Keek op mijn Week: ik had gewoon een leuke week, whaha

Even geen zin om een heel spannende titel te verzinnen. Ik had gewoon echt een leuke week. Mijn kinderen waren op vakantie en ik had me voorgenomen om me ook even te vervelen, maar dat is er eigenlijk niet echt van gekomen. Veel ondernomen qua werk en privé.

koopzegels
Lekker koopzegeltjes plakken… truttige ontspanning. Love it!

Ik heb er weer eens een ouderwets puzzelboekje bijgepakt, me verdiept in een boek over meditatie, het fenomeen slaapmeditaties uitgeprobeerd, TED talks gekeken over architectuur, het menselijke brein, sociale fenomenen, interessante youtube filmpjes bekeken over de kracht van ‘everything is connected’, brainstorms gedaan voor bedrijven om ze op een andere manier naar communicatie te laten kijken, interessante gesprekken gehad… en me in nog veel meer onderwerpen verdiept. Brainfood. Heerlijk! Gewoon een weekje lekker in de flow. 

Verjaardag

Zaterdag sliep ik uit om even bij te komen van de disco en het lasergamen die vrijdag. Wat gewerkt, huishouden gedaan, langs de bloemenwinkel en vervolgens door naar Amsterdam. Tamara vierde haar verjaardag inclusief een gezellige barbecue. Ik raakte aan de klets met een bloggende vriendin van haar en bracht die later nog naar het station. De tijd vloog voorbij.

bloemen
Bloemen kopen om Checkin PR tefeliciteeren met het nieuwe pand.

Bijkletsen

Zondag was ik de hele dag druk in gesprek. Deed uitgebreid boodschappen, wat werk, de was en heb een drankje gedaan met een oud-collega die ik al heeeeeeel lang niet gesproken had. Echt zo’n bijklets dag dus. 

Facetimen met mijn meisje

Maandag lekker gewerkt. Productief dagje. Einde van de dag facetimede mijn oudste dochter me om haar vakantie adres te laten zien. Wat wordt ze al enorm groot als je haar zo op een schermpje dingen ziet vertellen <3. Verder keek ik inspirerende TEDtalks en een film op Netflix.

wimpers
Dankjewel weer Star Lashes, prachtige wimpers!

Eten bij mijn ouders

Dinsdag was lekker druk. Eerst de wimpers laten doen in Woerden en daar even bijgekletst met Mariëlle. Toen snel een paar boodschapjes gehaald en geluncht, want de schoonmaakster stond al vlot voor de deur. Als zij er is ben ik zelf ook extra productief en samen nog gezellig een bakkie koffie gedaan in de tuin. Daarna langs mijn ouders gefietst om gezellig mee te eten. Op de terugweg nam ik de toeristische route langs de medicijnautomaat van de apotheek. Toch handig, dat je daar ook buiten kantooruren je spullen kunt halen.

koekje
Superlekker, maar hoe voorkomen ze dat die smarties smelten bij het afbakken van deze koekjes?

Wandelen

Woensdag startte ik in de sportschool. Ging lekker. Ik kreeg zelfs nog complimenten over mijn ‘dead lift’, het is ongelooflijk. Moest ik erg om lachen, want meestal vinden ze dat ik de oefeningen niet goed uitvoer. Het wordt nog wat met me. Daarna knallen achter de laptop en einde van de dag appte ik een vriendin omdat het zulk lekker wandelweer was. Samen een rondje Reeuwijkse plas gelopen, supergezellig en ik voelde me daarna ook mega sportief. Hoewel ik natuurlijk wel een avondje Netflix had verdiend daarna.

reeuwijk
Heerlijk gewandeld met Marjolein in Reeuwijk, was superlekker wandelweer.

Presentatie influencer marketing

Donderdag druk druk. Ik kocht eerst een mooi bloemetje voor Checkin PR, waar ik op de koffie ging. Even hun nieuwe pand bewonderen. Erg mooi geworden! Op de terugweg haalde ik boodschappen voor die avond, want via NMLK organiseerde ik een presentatie over influencer marketing bij mij thuis. Eerst had ik echter nog een call via Mastermoves, over online lead generatie en de tools die je daarvoor in zou kunnen zetten. Erg interessant. Ik was ontzettend in de flow en zeer geïnspireerd, kreeg veel werk gedaan deze dag. En ’s avonds was het ontzettend gezellig met de ondernemende NMLK dames waarmee we leuke discussies hadden over zakelijk bloggen, SEO en hoe het precies werkt om samen te werken met bloggers. 

toetje
Persoonlijke overwinning: in mijn eentje uit eten. Ik had het verdiend vond ik en het was heerlijk om lekker buiten op een terras te zitten na een hele dag achter de laptop.

Webinar

Vrijdag maakte ik mijn presentatie af naar aanleiding van de input die ik gisteravond kreeg. ’s Middags gaf ik namelijk mijn allereerste webinar. Ik deed dit via Zoom, maar ontdekte direct een paar punten die niet heel handig waren. Mijn volgende webinar ga ik via andere webinar software proberen te hosten. Even ontdekken hoe het allemaal werkt. Zoom is handig voor bepaalde zaken, maar de dingen die ik ook graag had willen instellen lukten er niet mee. Het was in ieder geval supertof om te doen en daarna kreeg ik nog een paar mailtjes van mensen die het helaas hadden gemist. Leuk om weer iets nieuws te ontdekken, je bent nooit uitgeleerd.

Fijn weekend gewenst, ik ga mijn ouders helpen deze dagen. Heb jij leuke plannen?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.