Blingtip: shimmer verf van Rust Oleum

Houd jij ook zo van glitter in je leven? Met de Shimmer verf van Rust-Oleum kun je het letterlijk in huis brengen. Meubels en accessoires pimpen is tenslotte hartstikke leuk: je geeft iets dat je weg wilde doen, een erfstuk of iets van de kringloopwinkel zo een tweede leven. Met het oog op de feestdagen is de glitterverf van Rust-Oleum een sprankelende tip. Zo blingt in mijn woonkamer een gaaf glitter roze krukje! 

glitterferf

Met een roze muur en flamingobehang, vraag je je misschien af hoe ik daar nog een eyecatcher aan toe kon voegen? Simpel, met redelijk neutrale meubels en een vaste stijl weet je precies waar er nog iets ontbreekt. In het zitgedeelte bij de bank dus. Ik heb maar een heel klein salontafeltje, dus met een klein krukje daarnaast in een opvallende kleur heeft mijn zithoek iets meer body. 

Ik vermoed dat het houten krukje bij de Ikea vandaan komt. De bovenkant heb ik voorzien van verschillende lagen Rust Oleum Ultra Shimmer Roze. De poten zijn geverfd met Krijtbordzwart van dit merk. Je hebt deze verf ook met iets minder shimmer (de medium shimmer, die is wat transparanter) en in goud en zilver. Aangezien roze mijn kleur is, heb ik deze gekozen voor ons meisjes huishouden. 

Na het krukje heb ik ook glazen windlichten met deze verf behandeld. Even een randje afplakken en de onderkant matcht er mooi bij. Deze staan op mijn dressoir waar ook een houten schaal staat waarvan ik de onderkant met krijtbord zwart heb geverfd en de binnenkant met wederom de Ultra Shimmer Roze.

Op de Kreadoe beurs hadden we voor de Make & Take workshop dezelfde verf mee. Wat er werd gepimpt om de bezoekers kennis te laten maken met Rust Oleum waren kleine boomstammetjes die je ook kunt gebruiken om een waxinelichtje op te zetten of als naambordje / spreukbordje op te hangen en kleine onderzettertjes van kurk.

Met tape maak je zelf de leukste patronen. Vooral tof vond ik het boomstammetje voor een newborn meisje: daar was met de roze glitterverf een hartje op gemaakt. Heel gaaf! Daarna kun je met handlettering (dun penseeltje) de naam er op schrijven. 

Ook op andere woonaccessoires en meubels maak je met schilderstape snel en makkelijk figuren. Verven, tape eraf en dan de volgende kleur. Of gewoon zo laten. 

sparkle your world

Met het oog op kerst is het natuurlijk gaaf om met de zilververf of goudverf (of de roze glitterverf) wat kleine decoratie objecten aan te pakken. Zet je tijdens de feestmaand als eyecatcher in huis en als je het zat bent weer even naar zolder. Of je verft kersthangers die ‘jouw kleur niet meer zijn’ even snel over in neutraal goud of zilver bijvoorbeeld.

Rust Oleum producten kun je kopen bij alle vestigingen van Karwei en sommige filialen van Gamma. Uit mijn hoofd is een spuitbus ongeveer 9,50 euro, een klein potje iets onder de 5 euro en een wat grotere pot glitterverf kost zo’n 15 euro. Vaak kun je nog wel kortingsbonnen gebruiken ook (bij onze lokale Jumbo staat op de kassabon momenteel een kortingsbon voor 20% korting bij Karwei). Kijk voor meer informatie op de website van Rust-Oleum.

Heb je zin om een oud kastje te verven zonder schuren? Lees dan even bij Interiortwin hoe je dat doet. Of lees over spatvrije afwasbare verf in de keuken.

Houd jij van glitters in de decembermaand? Of het hele jaar door?

disclaimer

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.