Chinees budget telefoonmerk Xiaomi opent winkel in Rotterdam en lanceert elektrische vouwfiets

Xiaomi nodigde mij onlangs uit voor de opening van hun eerste fysieke Mi Store in de Benelux, maar moest dat cancelen door de nieuwe maatregelen. Wel deel ik graag de beelden die ik van het budget telefoon en gadget merk kreeg. De winkel vind je op de Korte Lijnbaan 11 in Rotterdam. Je vindt hier de elektrische steps, telefoons en op afstand bedienbare lampjes. Afgelopen week werd ook een elektrische vouwfiets gelanceerd!

Mi Store Rotterdam
Foto: Xiaomi

Net als duurdere concurrent Apple met haar winkels moet ook de Mi Store fans en klanten de kans geven om het smartphone portfolio en de slimme producten van Xiaomi in het echt te ervaren. Ik vind het echt een merk om in de gaten te houden, want hun Redmi is goedkoop en klungelproof en daarmee geschikt voor tieners die hun telefoon weleens laten vallen. (Zie mijn vorige artikel over de eerste lanceringen van Xiaomi in Nederland.) En ook ideaal voor ouderen die niet teveel geld aan een nieuwe smartphone kwijt willen zijn. Deze Redmi heb je al vanaf 119 euro splinternieuw, even combineren met een Sim Only samenstellen en je hebt een perfect decembercadeautje. Dit kun je via een Samen Korting abonnement van Simyo voor je familie dan ook meteen zelf beheren. Hoeven je ouders of kinderen dat niet te doen en houd je het overzicht.

XIaomi Beneleux store opening
Foto: Xiaomi, David Stegenga

Van smartphone tot smartlamp

In de 510 vierkante meter grote Mi Store toont voor het eerst in de Benelux de volledige smartphone range en de smart home producten samen. Ook kun je in de winkel terecht voor service en begeleiding. In de winkel worden verschillende smartphones getoond zoals de budgetfriendly Redmi Note serie, de gloednieuwe Mi 10T serie met 4 camera’s en de meest recente POCO X3 NFC smartphone. Naast smartphones worden verschillende wearables, keukentoepassingen en verzorgingsproducten getoond.

mi 10
De Mi 10 met 4 camera’s. Foto: Xiaomi

Elektrische vrouwfiets

Vorige week kwam Xiaomi met een voor Nederland heel tof product, de Mi Smart Electric Folding Bike. Een elektrische vouwfiets met een TMM4-koppelsensor, waarmee minder kracht op de pedalen hoeft worden uitgeoefend en met vier verschillende standen voor verschillende niveaus van rijondersteuning.

elektrische vouwfiets
Foto: Xiaomi

De fiets wordt geleverd met een 250W high-speed borstelloze motor waardoor hij sneller accelereert en gemakkelijker trapt. Deze fiets heeft een actieradius van 45 kilometer. Deze elektrische vouwfiets weegt slechts 14,5 kilo waardoor je hem makkelijk mee kunt nemen. Uiteraard kun je de activiteitsgegevens bijhouden door de fiets te verbinden met de Mi Home-app. De Mi Smart elektrische vouwfiets is verkrijgbaar voor een adviesprijs van 999 euro. Op dit moment is hij in de aanbieding bij MediaMarkt.

Zelf vind ik hun elektrische steps ook leuk, omdat het rondje elektrisch steppen met een stadsgids in Valencia een hele mooie ervaring was!

Heb jij al iets van Xiaomi in huis? Of ben je misschien al in Rotterdam in de winkel geweest?

disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. Oma Will zegt:

  Prachtige vouwfiets, maar is nergens meer op voorraad, alleen in Maastricht.
  Beetje ver weg voor mij.

  1. Marguerita zegt:

   Oh dat zou voor mij ook een beetje ver weg zijn, hopelijk is hij binnenkort ergens online verkrijgbaar.

 2. floris zegt:

  Ik ben niet bekend met het merk Xiaomi, dus het was een interessant artikel om te lezen. Hun mobiel lijkt wel interessant. Dank je voor deze blog. Anders had ik het nooit geweten. Ik zal de Xiaomi zeker uitproberen.

 3. Vooral die elektrische fiets vind ik geweldig! Lijkt me ideaal voor mensen die veel met de trein reizen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.