Keek op mijn Week: voetbal, BBN, Dora, een bijzondere workshop en silent disco

Wat een wervelende en bijzondere week was het weer. Fysiek heb ik niet heel veel gedaan, maar in mijn hoofd gebeurde des te meer. Op één van mijn social kanalen zag ik de vraag voorbij komen: hoe vaak doe jij iets voor de eerste keer? Iets nieuws ervaren om los te komen van je bestaande denkpatronen. Eigenlijk heb ik dat elke week wel. Ik trek het aan denk ik? 

paprika
Lekkere maaltijd gemaakt door Tamara.

Ik ben er ook aan gewend om vaak dingen voor het eerst te doen. En ik vind dat heel leuk, ik heb dat nodig. Al zijn de gewone ‘standaard’ dingetjes ook lekker natuurlijk. Voor de afwisseling. Anders is het too much. Bovendien heb je tijd nodig om nieuwe ervaringen te verwerken en op je gemak eens na te denken wat je daar nu eigenlijk van vindt.

Daarom stagneerde mijn creatieproces deze week ook een beetje. Ik nam even rust van het opzetten van een nieuw programma en heb veel nagedacht en aan reflectie gedaan. Sommige dingen moeten gewoon even op de plank om ze daarna nog beter te maken. Heb ik ook met sommige artikelen, dan is er een begin… Een concept. Maar het is nog niet af. Dat komt wel.

ajax
Ajax met 5-0 zien winnen van FC Emmen.

Ajax tegen FC Emmen

Zaterdag belde Tamara me met de vraag of ik zin had om mee te gaan naar Ajax – FC Emmen vanavond. Even gezellig voetbal kijken, bijkletsen en natuurlijk de vakantiekiekjes bewonderen. Overdag een beetje gewerkt en ’s middags reed ik naar Amsterdam. Tamara maakte een gezonde maaltijd klaar en Ajax won met 5-0. We hadden een erg leuke avond en ik was pas erg laat weer thuis.

poffers
Lekkere lunch gemaakt voor mijn meisjes <3

Chilllll

Zondag was een chilldag. Ik had allerlei plannen, maar was er gewoon te moe voor. Dus de halve dag op bed gelegen. Lekker in mijn boek gelezen, uitgebreid douchen en heel veel Netflix. Zelfs voor boodschappen doen was ik te lui. Ik heb Lucifer helemaal uitgekeken.

lunch
Hmmm… nice deze clubsandwich met frietjes.

Blogger by Nature

Maandag reed ik naar Zevenbergschenhoek voor gezellig werkoverleg met Joyce en Esmée. Onze eerste vergadering over de 2020 editie van Blogger by Nature. Uiteraard hebben we eerst even flink bijgepraat en lekker geluncht. Daarna begon ons werkoverleg waarbij we brainstormden over de dagindeling, de datum, de mogelijke workshops en sprekers die we graag zouden willen en nog veel meer. Het ei is weer gelegd. It’s gonna be great!

Die avond gezellig bij mijn ouders gegeten <3.

Werk en sport

Dinsdag lekker gewerkt en aan het einde van de dag naar de sportschool. Even stoom afblazen. En de verbouwing van die ochtend bewonderen. Was blij dat ik aan mijn parkeerschijf had gedacht, want de BOA’s slingerden voor onze neus auto’s op de bon. Daarna thuis snel douchen en eten, want de meisjes kwamen weer. Lekker kroelen dus.

Dora!

Woensdag werken. Maar niet te lang want er moest nog een kind achter haar typecursus. ’s Middags reden we naar Annex Cinema in Woerden voor een gezellige bioscoopfilm. Dora The Lost City of Gold stond op ons programma en we namen ons neefje mee voor zijn verjaardag. Hilarische film en ook een beetje spannend, geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar maar ons testpanel heeft er ook van genoten. Na de film reden we naar de McDonalds om het feestje compleet te maken. Nichtjes en neefje genoten van hun Happy Meal en de speeltuinen binnen en buiten. Heb ze lekker laten uitrousen en daarna brachten we ons neefje weer thuis.

Bijzondere workshop

Donderdag vermaakten de meisjes zich samen, terwijl ik aan het werk was. Ze hadden geen zin om mee te gaan boodschappen doen, dus dat deed ik zelf. Met al die regenbuien was dat ook wel zo praktisch. Daarna lunchten we poffertjes met aardbeien en zette ik ondertussen een lekkere film aan op Netflix die we met z’n 3tjes keken. ’s Avonds aten we een schnitzeltje met citroen, wat de dames leuk vonden om dat lekker uit te knijpen. Daarna namen we met de citroentjes nog een TikTokje op.

dobbelen
Samen spelletjes doen, zoals het dobbelspel van Kolonisten.

En keken we nog een film. Waardoor ik compleet de tijd vergat maar gelukkig precies op tijd werd getagd door collega Shyanne die me attendeerde op de bijzondere workshop die we deze avond kregen. Coach Kelly had namelijk geregeld dat Lawyer of Attraction Kim Hendriks in onze facebookgroep een workshop ‘manifesteren‘ zou geven. Ik weet dat veel van jullie dit allemaal te zweverig vinden, maar ik vond het geweldig. Naast dat ze advocate is, weet Kim dus veel over de ‘wet van aantrekkingskracht‘.

Vooraf kon je vragen insturen en ik had als vraag ingestuurd waarom het wel lukt om kleine dingetjes te manifesteren maar er blijkbaar een kramp op ‘groot geld verdienen’ zit en hoe je die kunt opheffen. Als jij er geen snars van gelooft ook prima hoor, ik geloof er wel in en verwijs je graag ook even naar alle reisjes die ik het afgelopen jaar heb gemaakt. Heb veel geleerd, veel aantekeningen gemaakt en er goed op gelet dat mijn kinderen ook konden luisteren naar wat er allemaal gezegd werd. Ze waren met iets anders bezig, maar ze pikken er heus iets van op. Kan nooit geen kwaad als je een beetje weet hoe je je dromen werkelijkheid kunt maken. Ik weet in ieder geval waar ik zelf mijn skills kan bijschaven en ga daarmee aan de slag. Verder gaf Kim veel tips met betrekking tot interessante sprekers om te volgen over dit onderwerp. Kortom: een inspirerende avond!

Kids op vakantie…

Vrijdag genoot ik nog even van de laatste ochtendkroeltjes. We hadden een lekker ontbijtje met vers fruit sap en bolletjes om samen van te genieten. Vandaag werden de meisjes opgehaald door hun papa voor een gezellige vakantie met de hele familie. Ze hadden er ontzettend veel zin in, maar waren vooraf ongerust of het niet zielig was voor mij. Ik heb gezegd dat ik hoopte dat ze ontzettend zouden genieten van de vakantie, want hoe leuker ze het zullen hebben, hoe fijner dat voor mij is. Bovendien heb ik een verjaardag en dan zou het voor mij ook handiger zijn als ze bij papa waren. Dat laatste was belangrijk voor ze, dat ze zeker weten dat ik het leuk heb. Dus gingen ze nog even met tekeningen aan de slag.

Met papa deed ik nog even koffie terwijl de meisjes zich aankleedden en de laatste spulletjes voor de vakantie verzamelden. Best gek om ze voor het eerst een hele week te moeten missen. Toen ik ze uitzwaaide voelde ik even een knoop in mijn maag, maar die was snel weg. Mijn kleine liefjes gaan heerlijk genieten!

En ik… ik mag gewoon een hele week zelf bepalen wat ik ga doen… Geeft wel een gevoel van vrijheid hoor. Daarom schreef ik me in om vanavond naar de Silent Disco Popup Party te gaan van NMLK. Lekker dansen, sjoelen en lasergamen, heerlijk. Kon meteen ook met iemand meerijden. Heb er helemaal zin in!

Wat zijn jouw weekendplannen?

Blogger

Marguerita

Over Marstyle

Hai, dit glitterkanon probeert met haar blog jouw leven op te leuken of in ieder geval een bende van glitters achter te laten. Net hoe je het bekijkt. Mijn besluit is om na allerlei shit alleen nog maar door het leven te sprankelen (althans ik doe een poging, haha) en door mee te lezen kun jij dat ook! Mijn naam is Marguerita, zzp-er en co-ouder van 2 leuke dochters van 11 en 13 jaar. Je leest hier de soap van mijn leven en mijn zoektocht naar geluk en een stukje meer zen. Ik review perks, bijzondere ervaringen en probeer de band te versterken met mijn tieners.

Ik geef met mijn blog graag meer vuur aan je leven!

Design en lifestyleDesign en lifestyle

Recente Blogs

Reacties

 1. MarjonS zegt:

  Ik zag idd al wat voorbij komen van he disco, leuk.
  Zeker even wennen een eerste week zonder meiden. Maar ook dat komt vast goed.

  Voor ons laatste weekend voor we starten maandag. Gisteren met vrienden en hun 2 jongens vakantie afgesloten. Bowlen en thuis de pizza oven aangezet.

  1. Marguerita zegt:

   Oh alweer naar school, jammer maar ook weer fijn een vast ritme

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Download de Marstyle App.