Elle W zegt:

  Just Dance is het favoriete spel van onze meiden op de WII. Ze willen graag een Nintendo Switch en zijn nu al begonnen het boventallige speelgoed te verkopen zodat ze op termijn de Switch kunnen kopen ( met hulp van papa en mama ben ik bang)

 34. mheuzenk zegt:

  Mijn dochter speelt graag bordspellen met ons en speelt eigenlijk geen spellen op een console. Ze houdt wel enorm van dansen en doet graag via YouTube op de tv, dansjes na. Dit spel zou super leuk voor haar zijn én wie weet mogen papa en mama wel meedoen!!

 35. Diny Frijters zegt:

  Leuke actie! Mijn zoon en dochter hebben al een paar versies van de vorige jaren en elke keer ben je natuurlijk op zoek naar nieuwe muziek. Dit is een heel leuk kerstcadeautje voor ze.

 36. Pascale zegt:

  Mijn kinderen zijn gek op dansen en Just Dance staat nummer 1 op hun verlanglijstje. Zou geweldig zijn als ik deze voor hen win voor op de ps4.

 37. Joost zegt:

  Wij spelen thuis op dit moment graag Mario Kart (want papa is er heel goed in) en elke maand is er wel een ander favoriet spel. Maar zoon en dochterlief hebben ook al eens een dansspel gehad en zouden dit nu ook graag weer willen. Dus wij duimen hier met zijn allen!

 38. Dineke Wiersema zegt:

  Mario kart wordt hier veel gespeeld, ps4

 39. Shiv Chin zegt:

  Ik wil dit spel heel graag winnen voor mijn dochter. Zij houdt heel veel van dansen, muziek luisteren en zingen. Al deze 3 hobby’s zijn gecombineerd in dit spel, wat zal zij het geweldig vinden.

 40. Marit Bouwman zegt:

  Sint is alweer bijna klaar,
  voor de leukste dag van het jaar!
  Maar wat deze Sint niet kon bedenken, is dit geweldige cadeau wat jullie schenken!!
  Het wordt zeker een fantastische dag, als deze Sint dit cadeau aan zijn lieve familie schenken mag!!
  Nu al blij ga ik liken en delen, en heel hard duimen dat ik voor Sinterklaas spelen mag.
  ???????

 41. Marianne van den Hoek zegt:

  Wat een leuke actie! En zo’n spel is nog goed voor de conditie ook ;-))

 42. Sandra Snoep zegt:

  Mijn kinderen vinden het heerlijk om te dansen en spelen nu op de PS4 en de Switch. Gezellige game

 43. SNEEUWKLOK zegt:

  Voor buitenspelen is het nu niet echt lekker weer (wel als er mooie , droge sneeuw valt) en knutselen is ook leuk maar niet oneindig. Dan is dit, bij mijn weten, het enige spel waarbij echt goed wordt bewogen! De nieuwste nummers en choreografietjes zullen enorm uitdagen. Het geeft enorm veel plezier en ook nog eens goed voor motoriek, coördinatie en ritmegevoel. Echt een gevalletje win-win!

 44. Nelly zegt:

  Ik zie mijn dochter al helemaal dansend voor het scherm. Ik doe graag mee.

 45. Renilda zegt:

  Ik loot graag mee voor mijn kleinkinderen. Ze houden van dansen en muziek

 46. Iris zegt:

  Mijn kinderen zijn gek op dansen. Dus dit lijkt me het geschikte spel voor hen?

 47. maaike beld zegt:

  Die van mij zijn de laatste tijd gek van de Sims ;). Sinds ze Youtube filmpjes kijken van mensen die dit spelen is dit een favoriet. En dan het liefst op de pc (want dat werkt het fijnst zeggen ze, haha!). Daarnaast spelen ze ook graag dansspellen, Dubbel zo leuk, omdat ze zelf ook op dansles zitten :D!

  We wagen een kansje <3!

 48. Laura Kolthof zegt:

  Lijkt me super leuk voor de Switch, onze zoontjes hebben al best wat moves onder de knie 😛
  De oudste speelt graag fortnite en de middelste doet graag racespellen maar Just Dance staat bovenaan op het verlanglijstje. De jongste is nog wat te klein voor games maar hij springt vast graag mee 🙂

 49. Mario Kart spelen ze hier op Nintendo Switch, dansen doen ze ook super graag. Met just Dance zouden ze erg blij zijn

 50. elisabeth maria martina zegt:

  kleinzoon tije is fan van pokemon en fortnite
  just dance zal vooral kleindochters arwen en benthe aanspreken

 51. Clau zegt:

  Mijn zoon speelt graag luigi’s mansion op de nintendo switch, op het moment.

  Ik zou het leuk vinden om te winnen zodat we samen wat actiefs kunnen doen, zonder dat we buiten in de kou zijn.

 52. Lilian Wapperom-Declercq zegt:

  Mijn zoontje speelt graag fortnite en Raymann op de ps4. Mijn dochter speelt Kirby en just dance op de Wii en Mario op de switch

 53. Tamara v bodegom zegt:

  Ohhh staat bovenaan het verlanglijstje van mijn dochter. En mn zoontje zei dat hij hem ook aan Sint ging vragen, maar ik denk dat de lieve man zelf om wel door heeft dat 1 spelletje voldoende is 😉 . Momenteel spelen ze veel asterix en obelix op de switch

 54. Monique Weber zegt:

  nu spelen ze veel Mario op de switch en uiteraard Pokemon
  Dit spel staat op wensenlijst

 55. Ilse Brinkhuis zegt:

  Leuk voor mijn nichtje naomi.

 56. Anke zegt:

  Wat een mooie prijs? onze oudste heeft hard gespaard voor een switch en krijgt deze in januari als hij jarig is. Dan is dit helemaal leuk!

 57. Sonja zegt:

  Hier dansen de twins tot nu toe alleen nog maar de just dance variant op YouTube, zou het te gek vinden om het echte spel met ze te spelen op de Nintendo!

 58. Marange zegt:

  Ahhh leuk. Ik doe mee voor mijn kinderen Mia en Sam. Hier hebben we de switch en de Xbox, maar papa speelt vaker op de Xbox en dan call of duty of assisin creed. De kinderen genieten van de switch, van super Mario odyssey, Zelda en Mario kart. De kinderen van mijn vriendinnetje hebben just dance 2019 en mijn kinderen gingen daar regelmatig alleen maar op bij hun te switchen. Fingers crossrd voor onze eigen game.

 59. Judith zegt:

  Wij hebben thuis sinds een aantal maanden een switch en nog maar een drietal spelletjes, waarvan mario kart favoriet is. Mijn middelste is dol op dansen, dus dit spel zou bij haar zeker in de smaak vallen.

 60. Anna wienen zegt:

  Gaaaf! Ik doe heel graag mee! Wij houden van dansen

 61. MarjonS zegt:

  We spelen nog niks, want de Nintendo switch ligt klaar voor verjaardag cadeau. Lang getwijfeld, best duur. Maar gezien Sint en Kerst en we niet nog meer speelgoed wilden toch overstag gegaan.
  Dus hoe leuk voor dochterlief om dan een tof spel erbij te krijgen. Ik doe dus graag mee.

 62. Tamara zegt:

  Super leuk Femke onze dochter gek op dansen hebben wel een oude versie maar nog niet de nieuwe we maken graag kans op het spel

 63. elisabeth timmermans zegt:

  mijn kleinzoon heeft de Nintendo switch en alles van fortknite is favoriet
  mijn kleindochters daarentegen zullenvan just dance ontzettend gaan genieten

 64. Wendy v V zegt:

  Superleuk just dance. Helaas geen nintendo switch, wel een xbox one waar we een oude varaint van just dance hebben. De kids dansen graag en dan kan je het inderdaad niet als schermtijd tellen.

 65. Tanja Partal zegt:

  Wij hebben geen Nintendo, maar via de PS4 wordt er heel wat gedanst in onze woonkamer.
  Ik wil wel mee doen met de winactie, want de beste vriendin van mijn dochter heeft een Switch, dan kunnen ze een keer in hun huiskamer stampen ??????

 66. Corianne zegt:

  De kids hier willen al heel lang een Switch. Zou helpen om mij te overtuigen van de noodzaak ?

 67. Petra zegt:

  Ja die van mij zijn gek op dansen!! Iris & Aaron ❤ we hebben geen just dance maar zetten nu een just dance filmpje op You Tube op en dansen hem dan na ? mama doet ook mee en ook wel eens met tante Sindy & nichtjes ? supergezellig!!

 68. Marielle zegt:

  Jaaa super leuk! Sam voor ze verjaardag een switch gekregen en ja zingen en dansen is wel zijn ding… kan ik gezellig met me uk dansen en gamen

 69. Ingrid langstraat zegt:

  Wat gaaf zeg…wij hebben de Nintendo switch en dat vinden ze erg leuk. De jongens winnen bijna alle spelletjes van mijn dochter. Just dance moet een spel zijn waarmee mijn dochter eens kan winnen van haar 2 broertjes…want dat zijn 2 houten klazen:-). Ze dansen sowieso alle 3 heel graag dus dat wordt feesten!!

 70. femke zegt:

  wat super cool! mijn zoon van 5 houdt sinds kort enorm van dansen én heeft dit spel al meerdere malen op tv gezien, waarna hij GILT ‘dit wil ik oooooooook’. dus gun ik deze prijs aan mijn mannetje ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.