De 5 top schoenenmerken van Shuz

Ken je schoenenwinkel Shuz al? De perfecte plek om jezelf voor 2020 van voetenverwennerij te voorzien. Ze hebben schoenen voor kinderen, heren maar… ook voor dames en daar gaan we natuurlijk voor! Ik zet de 5 topmerken voor je op een rij.

uggs

UGG

Het merk dat staat voor wollig en warm is UGG. Je zou niet verwachten dat het is begonnen als surfmerk (in 1978). Laarzen, pantoffels en luxe items met als key onderdeel de schapenhuid, daar kennen we UGG van. Rond 2000 kwam dit merk als fashion statement in de Vogue en daarna is het in een rap tempo uitgegroeid tot fashion icoon dat iedereen kent. Er zijn zelfs hele pagina’s gewijd aan het herkennen van namaak UGGs versus de echte…  

uggs
Foto: Shuz

Via Vai

Schoenen van Via Vai zijn extravagant maar simplistisch. Ze noemen het ‘Italiaans design’, maar het is gewoon een Nederlands merk. Dat graag met opvallende details werkt. Duurzaamheid staat voorop bij dit merk. De schoenen worden zo milieuvriendelijk mogelijk geproduceerd in een Europese fabriek, waar de arbeiders onder goede werkomstandigheden aan de slag zijn. Via Vai werkt graag met luxe materialen en let erg op trends.

via vai
Foto: Shuz

Di Lauro

Di Lauro ken je van de enkellaarsjes. Dit merk is hier groot mee geworden en ze hebben deze in allerlei modieuze prints. Een goede prijs-kwaliteit verhouding vinden ze bij Di Lauro belangrijk, dus: betaalbaar en mooi. Maar wel een kanttekening, want het is ontworpen op de smalle leest… Als je zoals ik een wat bredere voet hebt, met hoge wreef kun je beter naar andere merken kijken vanwege de té slanke pasvorm.

di lauro
Foto: Shuz

Nubikk

Wil je kracht uitstralen? Combineer je graag comfort en stijl? Dan is Nubikk jouw merk. Nubikk heeft sneakers en boots met speciale – door hen zelf ontworpen – lichtgewicht zolen. De ontwerpen zijn gestroomlijnd. Hun fashionfoto’s stralen het outdoor en travelgevoel uit. Naast een dames- en herencollectie, hebben ze ook handtassen en heuptasjes.

nubikk
Foto: Shuz

Scotch & Soda

Bekend geworden met de houtje-touwtje look is Scotch & Soda. Tegenwoordig hebben ze gelukkig hippere kleding én sinds begin 2019 dus ook schoenen. Eigenzinnig en gedurfd met bijzondere printcombinaties, is dit Amsterdamse merk. Dat zie je bijvoorbeeld aan de bergschoenen – oftewel hiking shoes – met die kenmerkende aparte print- en kleurcombinaties.

scotch soda
Foto: Shuz

En voor de kinderen zou ik uiteraard gaan voor Naturino <3

Welk merk spreekt jou het meest aan?

Uitgelichte afbeelding: Shutterstock

disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.